

PU ERH MINI TOU CHA
Diversitatea și originalitatea acestui ceai se reflectă și în forma sa tradițională. În China, în mod tradițional, cele mai atent pregătite tipuri Pu-erh sunt plăci presate, și chiar mai valoroase sunt sub forma unei "prize de păsări" ambalate individual într-un tip special de hârtie. Experții ceaiului vor aprecia aroma sa specifică și unică.
Compoziție
Ceai roșu Pu Erh Mini Tou Cha 100%Mai multe despre ceaiul verde PU ERH MINI TOU CHA
Altitudinea mare la care sunt situate grădinile de ceai are un impact extraordinar asupra caracterului general al ceaiului Pu Erh Mini Tou Cha. Diferențele de temperatură între zi și noapte sunt mari. Ziua pot fi 30 de grade Celsius, iar noaptea doar 3 grade Celsius. Aceste diferențele extreme de temperatură sunt foarte potrivite pentru producerea unui ceai de calitate. De-a lungul zilei, frunza de ceai absoarbe suficientă lumină de la soare și căldură, în schimb creșterea se oprește pe timp de noapte datorită temperaturii scăzute. Acest lucru are ca efect faptul că ceaiul își creează aroma sa caracteristică și toate proprietățile sale se acumulează în interiorul frunzei de ceai.
Culoarea și mirosul ceaiului Pu Erh:
infuzia are o culoare maro de chihlimbar cu aromă de plante.
Gustul PU ERH MINI TOU CHA:
Gustul dulce și de plante al acestui ceai este excepțional la Pu Erh.
Descrierea detaliată a modului de preparare
- Puneți o bucată de PU ERH MINI TOU CHA în ceainic, dacă doriți preparați ceaiul într-o ceașcă, vă recomandăm să divizați ceaiul în mai multe părți și folosiți doar o parte - 6 - 7.
- Pentru infuzare folosim apă fierbinte, lăsăm apa să fiarbă timp de 1 minut și apoi punem peste PU ERH MINI TOU CHA.
- Ceainicul sau ceașca trebuie încălzite în prealabil, deoarece prin turnarea apei fierbinți într-o ceașcă sau ceainic rece, temperatura rezultată va scădea instantaneu cu câteva grade. PU ERH MINI TOU CHA se lasă la infuzat câteva secunde, apoi strecurăm apa și turnăm imediat apa pentru cea de-a doua infuzie, apoi se lasă Pu Erh timp de 1 minut să infuzeze. În a doua infuzie obținem proprietățile potrivite ale ceaiului.
- PU ERH MINI TOU CHA se poate infuza de 4x. La fiecare infuzie, mărim timpul de infuzare în funcție de gust.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Opăriți ceaiul Pu Erh Mini Tou Cha cu apă clocotită (apa trebuie să fiarbă timp de 1 minut).
- Lăsați la infuzat câteva secunde, aruncați apa și preparați a doua infuzie. Lăsați la infuzat ceaiul timp de 3-5 minute, apoi strecurați.
- Puteți infuza ceaiul Pu Erh Mini Tou Cha de 5 ori.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor ceai, rotund ø 40mm + suport

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

INFUZOR DIN INOX PENTRU CEAI III

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

EARL GREY - ceai negru

PU ERH std.
