075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

ROOIBOS COCKTAIL DE COACĂZE

Cod: 1083
Evaluare: excelent, 1 recenzie

Mamă, ți-aș da ceva. Ce cocktail bun, nu? Și este răscumpărată. Ajungeți în sertar, turnați, turnați... tramtadada ... serviți. Nu există agitator, nu există cupe de măsurare, ciocane de gheață, clesti de bară. Un cocktail minunat, dulce-dulce de culoare roșie uimitoare, poate fi servit instantaneu. Așteptați un aflux de antioxidanți, vitamine și minerale. Și vă mulțumesc cuvinte.

Pachete mari:
Pachete mici:
76,1 Lei /250 g 30,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 30. 9. 2022
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Africa de Sud
Gust
Gust:
Coacăz negru, Coacăz roșu revigorant
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani

Compoziție

Rooibos, Soc negru, Aromă naturală, Coacăze roșii, Muguri de trandafiri, Petale de trandafir, Coacăze negre, Floare de sofrănel

Infuzie și gustul ceaiului

Ceaiul dă o infuzie de roșu închis la mahon. Are un gust foarte bun - după ce Rooibos este dulce, după fructele acre. Trandafirii îi conferă o senzație unică și exotică.

Originea ceaiului

Rooibos și coacăze - două ingrediente fără de care acest ceai nu ar fi ceea ce este. Imaginați-le...

Departe în sudul Africii, la 250 de kilometri de Cape Town, pe dealurile din Cedarberg, crește un tufiș special. Frunzele lor seamănă cu crenguțe, iar rădăcinile lor ajung incredibil de adânci. (Aspalathus linearis) în altă parte a terenului. Ele sunt foarte sensibile la poluarea industrială și au nevoie de condiții specifice de sol pentru creșterea lor. Din când în când, semințele lor trebuie să treacă prin căldura focului pentru a se înmulți. În ciuda atât de multor complexități, copacii de ceai sunt foarte populare, dar și stricați.

Toate ramurile lor sunt recoltate, iar frunzele sunt lăsate să se fermenteze pe grămezi mari. Acest lucru face ca culoarea de la verde la mahon, în timp ce gustul lor dulce și aroma de miere se dezvoltă. Rezultatul este Rooibos - ceaiul nu este recunoscut ca o sursă excelentă de beneficii pentru sănătate, cu efecte pozitive mai ales asupra sistemului nervos.

Ribes rubrum (Ribes nigrum) este un arbust de fructe care produce boabe mici (roșu sau negru). Acestea conțin o mulțime de vitamina C, deci sunt populare atât în ​​gastronomie, cât și în vindecarea populară. Plantele ambelor specii se găsesc în zone climatice temperate, de obicei cultivate în grădini sau plantații. Pentru utilizarea în amestecurile de ceai, boabele ideale pot fi conservate prin uscare prin congelare, adică prin uscare prin congelare. Acest lucru nu va duce la pierderea unor beneficii de sănătate valoroase sau la proprietățile senzoriale ale fructelor. Tocmai de aceea am folosit coacăzul pentru a folosi cocktailul Rooibos.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 8 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

15. 1.

Evaluare: excelent
Am fost plăcut surprinși, gustul este delicios și bea întreaga familia noastră, îi gătesc și pentru copii. Multumim

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ROOIBOS VERDE CĂTINĂ - GUAVA
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ROOIBOS VERDE CĂTINĂ - GUAVA

Ohh ... orgiile de vanilie sunt aici! Am reusit sa armonizam ingrediente delicioase gustoase si incredibil de sanatoase. Rezultatul eforturilor noastre a adus ameliorarea - nu suntem în stres, avem o presiune arterială optimă chiar și colesterolul, pierdem greutatea în fața ochilor și dormim ca copii mici. Toate datorită Rooibosului verde, cătinei, guavei, morcovului, gălbenelelor, ananasului ... La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
73,6 Lei /250 g 29,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 30. 9. 2022

ROOIBOS CĂPȘUNA NEBUNATICĂ
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ROOIBOS CĂPȘUNA NEBUNATICĂ

Care a fost nebunia cea mai mare făcuta vreodată? Ati sărit cu parașută? Ati facut scufundari la epava Titanicului? I-ati spus soacrei că este cea mai minunata femeie după soare? Indiferent ce a fost, cu siguranță lumea era mai strălucitoare, mai colorata. Sunt necesare fapte nebunești. Uneori nu există nici dispoziție nici timp. Atunci e randul ceaiului...de capsuni, nebunatic picant. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
83,2 Lei /250 g 33,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 30. 9. 2022

UNICUL MANGO - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

UNICUL MANGO - ceai de fructe

Ideal pentru vară, minunat pentru iarnă. În primăvară, ca și când l-ați găsi, încântător toamna. Ceaiul de fructe dulce poate fi consumat în 100 de moduri. Nu vă dezamăgește niciodată. Acesta este amestecat cu ingrediente alese cu grijă care nu au pierdut absolut nimic din gustul, aroma și calitățile lor. Invitați la unicul mango pe colegul de la lucru, pregatiti-l vecinului sau serviți-l cu prietenii. Succes garantat! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
61,7 Lei /250 g 24,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 30. 9. 2022
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »