075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

TRIPHALA - praf

Cod: 1297

Sunt trei și pot face lucruri neașteptate. Praful din plante heritak, amalaki și bibhitaki sunt printre amestecurile de bază ale Ayurvedei. Popularitatea sa au obtinut-o datorită capacității sale de a armoniza, intăreste vitalitatea și regenerează. O formulă antică, construită pentru a influența pozitiv cele trei energii a corpului - Vata, Pitta și Kapha. Ajută deja peste cinci mii de ani. Încercati să vedeti ce poate.

Pachete mari:
Pachete mici:
78,6 Lei /250 g 31,4 Lei /100 g
Vom livra joi, 27. 6. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
India
Gust
Gust:
Acrișor, Amăruie

Infuzie și gustul ceaiului

Praful de Triphala are o culoare maro-verde până la culoarea nisipului și un miros natural. Are gust acru și amar. Puteți să-l amestecați cu apă, ceai sau lapte.

Originea ceaiului

Nu există nici un secret, din care cele trei ingrediente este amestecat praful Triphal. Cel mai interesant este cantitatea individuala a acestor ingrediente. Dar sa lăsam asta vechilor vindecători ayurvedici. Având în vedere beneficiile pentru sănătate care Triphala le are de mii de ani, ne putem baza pe eficacitatea sa. Cum altfel am putea explica popularitatea în continuă creștere a acestui praf cu gust nu chiar asa de bun ...

Literalmente, denumirea Triphala poate fi tradusa ca "trei fructe". Mai exact, este fructul emblicelor medicinale ( Phyllanthus emblica), amalaki, (Terminalia belerica), bibhitaki (Terminalia chebula), sau haritaki. Să privim fiecare fruct separat.

Emblica sau Amalaki poate cunoasteti ca si agrisa indiana. Copac mai mic care provine din India, astăzi crește si în Europa, America de Sud și America de Nord. Fructelor sale se mai spune uneori "fructe angelice". Arata exact ca si agrisa, sunt mari, aproximativ 2,5 cm, netede, cu o culoare galben deschis. Gustul acrisor, amarui si strangator în același timp. Unele surse afirmă că amalaki este cea mai bogată sursă naturală de vitamina C din lume. In 10 grame de fructe se afla la fel ca si in 2 kilograme de portocale sau 15 kilograme de mere. Înafara de vitamina C, aceste fructe conțin, de asemenea, vitaminele B1 și B2, vitamina P și mineralele (calciu, fier, crom, zinc, cupru, fosfor). Amalaki este pretios si pentru tanin, un puternic antioxidant. Fructele proaspete pot fi consumate în saramură, ceea ce le suprimă gustul lor acru. Cu toate acestea, în mod obișnuit, amalaki este disponibil sub formă de praf, capsule sau tincturi.

Vârful Myrobalan este un copac cu frunze care crește în India, Malaezia, Birmania, Filipine și Sri Lanka. Fructele cu culoare galben deschis sau verde, forma ovală, cu un singur sambure. Gustul lor este dulce-strangator. Ingredientele active ale bibhitaki sunt acidul galic, ellagic, vitamina C și seleniu, mangan, potasiu, fier și cupru.

Vârful de tanin produce niste fructe samburoase ovale de 3-6cm cu o culoare galben-maronie. Pomul, care poate ajunge până la 30 de metri înălțime, crește în India, Nepal și în sud-vestul Chinei. Așa-numitul haritaki conține, în special, chebulozide, cumarine, vitamina A și alți compuși utili. Gustul lui este sarat-strangator.

Dintre cele trei fructe, este amestecat praful Triphal. Procedura tradițională recomandă folosirea pe termen lung, fie singură, fie cu apă sau lapte. Trifalul trebuie consumat înainte de culcare. Tratamentul curativ începe cu 1 linguriță pe zi (în prima săptămână), continuă cu 1 linguriță 2-3 ori pe zi (în a doua și a treia săptămână) și se termină cu o linguriță de 1-2 ori pe zi (in ultima saptamana).

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Instrucțiuni de preparare

Amestecați 1-2 lingurițe de pudră în orice cantitate de apă sau lapte.

Puteți face și o pastă: turnați câteva lingurițe de Triphala într-un pahar, adăugați de două ori mai multă apă și amestecați. Puteți dilua pasta după cum este necesar, fără a crea cocoloașe nedorite.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


AMESTEC AYURVEDIC ARMONIE CU TULSI
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AMESTEC AYURVEDIC ARMONIE CU TULSI

PeTulsi il putem compara cu busuioc. În Orient îl consideră sacru, iar în învățăturile din Ayurveda se află la cel mai înalt nivel. Se spune că alungă demonii și aduce iubire in familie. Încercați acasta planta cu o gamă largă de efecte. Vă va ajuta să întăriți ceea ce aveți nevoie și să alungati ceea ce nu mai doriți. Se potriveste perfect cu Rooibos verde, mușețel, lavandă și scorțișoară. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
74,5 Lei /250 g 29,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm joi, 27. 6. 2024

NEEM BIO - pulbere
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

NEEM BIO - pulbere

Curățare. Protecție.Mulțumire. Praful frunzelor și a ramuritelor copacului tropical au fost venerate de mii de ani ca mijloc de a scăpa trupul și mintea de multe dificultăți. Se aplica în principal în sistemul de vindecare ayurvedic si cel chinezesc. Cu adevarat un antioxidant foarte puternic care are un singur dezavantaj - trebuie sa va obisnuiti cu gustul lui amar. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
50,8 Lei /250 g 20,3 Lei /100 g
Vom livra joi, 27. 6. 2024

CURCUMA BIO - praf
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CURCUMA BIO - praf

Recomandat de Ayurveda, medicina chineză, sistemul Siddha. De asemenea, o recomandăm si noi. Curcuma in calitate Bio cucereste pe fiecare care dorește să condimenteze meniul cu o mare parte din vitamine, minerale și flavonoide. Cel mai important lucru este numit curcumina, iar iubitorii de stil sănătos de viață îl plac pentru capacitatea lor de a rezista la multe inconveniente. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
33,9 Lei /250 g 13,6 Lei /100 g
Vom livra joi, 27. 6. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »