

RODIE CU PARFUM DE IASOMIE - amestec
Acest ceai ar putea deveni băutura națională în Italia, Mexic, Bulgaria și Madagascar. Este la fel de colorat ca steagurile lor: verde-alb-roșu. Dar poate fi cu ușurință ceaiul familiei sau al biroului dvs. Poate stimula plăcut, are un gust delicat de fructe și miroase minunat. Datorită raportului armonios al tuturor ingredientelor, acesta va deveni un companion plăcut pentru momentele de zi cu zi și cele festive.
Compoziție
Ceai verde China Sencha, Aromă naturală, Ceai alb Pai Mu Tan, Semințe de rodie 1%, Bucăți de caise (caise, făină de orez)INFUZIA ȘI GUSTUL CEAIULUI
Ceaiul verde de Rodie cu parfum de iasomie vă va cuceri cu mirosul său frumos de flori de iasomie și un gust delicat, ușor astringent. În gust puteți distinge cu ușurință dulceața rodiilor și caiselor, completată de prospețimea ceaiului verde. Ceaiul oferă o infuzie cu o culoare galbenă pronunțată.
ORIGINEA CEAIULUI
La fel ca în cazul altor amestecuri de ceai, am avut mare grijă atunci când am pregătit ceaiul Rodie cu parfum de iasomie. Am fost atenți la cea mai înaltă calitate a fiecărui ingredient și la raportul lor echilibrat, pentru ca experiența gustativă să fie perfectă și ceainicul să se golească mereu repede.
Ingredientul principal este ceaiul verde China Sencha, un ceai tradițional celebru în întreaga lume. Sencha, caracterizată prin frunzele sale plate, asemănătoare cu ace verzi este cultivat în China mai ales în regiunile Zhejiang, Yunnan sau Fujian. Prelucrarea frunzelor arborilor de ceai chinezesc (Cammelia sinensis) se bazează pe o rețetă japoneză, deci rezultatul este un ceai delicat, fără aromă de fum, care este tipică pentru ceaiurile chinezești.
Un rol de important în acest amestec de ceai joacă și ceaiul alb Pai Mu Tan, care provine din grădinile chinezești de ceai. Este ușor, delicat, potrivit pentru a fi consumat pe parcursul întregii zile. Istoria sa este foarte lungă, dar în timpul împăraților, aceasta nu putea să fie gustat de altcineva decât de cei mai înalți conducători ai țării. Pai Mu Tan este format din cei mai tineri muguri și frunze uniforme, întregi. După ce le culeg muncitorii le lasă să veștejească puțin și apoi le usucă cu grijă la temperatură scăzută. Prin urmare, ceaiul alb nu are urme de astringență.
Probabil că este evident de ce am adăugat semințe de rodie la ceaiul verde și alb și bucăți de caise. Pentru a fi dulce fructat și cu un gust atractiv. Și aroma naturală a iasomiei? Am ales acest lucru pentru parfumul absolut faimos, care cucerește milioane de oameni din lume. La urma urmei, florile de iasomie au fost folosite pentru aromatizarea ceaiului de mii de ani. Parfumul menționat evocă bună dispoziție, calmează mintea și acționează ca un afrodiziac.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Preparați ceaiul verde cu apă la o temperatură de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după fierberea apei), într-un raport de la 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 2-3 minute (cană acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

IASOMIE - ceai verde

CEAI DRAGON - amestec
