

SALVIE - plantă
Numele este latin, abilitati din natura. Salvare înseamnă a vindeca și salvie stie foarte bine lucrul acesta. De la Evul Mediu a fost folosit ca un ajutor pentru dureri de stomac, probleme intestinale, afecțiuni respiratorii, insomnie, stres și transpirație excesivă. Ajutorul său este binevenit din când în când la toți. Ei bine, când ati avut ultima dată o răceală sau o indigestie?
Compoziție
Frunze de salvie 100%Infuzie și gustul plantei
Salvia uscată are o aromă mai pronunțată decât cea proaspătă. Desigur, acest lucru se va reflecta și într-o culoare galben-verde deschisă. Aroma este foarte distinctă, acră și pe bază de plante. Gustul este picant, la sfarsit amar.
Originea plantei
Salvia din Peninsula Balcanică este cunoscut nu numai ca piatra de temelie a medicinei populare.Frunzele sale sunt adesea folosite în bucătărie ca un condiment oriental. Sage (Salvia) este perenă, de obicei 40-70 cm. Are frunze petiolate, ovale, încrețite la margini, cu fire de păr tipice gri. Se întâmplă în estul Mediteranei, Franța, Italia și Spania. În Cehia, grădinarii o cresc adesea în vase sau în soluri desprinse. Salvia necesită un sol ușor și limpede. Se descurcă bine într-un habitat călduros și protejat.
Sage se găsește în multe specii - unele au puteri vindecătoare, altele sunt cultivate ca ornamentale. În prezent, 800-1100 de specii sunt descrise în botanică. Istoria salvei este foarte lungă. Înregistrările scrise menționează acest lucru în Evul Mediu.
Salviile nordice au fost aduse în America de Nord, care au fost extrem de apreciați pentru abilitățile lor de sănătate.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- Peste salvie adăugați apă clocotită de 100 °C în proporție de 1 linguriță (1g) la 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1-2 lingurițe în plus.
- Se lasă la infuzat 5-10 minute, apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor plante ø 62mm
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ROINIȚĂ (MELISSA) - plantă

MUȘEȚEL - FLOARE PURA
