

Simfonie de grădină cu goji BIO - ceai de fructe
Vă plac ceaiurile cu gust pronunțat, fructat, care să vă ofere și antioxidanți, vitamine și minerale? Dacă da, trebuie să încercați Simfonia de grădină cu goji BIO! Pentru amestecul unic, am selectat fructele goji, rădăcină de ginseng și alte câteva ingrediente de cea mai înaltă calitate. Astfel încât să puteți bea un ceai complet natural, minunat de parfumat și fantastic de benefic.
Compoziție
Bucăți de măr BIO, , , , Aromă naturală BIO, 1%, ,Infuzia și gustul ceaiului
Ceaiul de fructe Simfonie de grădină cu goji BIO oferă o infuzie de culoare roșie intensă. Aroma este fructată și proaspătă. Gustul este caracterizat de goji acrișor și ginseng moderat amărui, care este rafinat de mere dulci, morcovi și sfeclă.
Originea ceaiului
Fructele de goji nu trebuie prezentate îndelung. Reprezintă unul dintre superalimente, care de câțiva ani este în centrul atenției adepților nutriției sănătoase. Goji este utilizat pentru beneficiile sale în China, Coreea și Japonia încă din secolul al III-lea e.n. La începutul secolului XXI, fructele de goji „au apărut” în Europa și America, ceea ce a stârnit un interes extraordinar și răspândirea unor povești oarecum de necrezut. Una dintre acestea a susținut că un chinez pe nume Li Qing Yuen, care mânca goji, a trăit 256 de ani. Este evident că acest lucru nu poate fi adevărat, dar, a înfrumusețat reputația fructelor mici și roșii. Însă ceea ce știm în baza concluziilor științifice este conținutul de substanțe valoroase. Acestea includ vitamina C, vitamina A, mangan și antioxidanți puternici.
Principalul producător de goji este China, care recoltează și procesează anual aproximativ 100 de mii de tone din aceste fructe. Majoritatea provin din plantații din nord-vestul țării, care sunt situate de-a lungul câmpiilor fertile inundabile ale râului Galben, de peste 700 de ani. Cultivatorii, procesatorii și comercianții se unesc în organizații, care susțin potențialul comercial și de export al fructelor de goji. În luna august, printre altele, organizează un festival în cinstea recoltei de goji.
Cum arată recolta? Când fructele de goji sunt coapte și moi, trebuie să scuturate pe tăvi pentru a se deteriora cât mai puțin posibil. Uscarea are loc fie la lumina directă a soarelui, fie în uscătoare.
Al doilea ingredient al ceaiului este ginsengul, o sursă valoroasă de vitamina C, vitamine din grupa B, minerale, precum și uleiuri esențiale, fitosteroli și antioxidanți. Rădăcina de ginseng a fost utilizată de oameni încă din secolul al IV-lea î.e.n. și, la fel ca și fructele de goji, este cea mai populară din Asia. În China, de exemplu, se adaugă la supe, rachiu sau vin, și este un condiment popular. Rădăcina se recoltează de la plante vechi de cinci ani, după curățare, fermierii o usucă. Pentru a păstra toate substanțele valoroase, este necesar să protejați ginseng-ul de umiditate și lumină.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul de fructe se prepară cu apă la o temperatură de 100 ̊C în raport de 1 linguriță de ceai la 150-200 de ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 8-10 minute (cană acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

CANTECUL CARIBEAN - ceai de fructe
