075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Sărut dulce - ceai de fructe

Cod: 1817

Un sărut este cu atât mai dulce cu cât este mai dragă persoana care-l oferă. Dacă nu aveți una în apropiere în acest moment sau dacă sunteți curios ce gust poate avea un sărut de ceai, alegeți ceaiul Un sărut dulce. Vă va cuceri de îndată ce vă apropiați de el. Miroase dulce ca o cutie cu bomboane, are gust delicat de fructe și scorțișoară. Lăsați-vă ispitit de un mic păcat!

Pachete mari:
Pachete mici:
81,2 Lei /250 g 32,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Scorțișoară, Bezea, Pere
Pentru copii
Pentru copii:
de la 1 an

Compoziție

Bucăți de mere prăjite, Bucăți de măr alb, Bucăți de ananas (ananas, zahăr, antioxidant: acid citric), Bezele, Bucăți de pere, Bucăți de scorțișoară de Ceylon, Aromă naturală, Petale de albăstrele (albe)

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul de fructe Un sărut dulce vă va cuceri de îndată ce veți deschide ambalajul. Aroma minunată, dulce ca o „bomboană”, este însoțită de un parfum ușor de scorțișoară. Nici gustul nu va dezamăgi - veți recunoaște îndrăgitele bezele din spumă, perele coapte și, bineînțeles, scorțișoara menționată mai sus. Ceaiul are o culoare deschisă și îl puteți savura de dimineața până seara, din primăvară până în iarnă.

Originea ceaiului

De unde această minunată compoziție de gusturi și arome? În spatele ei stau fructele atent selecționate, recoltate și prelucrate din mai multe grădini europene. Furnizorii noștri poartă o grijă deosebită pentru produsele lor, așa că puteți fi siguri că în ceaiul Un sărut dulce veți găsi doar bucăți mari de fructe și condimente prelucrate exclusiv.

Merele joacă un rol important în succesul ceaiului Un sărut dulce. Poate credeți că știți totul despre mere, însă s-ar putea să vă surprindem cu ceva. Nu este nevoie să descriem cum arată un pom de măr. Poate fi surprinzător faptul că oamenii cultivau meri deja în Grecia antică și ofereau mere zeului Bacchus în fiecare an. Vechii romani au început să altoiască merii și astfel au creat soiuri nobile. Se presupune că au existat 17 soiuri, care au înlocuit treptat copacii originali. Merii au venit probabil în Europa după invazia romană, adică în jurul anului 84 ​​e.n. În prezent, în întreaga lume au fost descrise aproximativ 35.000 de soiuri de meri, iar recolta anuală a fructului popular ajunge la 50 de milioane de tone. Cele mai multe mere consumă olandezii, locuitorii Austriei și Ungariei.

Merele sunt o sursă de substanțe valoroase, conțin calciu, fier, fosfor, magneziu, dar și pectină și o serie de enzime. Merele se consumă cel mai bine în stare proaspătă, dar se folosesc și pentru sucuri și băuturi alcoolice, pot fi uscate sau conservate.

Perele sunt ceva mai puțin căutate, vechii romani și greci nu le considerau ca fiind foarte bune, reputația perelor a fost afectată de înclinația spre diferite boli, care au distrus mai multe livezi. Din fericire, cultivarea perelor a fost întreprinsă cu succes în cadrul dezvoltării pomiculturii, iar în prezent putem alege dintre 2.500 de soiuri. Fructele de pere conțin vitamina A, vitamina B, vitamina C și vitamina E, fier, potasiu și zinc. De asemenea, conțin fibre, taninuri și flavonoide. La fel ca merele, perele sunt, de asemenea, minunate în stare proaspătă, dar pot fi conservate, procesate în dulcețuri sau gemuri ori transformate în băuturi alcoolice.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul de fructe se prepară cu apă la o temperatură de 100 ̊C în raport de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 8-10 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 9 kJ / 2 kcal
Grăsimi: 0 g
din care saturați: 0 g
Carbohidrați: 0.5 g
din care zaharuri: 0.5 g
Proteină: 0 g
Sare: 0 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


CREMĂ DE CĂPȘUNI - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CREMĂ DE CĂPȘUNI - ceai de fructe

Vă așteaptă orgiile de capsuni! Sărbătoriți împreună cu noi căpșunile roșii, mirositoare și dulci de vară! În acest ceai vrac sunt atât de multe că de abea o sa-i duceti. Se imbratiseaja usor cu mere, stafide, papaya și portocale. Când faceceti ceai din ele, inima va tresări de bucurie. Doar sa aveți grijă, ca crema de Căpșuni să nu o consume copiii pe furiș. Repede devi de el dependent! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
69,2 Lei /250 g 27,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

Fără hibiscus și in calitate superioară! Acest ceai de fructe prețios este un vis nu numai pentru copii, dar și pentru părinții lor. Atât de multe lucruri sănătoase nu ati putea pune într-o gustare. Am făcut-o in locul dvs. și am amestecat ceaiul care poate scăpa copii de tusit, durere în gât și oboseală. Și ca bonus, le trece gustul de bomboane adus din greșeală de bunica. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
76,7 Lei /250 g 30,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024

Merișoare cu Cătină - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Merișoare cu Cătină - ceai de fructe

Poate cunoașteți marmelada de merișoare, prăjitura cu merișoare sau tinctura de merișor. Dar ați încercat ceaiul de merișoare? În combinație cu mere, zmeură, cătină și multe alte bunătăți sănătoase? Cu siguranță ar trebui să încercați. Este plăcut dulce, ușor acrișor și puțin amărui. Exact așa cum să vă fie pe plac atât iarna cât și vara. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
65,5 Lei /250 g 26,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »