075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro

De ce marfa de la noi?

  • Transport gratuit de la 189 lei
  • Clienții satisfăcuți
  • De obicei, livrare în 48 de ore

BIO

 

 

 9 motive pentru ceaiul nostru

1. Suntem Manu

Ceaiurile pe care le oferim au trecut prin mâinile oamenilor. Cu ajutorul mâinilor au cules frunze de ceai, plante și fructe. Le-au uscat, răsucit și sortat. Nici un fel de mașini, doar mâinile tinerelor femei și a bărbaților experimentați stau în spatele delicateței fiecărui sortiment.

2. Importăm ceaiul direct de pe plantațiile de ceai

Întotdeauna proaspăt și de la cele mai bune plantații din lume. Ceaiurile vrac premium sunt importate și produse direct și prin urmare își păstrează gustul unic, caracteristicile și aroma. Toate amestecurile noastre de ceai sunt realizate după rețete originale Manu. Nu cumpărăm amestecuri de ceai.

3. Întotdeauna prospețime 100% și datorită liofilizării

Pregătim amestecurile de ceai numai din fructe și plante cu origine și certificare 100% dovedită (fără fructe deteriorate). Pentru producerea amestecurilor noastre unice, folosim fructe și plante care sunt uscate prin așa-numitul proces de liofilizare (congelare). Fructele și plantele își păstrează astfel prospețimea și mai ales rețin până la 90% din totalul vitaminelor. Când preparați ceaiul, fructele arată ca și proaspete și pot fi consumate. Importăm ceaiuri și toate componentele în fiecare lună doar în cantitatea necesară. De aceea, nu vindem niciodată ceaiuri vechi clienților noștri și nici nu pregătim amestecuri din ceaiuri vechi. Ne asigurăm întotdeauna 100% că ceaiurile sunt depozitate și păstrate corespunzător.

4. Amestecuri unice de ceaiuri în funcție de rețetele proprii, fără copiere și revânzare

Ceaiurile noastre sunt amestecate și preparate conform rețetelor proprii. Creăm întotdeauna astfel de amestecuri încât să fie un echilibru între ceaiuri, plante și arome. Ne pasă de cea mai bună calitate, gust, aspect și miros. În ceaiurile noastre de fructe veți găsi doar bucăți mari de fructe. Nu înlocuim culoarea ceaiului și gustul acestuia cu hibiscus. Amestecurile ieftine de ceaiuri de pe piață se fac în principal pe bază de hibiscus și coji de mere, ceea ce provoacă în cazul consumului regulat, hiperaciditate și arsuri la stomac.

5. Transport GRATUIT

În cazul comenzilor de peste 189 RON, vom plăti transportul către dumneavoastră.

6. Ambalaje de calitate care păstrează caracteristicile ceaiului

Ambalaj rezistent din aluminiu cu fermoar, care permite reînchiderea după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracteristicile ceaiului. Ceaiul este întotdeauna închis ermetic în ambalaj pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de susceptibil la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității finale a băuturii.

7. Numai arome naturale

Amestecurile de ceai conțin numai arome naturale care sunt de natură alcalină și nu provoacă arsuri la stomac în cazul consumului prelungit. Aceste arome au o durată mai lungă și nu se evaporă. Nu folosim alcool sintetic.

8. Garanția returnării banilor

Vă vom returna banii dacă nu sunteți mulțumiți de ceaiul nostru!

9. Experiență culinară excepțională

Creăm oferta noastră astfel încât sortimentul să fie cât mai larg și toată lumea să poată alege din acesta. Suntem siguri că putem oferi clienților noștri o experiență culinară excelentă.

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »