075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

RODIE CU PARFUM DE IASOMIE - amestec

Cod: 1543

Acest ceai ar putea deveni băutura națională în Italia, Mexic, Bulgaria și Madagascar. Este la fel de colorat ca steagurile lor: verde-alb-roșu. Dar poate fi cu ușurință ceaiul familiei sau al biroului dvs. Poate stimula plăcut, are un gust delicat de fructe și miroase minunat. Datorită raportului armonios al tuturor ingredientelor, acesta va deveni un companion plăcut pentru momentele de zi cu zi și cele festive.

Pachete mari:
Pachete mici:
89,4 Lei /250 g 35,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Iasomie, Granátové jablko
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani

Compoziție

Ceai verde China Sencha, Aromă naturală, Ceai alb Pai Mu Tan, Semințe de rodie 1%, Bucăți de caise (caise, făină de orez)

INFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI

Ceaiul verde de Rodie cu parfum de iasomie vă va cuceri cu mirosul său frumos de flori de iasomie și un gust delicat, ușor astringent. În gust puteți distinge cu ușurință dulceața rodiilor și caiselor, completată de prospețimea ceaiului verde. Ceaiul oferă o infuzie cu o culoare galbenă pronunțată.

ORIGINEA CEAIULUI

La fel ca în cazul altor amestecuri de ceai, am avut mare grijă atunci când am pregătit ceaiul Rodie cu parfum de iasomie. Am fost atenți la cea mai înaltă calitate a fiecărui ingredient și la raportul lor echilibrat, pentru ca experiența gustativă să fie perfectă și ceainicul să se golească mereu repede.

Ingredientul principal este ceaiul verde China Sencha, un ceai tradițional celebru în întreaga lume. Sencha, caracterizată prin frunzele sale plate, asemănătoare cu ace verzi este cultivat în China mai ales în regiunile Zhejiang, Yunnan sau Fujian. Prelucrarea frunzelor arborilor de ceai chinezesc (Cammelia sinensis) se bazează pe o rețetă japoneză, deci rezultatul este un ceai delicat, fără aromă de fum, care este tipică pentru ceaiurile chinezești.

Un rol de important în acest amestec de ceai joacă și ceaiul alb Pai Mu Tan, care provine din grădinile chinezești de ceai. Este ușor, delicat, potrivit pentru a fi consumat pe parcursul întregii zile. Istoria sa este foarte lungă, dar în timpul împăraților, aceasta nu putea să fie gustat de altcineva decât de cei mai înalți conducători ai țării. Pai Mu Tan este format din cei mai tineri muguri și frunze uniforme, întregi. După ce le culeg muncitorii le lasă să veștejească puțin și apoi le usucă cu grijă la temperatură scăzută. Prin urmare, ceaiul alb nu are urme de astringență.

Probabil că este evident de ce am adăugat semințe de rodie la ceaiul verde și alb și bucăți de caise. Pentru a fi dulce fructat și cu un gust atractiv. Și aroma naturală a iasomiei? Am ales acest lucru pentru parfumul absolut faimos, care cucerește milioane de oameni din lume. La urma urmei, florile de iasomie au fost folosite pentru aromatizarea ceaiului de mii de ani. Parfumul menționat evocă bună dispoziție, calmează mintea și acționează ca un afrodiziac.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Preparați ceaiul verde cu apă la o temperatură de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după fierberea apei), într-un raport de la 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timp de infuzare 2-3 minute (cană acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


IASOMIE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

IASOMIE - ceai verde

Dacă încă nu știți care dintre cele mai minunate ceaiuri pe care le alegeți, pariați pe clasicul de iasomie. Specialitatea renumită a Orientului îndepărtat are un miros incantator ceresc, care este stins de astrigența interioară. Ceaiul de iasomie aparține culturii tradiționale chinezești de cel puțin o mie de ani. Când îl gustați, va deveni preferat. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
68,2 Lei /250 g 27,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023

CEAI DRAGON - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI DRAGON - amestec

Atâtea bunătăți într-un ceai! Delicatețea dragonului a apărut intr-o dimineață innorată. Ar fi nevoie să reîncărcăm energia, o imbratisare călduroasa și alungam pesimismul în colț. Așa am făcut! Un amestec de ceaiuri cu bucăți de fructe si piper roz ne pune pe picioare. Este puternic ca un dragon. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
79,2 Lei /250 g 31,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023

MANGO CU AFINE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MANGO CU AFINE - ceai verde

Exact așa miroase vara. Fructe, ușoare și ispititoare. Doar gustați. Nu așteptați nimic, cufundați-vă într-o zi însorită, care începe cu o dimineață proaspătă și se termină cu o seară caldă și lungă. Amestecul de ceai verde, cu bucăți de mango și afine revigorează plăcut oricând și oriunde. Încercați-l sub formă de ceai cu gheață, vă va surprinde cu note noi și o răcorire excelentă. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
80,6 Lei /250 g 32,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 4. 10. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »