075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

PU ERH MINI TOU CHA GOLD PREMIUM

Cod: 1731

Veți recunoaște calitatea premium nu numai după nume, dar mai ales după gust. Dacă pregătiți ceaiul Pu Erh Mini Toucha Gold Premium, vă așteaptă un gust pământos specific cu nuanțe foarte subtile de mușchi și parfum de frunze de toamnă. Rolul principal, însă, în el joacă fructele uscate și umami, puteți recunoaște stafidele. În ansamblu ceaiul este dulceag și proaspăt. S-ar putea să vă surprindă puțin prima ceașcă, dar cu fiecare nouă ceașcă îl veți îndrăgi din ce în ce mai mult.

Pachete mari:
Pachete mici:
74,5 Lei /250 g 29,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
China
Regiune
Regiune:
Yunnan
Gust
Gust:
Pământos, Fin
Pentru copii
Pentru copii:
de la 10 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
2300

Compoziție

Ceai roșu Pu Erh Mini Tou Cha 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul Pu Erh Mini Toucha Gold Premium după turnarea apei fierbinți oferă o infuzie roșie-maronie, foarte închisă la culoare. Este bine de știut că prima infuzie este de obicei foarte pronunțată la gust, uneori chiar prea mult. Din acest motiv, este destinată în mod tradițional pentru udarea statuilor zeilor ceaiului. Următoarele infuzii sunt mai delicate, mai dulci, mai moi și mai ușoare. Pu Erh este pur și simplu un ceai, cu care este bine să vă „răsfățați”.

Originea ceaiului

Locul de origine al ceaiului Wu Liang Shan, din care provine acest ceai, este lanțul muntos situat în prefectura Simao, regiunea Yunnan. Cele mai înalte vârfuri ale sale se ridică la 3.300 de metri altitudine și oferă spațiu pentru mai multe grădini de ceai. În grădina situată cel mai sus (la 2.300 m deasupra nivelului mării) cresc unii dintre cei mai vechi arbori de ceai din lume. Arborii de ceai sănătoși, vechi de 200 de ani, cresc în mod spontan pe versanții abrupți și pe crestele munților. Accesul greu la aceste zone este o garanție a unui mediu neafectat. Ceaiurile care provin din această grădină și din grădinile din jur se laudă cu proprietăți senzoriale perfecte și puritate absolută a gustului.

Producția de ceai Pu Erh este guvernată de reguli stricte. De obicei se recoltează numai muguri cu două sau trei frunze. Se lasă să ofilească la umbră pentru a pierde o parte din umiditate, apoi muncitorii le prăjesc în tigăi. Și în loturi mari. Ca urmare, enzimele de fermentație nu sunt eliminate complet, deoarece ele sunt cele care contribuie la maturarea dorită a ceaiului Pu Erh. Frunzele fierbinți și umede trebuie rulate rapid, apoi ceaiul este uscat la soare, ideal atunci când este foarte intens. Ceaiul preparat în acest fel se numește Mao Qa. În cazul ceaiului Pu Erh, este un fel de semifabricat. Mao Zha se expune la abur în continuare, se presează și se lasă să se usuce mult timp la temperatură scăzută.

Ceaiurile Pu Erh au fost mult timp o marfă inaccesabilă pentru consumatorii obișnuiți. Inițial, acestea erau furnizate numai împăratului și oaspeților săi. De aceea le găsim uneori sub denumirea de „ceaiul împăraților”.
Mai exact, acest Pu Erh a fost presat în formă de cuiburi mici (sau stupi). Alte ceaiuri au avut forma unor colaci mari sau cărămizi. Însă, cantitatea necesară de ceai trebuie luată cu un instrument ascuțit. Spre deosebire de ceaiurile clasice verzi sau negre, ceaiurile Pu Erh se depozitează pentru o perioadă lungă de timp (unele chiar și câteva decenii) pentru a dezvolta pe deplin toate gusturile și aromele.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea půl hnízda na 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Opăriți ceaiul Pu Erh Mini Tou Cha cu apă clocotită (apa trebuie să fiarbă timp de 1 minut).
  2. Lăsați la infuzat câteva secunde, aruncați apa și preparați a doua infuzie. Lăsați la infuzat ceaiul timp de 3-5 minute, apoi strecurați.
  3. Puteți infuza ceaiul Pu Erh Mini Tou Cha de 5 ori.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


PU ERH MINI TOU CHA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH MINI TOU CHA

Diversitatea și originalitatea acestui ceai se reflectă și în forma sa tradițională. În China, în mod tradițional, cele mai atent pregătite tipuri Pu-erh sunt plăci presate, și chiar mai valoroase sunt sub forma unei "prize de păsări" ambalate individual într-un tip special de hârtie. Experții ceaiului vor aprecia aroma sa specifică și unică. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
70,2 Lei /250 g 28,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani

Drăgalașul de patru grame este un ceai unic. A durat cincisprezece ani să se maturizeze și să se situeze printre cele mai bune ceaiuri din lume. Pu Erh Mini Tou Cha este alegerea potrivita pentru iubitorii de ceai, de gusturi adanci si infuzii delicate. Cine-l bea nu simte nici un pic de amărăciune. In gură se dezvolta ușor o căldură dulce și extrem de bogată. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
116,1 Lei /250 g 46,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023

CHINA PU-ERH MINI BEENG CHA 9g
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA PU-ERH MINI BEENG CHA 9g

Tot ce este mic este drăguț. Dar, în cazul acestui ceai pu-erh, este necesar să adăugăm că este, de asemenea, excelent și benefic pentru corp și minte. Varianta mini este foarte practică pentru ceainic, fără a fi nevoie de cântărire complicată și ruperea celebrelor discuri de ceai. Gustați comoara din Yunnan, care vă va convinge în mod jucăuș că învechirea este uneori mai mult decât dorită. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
113,1 Lei /250 g 45,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 29. 9. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »