075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Simfonie de grădină cu goji BIO - ceai de fructe

Cod: 1822

Vă plac ceaiurile cu gust pronunțat, fructat, care să vă ofere și antioxidanți, vitamine și minerale? Dacă da, trebuie să încercați Simfonia de grădină cu goji BIO! Pentru amestecul unic, am selectat fructele goji, rădăcină de ginseng și alte câteva ingrediente de cea mai înaltă calitate. Astfel încât să puteți bea un ceai complet natural, minunat de parfumat și fantastic de benefic.

Pachete mari:
Pachete mici:
83,5 Lei /250 g 33,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Fructat
Pentru copii
Pentru copii:
de la 3 ani
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Bucăți de măr BIO, Floare de hibiscus BIO, , Bucăți de sfeclă roșie BIO, Aromă naturală BIO, Goji BIO 1%, Flori de albăstrea BIO, Rădăcină de ginseng BIO

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul de fructe Simfonie de grădină cu goji BIO oferă o infuzie de culoare roșie intensă. Aroma este fructată și proaspătă. Gustul este caracterizat de goji acrișor și ginseng moderat amărui, care este rafinat de mere dulci, morcovi și sfeclă.

Originea ceaiului

Fructele de goji nu trebuie prezentate îndelung. Reprezintă unul dintre superalimente, care de câțiva ani este în centrul atenției adepților nutriției sănătoase. Goji este utilizat pentru beneficiile sale în China, Coreea și Japonia încă din secolul al III-lea e.n. La începutul secolului XXI, fructele de goji „au apărut” în Europa și America, ceea ce a stârnit un interes extraordinar și răspândirea unor povești oarecum de necrezut. Una dintre acestea a susținut că un chinez pe nume Li Qing Yuen, care mânca goji, a trăit 256 de ani. Este evident că acest lucru nu poate fi adevărat, dar, a înfrumusețat reputația fructelor mici și roșii. Însă ceea ce știm în baza concluziilor științifice este conținutul de substanțe valoroase. Acestea includ vitamina C, vitamina A, mangan și antioxidanți puternici.

Principalul producător de goji este China, care recoltează și procesează anual aproximativ 100 de mii de tone din aceste fructe. Majoritatea provin din plantații din nord-vestul țării, care sunt situate de-a lungul câmpiilor fertile inundabile ale râului Galben, de peste 700 de ani. Cultivatorii, procesatorii și comercianții se unesc în organizații, care susțin potențialul comercial și de export al fructelor de goji. În luna august, printre altele, organizează un festival în cinstea recoltei de goji.

Cum arată recolta? Când fructele de goji sunt coapte și moi, trebuie să scuturate pe tăvi pentru a se deteriora cât mai puțin posibil. Uscarea are loc fie la lumina directă a soarelui, fie în uscătoare.

Al doilea ingredient al ceaiului este ginsengul, o sursă valoroasă de vitamina C, vitamine din grupa B, minerale, precum și uleiuri esențiale, fitosteroli și antioxidanți. Rădăcina de ginseng a fost utilizată de oameni încă din secolul al IV-lea î.e.n. și, la fel ca și fructele de goji, este cea mai populară din Asia. În China, de exemplu, se adaugă la supe, rachiu sau vin, și este un condiment popular. Rădăcina se recoltează de la plante vechi de cinci ani, după curățare, fermierii o usucă. Pentru a păstra toate substanțele valoroase, este necesar să protejați ginseng-ul de umiditate și lumină.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul de fructe se prepară cu apă la o temperatură de 100 ̊C în raport de 1 linguriță de ceai la 150-200 de ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare este de 8-10 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


MOTIVAȚIE COENZYM Q10 - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MOTIVAȚIE COENZYM Q10 - ceai de fructe

Știați că Premiul Nobel pentru Cercetarea asupra coenzimei Q10 a fost acordat în anii 1970? Efectele benefice asupra întregului nostru organism sunt incredibile - beneficiază inima, creierul, acționează miraculos în lupta împotriva îmbătrânirii și este, de asemenea, un puternic antioxidant. Și când puterea sa este umplută cu bucăți alese de mere, dovleac, căpșuni, zmeură și iarbă uscată de lămâie, se va crea o băutură care nu numai că întărește sănătatea, ci și are un gust… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
80,2 Lei /250 g 32,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

CEAI AYURVEDIC PLANTE PENTRU BĂRBAȚI
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI AYURVEDIC PLANTE PENTRU BĂRBAȚI

O mare specialitate! Ceaiul Ayurvedic adaptat pentru bărbați, băieți, băieței, și bunici aduce plăcere și beneficii. Asa bineinteles le place la bărbati. Puterea plantelor și a condimentelor placute le sufla durerile si aduce relaxarea dorită. Plante pentru bărbati puteti să consumati toată ziua. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
71,8 Lei /250 g 28,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

CEAI AYURVED WELLNESS BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI AYURVED WELLNESS BIO

Gustul acestui ceai, în categoria aromelor este "natural". Nici un alt cuvânt sau o compoziție pură de ierburi și condimente nu o pot descrie. Ceaiul Ayurvedic Wellness este atat de fin si delicat care la o atingere usoara de licorice, scortisoara, fenicul, busuioc și tulsi. Veți avea un zâmbet constant pe față și dorință de a face fapte bune. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
72,0 Lei /250 g 28,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »