Sărut dulce - ceai de fructe
Un sărut este cu atât mai dulce cu cât este mai dragă persoana care-l oferă. Dacă nu aveți una în apropiere în acest moment sau dacă sunteți curios ce gust poate avea un sărut de ceai, alegeți ceaiul Un sărut dulce. Vă va cuceri de îndată ce vă apropiați de el. Miroase dulce ca o cutie cu bomboane, are gust delicat de fructe și scorțișoară. Lăsați-vă ispitit de un mic păcat!
Compoziție
Bucăți de mere prăjite, Bucăți de măr alb, Bucăți de ananas (ananas, zahăr, antioxidant: acid citric), Bezele, Bucăți de pere, Bucăți de scorțișoară de Ceylon, Aromă naturală, Petale de albăstrele (albe)Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul de fructe Un sărut dulce vă va cuceri de îndată ce veți deschide ambalajul. Aroma minunată, dulce ca o „bomboană”, este însoțită de un parfum ușor de scorțișoară. Nici gustul nu va dezamăgi - veți recunoaște îndrăgitele bezele din spumă, perele coapte și, bineînțeles, scorțișoara menționată mai sus. Ceaiul are o culoare deschisă și îl puteți savura de dimineața până seara, din primăvară până în iarnă.
Originea ceaiului
De unde această minunată compoziție de gusturi și arome? În spatele ei stau fructele atent selecționate, recoltate și prelucrate din mai multe grădini europene. Furnizorii noștri poartă o grijă deosebită pentru produsele lor, așa că puteți fi siguri că în ceaiul Un sărut dulce veți găsi doar bucăți mari de fructe și condimente prelucrate exclusiv.
Merele joacă un rol important în succesul ceaiului Un sărut dulce. Poate credeți că știți totul despre mere, însă s-ar putea să vă surprindem cu ceva. Nu este nevoie să descriem cum arată un pom de măr. Poate fi surprinzător faptul că oamenii cultivau meri deja în Grecia antică și ofereau mere zeului Bacchus în fiecare an. Vechii romani au început să altoiască merii și astfel au creat soiuri nobile. Se presupune că au existat 17 soiuri, care au înlocuit treptat copacii originali. Merii au venit probabil în Europa după invazia romană, adică în jurul anului 84 e.n. În prezent, în întreaga lume au fost descrise aproximativ 35.000 de soiuri de meri, iar recolta anuală a fructului popular ajunge la 50 de milioane de tone. Cele mai multe mere consumă olandezii, locuitorii Austriei și Ungariei.
Merele sunt o sursă de substanțe valoroase, conțin calciu, fier, fosfor, magneziu, dar și pectină și o serie de enzime. Merele se consumă cel mai bine în stare proaspătă, dar se folosesc și pentru sucuri și băuturi alcoolice, pot fi uscate sau conservate.
Perele sunt ceva mai puțin căutate, vechii romani și greci nu le considerau ca fiind foarte bune, reputația perelor a fost afectată de înclinația spre diferite boli, care au distrus mai multe livezi. Din fericire, cultivarea perelor a fost întreprinsă cu succes în cadrul dezvoltării pomiculturii, iar în prezent putem alege dintre 2.500 de soiuri. Fructele de pere conțin vitamina A, vitamina B, vitamina C și vitamina E, fier, potasiu și zinc. De asemenea, conțin fibre, taninuri și flavonoide. La fel ca merele, perele sunt, de asemenea, minunate în stare proaspătă, dar pot fi conservate, procesate în dulcețuri sau gemuri ori transformate în băuturi alcoolice.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
100 °C | 8-10 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul de fructe se prepară cu apă la o temperatură de 100 ̊C în raport de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
Valoarea energetică: | 9 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.5 g |
din care zaharuri: | 0.5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |