

VIETNAM RAINFOREST SENCHA TAM DUONG - ceai verde
Ce altfel de gust decât uluitor ar putea avea ceaiul care crește pe acoperișul Indochinei? Se datorează unei combinații de mediu splendid, metode tradiționale japoneze și o experiență bogată a cultivatorilor vietnamezi. Rainforest Sencha din regiunea Tam Doung este exact ceaiul care poate aduce liniște și forță în fiecare ceașcă.
Compoziție
Vietnam Rainforest Sencha 100%Infuzia și gustul ceaiului
Vă puteți bucura de o infuzie galbenă, cu scântei de miere și un gust moale și proaspăt de lungă durată.
Originea ceaiului
Regiunea Tam Duong este un paradis pentru călătorii. Oferă văi pitorești, cascade sălbatice și vedere la munții Hoang Lien Son acoperiți de ceață. Între vârfuri se înalță maiestuos cel mai înalt munte din Vietnam și de altfel din toată Indochina - Fan Si Pan. De aici provine ceaiul nostru Rainforest sencha. Aici, la o înălțime impresionantă, care atinge uneori 1200 de metri deasupra nivelului mării, se întind plantații de ceai. Apa limpede, care curge pe întreg teritoriul, asigură suficientă umiditate, iar pădurile din jur asigură un aport de nutrienți în sol. Datorită acestui fapt arborii de ceai au condiții ideale pentru creștere. Și cultivatorii lor profită de acest lucru.
Localnicii trăiesc mai ales în așezările montane străvechi, unde toate tradițiile sunt respectate cu atenție. Și pentru că strămoșii lor veneau adesea aici din China și Japonia, ei au o grijă specială pentru arborii de ceai. Prin urmare, nu este de mirare că frunzele cultivate sunt pline de aromă, parfum îmbietor și culoare verde închisă. Sencha Rainforest se prelucrează după metoda japoneză prin aburire. Datorită opririi rapide, dar delicate a oxidării, frunzele își păstrează nuanța intensă și gustul și aroma specifică. Ulterior, acestea sunt modelate manual în ace rulate neregulate și uscate lent. Datorită mediului său specific, Rainforest Sencha este unic în ciuda inspirației sale din Japonia. În fiecare înghițitură veți experimenta farmecul inconfundabil al izvoarelor montane, iar gustul tipic Sencha ușor astringent este lăsat la urmă în favoarea prospețimii plăcute.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CHINA SENCHA - ceai verde

Japan Sencha Makato - ceai verde
