075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Yerba Mate Armonia Corpului BIO

Cod: 1724

Am aromatizat băutura sacră a indienilor cu mentă și ienupăr. Băutura tradițională a căpătat astfel un gust nou, captivant, care va atrage atât fanii ceaiului Yerba Maté, cât și pe cei ai ceaiurilor clasice din plante. Toate ingredientele sunt de calitate BIO, astfel vă puteți baza pe puritatea absolută a ceaiului și pe beneficiile pentru corp și minte. Revigorează ușor, mângâie delicat.

Pachete mari:
Pachete mici:
45,5 Lei /250 g 18,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Brazilia
Regiune
Regiune:
Paraná
Gust
Gust:
Proaspăt, Mentă
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
BIO
BIO:
Da

Compoziție

, , , , , , Aromă naturală

Infuzia și gustul ceaiului

Yerba Mate Armonia Corpului BIO oferă o infuzie galben deschisă, cu miros ușor de plante și puțin condimentat. Gustul său este la fel de plăcut. Predomină gustul de plante și plăcut pământos de Yerba Maté, completat de prospețimea mentei și ienupărului. În ansamblu ceaiul este plin de prospețime, lăsând o senzație de echilibru în gust.

Originea ceaiului

Paraná, regiunea din care provine Yerba Mate din acest amestec, este una dintre cele 26 de regiuni din Brazilia. Este situată în sudul țării, intersectată de Tropicul Capricornului și acoperită parțial de una dintre cele mai importante păduri subtropicale din lume.

Aici cresc arborii de Ilex paraguariensis, ale căror frunze și crengi excelează printr-un conținut ridicat de teobromină, teofilină și cofeină. Datorită acestor substanțe, au intrat în cultura indienilor brazilieni, care au pregătit din acestea o băutură pentru a învinge oboseala. În prezent, frunzele și crenguțele acestor arbori sunt recoltate la fiecare trei până la patru ani în plantații. Muncitorii le pun pe toate în saci și le lasă să fermenteze. Pentru a pune capăt procesului natural, materialul vegetal trebuie expus la temperaturi ridicate. Apoi materia primă se usucă și se pune înapoi în saci, în care maturează timp de un an sau doi. Abia atunci Mate se poate măcina, sorta și împacheta.

Vom adăuga câteva cuvinte și despre boabele de ienupăr, pe care le veți găsi în amestec. Este un ingredient mai puțin obișnuit, pe care poate îl cunoașteți din celebrul gin. Planta Juniperus communis se găsește de obicei sub forma unui arbust mic, cu ace de culoare verde închis, care emană parfum când sunt frecate între degete. Planta se găsește în multe variante și o putem întâlni în emisfera nordică - în locuri cu soare, la marginea pădurilor sau pe versanții stâncoși sau în munți. Fructele de ienupăr sunt importante pentru efectele medicinale și se folosesc și ca mirodenie. Au gust amar și miros de rășină. Mențin starea normală a sistemului urinar și ajută digestia. Persoanele care se ocupau cu tratamente naturiste recomandau mestecarea unei bobițe de ienupăr după un prânz copios.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 3-5 minute Cantitatea 1-2 lingurițe la 200 ml

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți 1-2 lingurițe de Mate într-o cană (200 ml) și turnați peste apă fierbinte de 70-80 °C.
  2. Lăsați la infuzat maxim 3-5 minute și apoi strecurați. Cu cât lăsați mai mult la infuzat, cu atât infuzia este mai revigorantă.
  3. Din aceeași doză se pot prepara și alte infuzii.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


YERBA MATE PUTERE VEȘNICĂ
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

YERBA MATE PUTERE VEȘNICĂ

Zilele trec,și munca stă pe loc? Nu știți cu ce să începeți mai întâi? Căutați ritmul vieții? Indienii din Amazonia v-ar sfatuii:Consumați Yerba Mate! Și noi adăugăm: Beți-l cu Gunpowder, ginseng,soc și hrean. Nu este nevoie să dovedim de ce. Are gust uimitor, miroase grozav, funcționează 100%. Este potrivit pentru prepararea băuturilor calde, cum ar fi plajele braziliene și reci ca si cascadele locale. Încercati! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
49,4 Lei /250 g 19,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

YERBA MATE CU RODIE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

YERBA MATE CU RODIE

Atunci când vă ajunge oboseala, când doriți să vă treziți imaginația, când aveți chef să deschideți frigiderul - pregătiți-vă un Maté. Am completat acest amestec cu hibiscus, sfeclă și rodii, pentru a fi gustos și, în același timp, să vă ofere energia pentru a finaliza o sarcină de lucru solicitantă, să urcați dealul din spatele casei sau să construiți cea mai înaltă piramidă cu copii. Ceașca de ceai din plante cu fructe nu vă va lăsa la greu. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
85,0 Lei /250 g 34,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

YERBA MATE FRUCTE EXOTICE
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

YERBA MATE FRUCTE EXOTICE

Dacă combinați ceaiul Maté cu gust neobișnuit de delicat și fructe exotice, obțineți un amestec de ceai cu multe superlative. Mai presus de toate, va fi foarte revigorant, apoi extrem de atractiv și în cele din urmă perfect armonios. Ceaiul Yerba Maté Fructe Exotice este pur și simplu o alegere excelentă pentru toți cei cărora le place să descopere și nu intenționează să renunțe la cea mai înaltă calitate. Trebuie să-l încercați! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
46,7 Lei /250 g 18,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »