075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

TRIPHALA - praf

Cod: 1297

Sunt trei și pot face lucruri neașteptate. Praful din plante heritak, amalaki și bibhitaki sunt printre amestecurile de bază ale Ayurvedei. Popularitatea sa au obtinut-o datorită capacității sale de a armoniza, intăreste vitalitatea și regenerează. O formulă antică, construită pentru a influența pozitiv cele trei energii a corpului - Vata, Pitta și Kapha. Ajută deja peste cinci mii de ani. Încercati să vedeti ce poate.

Pachete mari:
Pachete mici:
77,8 Lei /250 g 31,1 Lei /100 g
Vom livra marți, 13. 12. 2022
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
India
Gust
Gust:
Acrișor, Amăruie

Infuzie și gustul ceaiului

Praful de Triphala are o culoare maro-verde până la culoarea nisipului și un miros natural. Are gust acru și amar. Puteți să-l amestecați cu apă, ceai sau lapte.

Originea ceaiului

Nu există nici un secret, din care cele trei ingrediente este amestecat praful Triphal. Cel mai interesant este cantitatea individuala a acestor ingrediente. Dar sa lăsam asta vechilor vindecători ayurvedici. Având în vedere beneficiile pentru sănătate care Triphala le are de mii de ani, ne putem baza pe eficacitatea sa. Cum altfel am putea explica popularitatea în continuă creștere a acestui praf cu gust nu chiar asa de bun ...

Literalmente, denumirea Triphala poate fi tradusa ca "trei fructe". Mai exact, este fructul emblicelor medicinale ( Phyllanthus emblica), amalaki, (Terminalia belerica), bibhitaki (Terminalia chebula), sau haritaki. Să privim fiecare fruct separat.

Emblica sau Amalaki poate cunoasteti ca si agrisa indiana. Copac mai mic care provine din India, astăzi crește si în Europa, America de Sud și America de Nord. Fructelor sale se mai spune uneori "fructe angelice". Arata exact ca si agrisa, sunt mari, aproximativ 2,5 cm, netede, cu o culoare galben deschis. Gustul acrisor, amarui si strangator în același timp. Unele surse afirmă că amalaki este cea mai bogată sursă naturală de vitamina C din lume. In 10 grame de fructe se afla la fel ca si in 2 kilograme de portocale sau 15 kilograme de mere. Înafara de vitamina C, aceste fructe conțin, de asemenea, vitaminele B1 și B2, vitamina P și mineralele (calciu, fier, crom, zinc, cupru, fosfor). Amalaki este pretios si pentru tanin, un puternic antioxidant. Fructele proaspete pot fi consumate în saramură, ceea ce le suprimă gustul lor acru. Cu toate acestea, în mod obișnuit, amalaki este disponibil sub formă de praf, capsule sau tincturi.

Vârful Myrobalan este un copac cu frunze care crește în India, Malaezia, Birmania, Filipine și Sri Lanka. Fructele cu culoare galben deschis sau verde, forma ovală, cu un singur sambure. Gustul lor este dulce-strangator. Ingredientele active ale bibhitaki sunt acidul galic, ellagic, vitamina C și seleniu, mangan, potasiu, fier și cupru.

Vârful de tanin produce niste fructe samburoase ovale de 3-6cm cu o culoare galben-maronie. Pomul, care poate ajunge până la 30 de metri înălțime, crește în India, Nepal și în sud-vestul Chinei. Așa-numitul haritaki conține, în special, chebulozide, cumarine, vitamina A și alți compuși utili. Gustul lui este sarat-strangator.

Dintre cele trei fructe, este amestecat praful Triphal. Procedura tradițională recomandă folosirea pe termen lung, fie singură, fie cu apă sau lapte. Trifalul trebuie consumat înainte de culcare. Tratamentul curativ începe cu 1 linguriță pe zi (în prima săptămână), continuă cu 1 linguriță 2-3 ori pe zi (în a doua și a treia săptămână) și se termină cu o linguriță de 1-2 ori pe zi (in ultima saptamana).

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


15% JOS
Tulsi - planta (busuiocul sacru)
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Tulsi - planta (busuiocul sacru)

Ayurveda consideră că este o planta subtilă si regina acestui tip de plante. Botanic se numește busuioc sacral, în hindi numele său înseamnă "cea mai bună plantă". Tulsi a fost recunoscută pentru tratarea a zeci de boli timp de 5000 de ani. Și dacă credeți că nu o să vă placă, gresiti foarte mult. Este dulce, răcoritoare,cu o aromă puțin de scorțișoară. De orice ai nevoie, Tulsi poate. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
44,0 Lei /250 g 37,4 Lei /250 g 15,0 Lei /100 g
Vom livra marți, 13. 12. 2022

ASHWAGANDHA BIO - Planta indiană ginseng - praf
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ASHWAGANDHA BIO - Planta indiană ginseng - praf

Sincer - acest praf din rădăcina ierburilor ayurvedice nu o sa-l preferati pentru gust delicios. Veti fi entuziasmati pentru beneficiile sale binefacatoare de-a lungul secolelor pentru cei care cauta medicină naturală. Ashwagandha readuce putere in toate domeniile de sănătate pe care le puteți imagina. Nu degeaba se ocupa de ea peste 200 de studii profesionale. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
78,9 Lei /250 g 31,5 Lei /100 g
Vom livra marți, 13. 12. 2022

BRAHMI - pulbere
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

BRAHMI - pulbere

Brahmi este egal cu nervii sănătoși și creier inteligent. Planta ayurvedica traditionala, puteți să treceți pe langa ea in natura fara sa o observati. Dar cine o pune în regimul de băut, va observa cat de curând schimbări benefice. Incepe cu mintea proaspata si controleaza stresul usor. Praful din frunze și tulpina folosit in medicina de mai mult de o mie de ani este amar si se poate folosi atat pe plan intern cat si exterior. Nu degeaba Brahmi este poreclit elixir miraculos… La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
83,9 Lei /250 g 33,6 Lei /100 g
Vom livra marți, 13. 12. 2022

Ați vizualizat


VANILIE - cafea boabe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VANILIE - cafea boabe

Pachete mari:
Pachete mici:
Măcinare:
51,4 Lei /250 g 20,6 Lei /100 g
Proaspăt prăjit și vom livra până marți, 13. 12. 2022
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »