075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

VIETNAM RAINFOREST SENCHA TAM DUONG - ceai verde

Cod: 1475

Ce altfel de gust decât uluitor ar putea avea ceaiul care crește pe acoperișul Indochinei? Se datorează unei combinații de mediu splendid, metode tradiționale japoneze și o experiență bogată a cultivatorilor vietnamezi. Rainforest Sencha din regiunea Tam Doung este exact ceaiul care poate aduce liniște și forță în fiecare ceașcă.

Pachete mari:
Pachete mici:
63,4 Lei /250 g 25,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Vietnam
Regiune
Regiune:
Tam Duong
Gust
Gust:
Proaspăt, Ușor constrângător
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
Alt. înălțime
Alt. înălțime:
800m - 1200m

Compoziție

Vietnam Rainforest Sencha 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Vă puteți bucura de o infuzie galbenă, cu scântei de miere și un gust moale și proaspăt de lungă durată.

Originea ceaiului

Regiunea Tam Duong este un paradis pentru călătorii. Oferă văi pitorești, cascade sălbatice și vedere la munții Hoang Lien Son acoperiți de ceață. Între vârfuri se înalță maiestuos cel mai înalt munte din Vietnam și de altfel din toată Indochina - Fan Si Pan. De aici provine ceaiul nostru Rainforest sencha. Aici, la o înălțime impresionantă, care atinge uneori 1200 de metri deasupra nivelului mării, se întind plantații de ceai. Apa limpede, care curge pe întreg teritoriul, asigură suficientă umiditate, iar pădurile din jur asigură un aport de nutrienți în sol. Datorită acestui fapt arborii de ceai au condiții ideale pentru creștere. Și cultivatorii lor profită de acest lucru.

Localnicii trăiesc mai ales în așezările montane străvechi, unde toate tradițiile sunt respectate cu atenție. Și pentru că strămoșii lor veneau adesea aici din China și Japonia, ei au o grijă specială pentru arborii de ceai. Prin urmare, nu este de mirare că frunzele cultivate sunt pline de aromă, parfum îmbietor și culoare verde închisă. Sencha Rainforest se prelucrează după metoda japoneză prin aburire. Datorită opririi rapide, dar delicate a oxidării, frunzele își păstrează nuanța intensă și gustul și aroma specifică. Ulterior, acestea sunt modelate manual în ace rulate neregulate și uscate lent. Datorită mediului său specific, Rainforest Sencha este unic în ciuda inspirației sale din Japonia. În fiecare înghițitură veți experimenta farmecul inconfundabil al izvoarelor montane, iar gustul tipic Sencha ușor astringent este lăsat la urmă în favoarea prospețimii plăcute.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă. 
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
  3. Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


JAPAN SENCHA BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN SENCHA BIO - ceai verde

Miyazaki japonez nu este doar o stațiune turistică populară. Prefectura de pe insula Kyushu o caută și experți în ceaiul verde. Bio Sencha este un exemplu tipic de producție tradițională locală. Ceaiul excelent, cu gust proaspat si usor, este potrivit pentru savurarea pe tot parcursul zilei. Grădinile de ceai din care le aducem se află la altitudini mai mari unde pomii de ceai sunt crescuți în mod organic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
70,9 Lei /250 g 28,4 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023

PI LO CHUN - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PI LO CHUN - ceai verde

Un mic dejun liniștit în grădină, întâlnirea de după-amiază cu prietenii ... acestea sunt ocazii create pentru savurarea celor mai bune ceaiuri verzi. De aceea nu trebuie să vă lipsească acasa Pi Ho Chun - o băutură magică cu un gus fint dulce și aroma florală. Ea crește între prune și piersici și este recoltată doar într-o zi a anului. Este exceptionala! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
58,7 Lei /250 g 23,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023

HUANG DA CHA - ceai galben
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

HUANG DA CHA - ceai galben

Raritate frumoasă pentru momente de meditație liniștită. O experiență extraordinar de delicioasă de ceai din provincia Anhui din China curăță gandurile și ascuteste simțurile. Frunze culese cu atentie se completeaza la acest ceai tipic cu tulpini. Bucurați-vă de gustul proaspăt, ușor de alune și de un miros bland dulce. Cana cu ceai Huang Da Cha vă va duce peste nouă râuri și nouă munți. Acolo unde puteti transforma visele dvs. in realitate. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
65,2 Lei /250 g 26,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 14. 2. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »