075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro

De ce marfa de la noi?

 • Transport gratuit de la 189 lei
 • Clienții satisfăcuți
 • De obicei, livrare în 48 de ore

BIO

 

 

 Pu Erh BIO

Pu Erh este un ceai puțin misterios. Înainte se numeau astfel toate ceaiurile presate, care au fost produse în provincia chineză Yunnan. În prezent, sub denumirea de Pu Erh sau Pchu-er găsim doar ceaiuri fermentate suplimentar, în prezența bacteriilor și ciupercilor. Nu vă faceți griji! Ambele… descriere completă

Filtrați după parametri
afisât 1 - 4 din 4

PU ERH SUPER BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

PU ERH SUPER BIO

Când va lipseste bucuria vieții, când trebuie să fiti încurajati, când cautați un prieten într-o după-amiază ploioasă ... Intotdeauna este aici un ceai de calitate premium. Acesta va va da de fiecare data ceea ce va lipseste. Papilele gustative se vor topi de binecuvântare, il veti savura cu placere si starea proastă dispare iar bucuria vietii revine. Pu Erh în calitate ecologică este o plăcere delicioasă pentru fiecare zi. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
92,7 Lei /250 g 37,1 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024

GOLDEN TIPPY RIPE KING OF PU ERH BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GOLDEN TIPPY RIPE KING OF PU ERH BIO

Regele tuturor Pu Erh, conducătorul pamantului fără îngrășăminte industriale și pulverizare. Coroana BIO îi stă frumos. Stramosul ceaiului cu un proces de producție foarte interesant îl iubesc atât admiratorii noțiunilor originale de gust, cât si iubitorii de stil de viață sănătos. Beti-l cald sau racit - Regele Pu Erh BIO va avea intotdeauna grija de buna dispozitie. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
162,0 Lei /250 g 64,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024

CHINA PU ERH TEA 1ST GRADE BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CHINA PU ERH TEA 1ST GRADE BIO

Arborii stravechi de ceai din provincia Yunnan au dat din ei ce a fost mai bun. Frunzele lor verzi și solide, pline de aromă rară, au fost prelucrate printr-o metodă unică de fermentare lentă. Datorită acestui fapt, ele au un gust delicat de pământ și efecte deosebite asupra sănătății. Pu Erhy se bea de aproape două mii de ani. Și nu există nici un motiv să nu putem continua. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
141,2 Lei /250 g 56,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024

China green pu erh sheng cha bio
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

China green pu erh sheng cha bio

Toate la timpul lor. Și în cazul ceaiului China Green Pu Erh Sheng Cha BIO, acest lucru este dublu adevărat. De ce să vă grăbiți când coacerea naturală și lungă conferă acestui ceai cel mai bun gust și aromă. Și dacă adăugați că frunzele de ceai au crescut într-o legătură sacră cu natura fără intervenția umană inutilă, veți primi o băutură pe care o veți aștepta întotdeauna cu nerăbdare. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
117,6 Lei /250 g 47,0 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm vineri, 19. 4. 2024
Produse pe pagină: 12 24 72

Pu Erh BIO

Pu Erh este un ceai puțin misterios. Înainte se numeau astfel toate ceaiurile presate, care au fost produse în provincia chineză Yunnan. În prezent, sub denumirea de Pu Erh sau Pchu-er găsim doar ceaiuri fermentate suplimentar, în prezența bacteriilor și ciupercilor. Nu vă faceți griji! Ambele microorganisme se găsesc în mod natural pe frunzele de ceai.

Ceaiul fermentat suplimentar are un gust cu care mulți iubitori de ceai trebuie să se obișnuiască. Unii vor fi cuceriți de Pu Erh de la prima înghițitură, în timp ce alții îl vor „bea” cu repetiții mai lungi. Are un gust pământos special. Ceaiurile vărsate Pu Erh pot excela prin astringență puternică și amăreală, care se transformă în dulceață lungă. Ceaiurile presate de acest tip sunt dulci au gust pământos de miere, cu amăreală și astringență minimă.

Un alt lucru special este că, spre deosebire de alte ceaiuri, în cazul ceaiurilor Pu Erh învechirea este benefică. Cele mai vechi ceaiuri sunt foarte fine, dar și foarte scumpe. Pe piață pot fi găsite și ceaiuri de 30 și 50 de ani. Cele mai multe dintre ele sunt bine păzite de cei mai mari specialiști și iubitori ai ceaiului Pu Erh pentru propria utilizare și servirea prietenilor.

PU-ERH ESTE PENICILINA CHINEZEASCĂ?

I se spune uneori așa. Datorită metodei sale unice de producție, conține puțină teină, dar destul de mulți antioxidanți și alte substanțe benefice pentru sănătate. Zeci de studii de specialitate vorbesc despre rezultate excelente în prevenirea și tratarea bolilor civilizației.

De exemplu, Journal of the Science a publicat un raport potrivit căruia Pu Erh are contribuie la reducerea nivelului de zahăr și grăsimi din sânge. Oncology Research Featuring Preclinical and Clinical Cancer Therapeutics a raportat rezultatele unei cercetări la șobolani, care a arătat același lucru. Journal of Agricultural and Food Chemistry a publicat un text care afirmă că consumul de ceai Pu Erh reduce semnificativ incidența evenimentelor coronariene și cerebrovasculare și are un efect antiinflamator semnificativ.

Atâția oameni de știință. Din punctul de vedere al medicinei tradiționale chineze, care utilizează ceaiu Pu Erh de peste 2000 de ani, ceaiul poate fi consumat pe tot parcursul zilei. Cine face acest lucru poate aștepta:

 • Reducerea greutății: Pu Erh ajută la combaterea lentă, dar sigură a kilogramelor nedorite.
 • Detoxifiere: Pu Erh este o băutură ideală pentru perioadele de curățare și post.
 • Menținerea nivelului corect al colesterolului: Pu Erh poate optimiza nivelul de colesterol cu până la 13 la sută într-o lună atunci când se consumă 3 cești pe zi.
 • Digestie îmbunătățită: Pu Erh facilitează digestia alimentelor grase, activează metabolismul.
 • Îmbunătățirea imunității: Pu Erh conține vitamina E, care contribuie semnificativ la apărarea organismului.
 • Alungarea infecțiilor: Pu Erh poate proteja organismul de bolile infecțioase și împiedică bacteriile să se înmulțească. În ceai a fost confirmată prezența antibioticelor naturale.
 • Eliminarea alcoolului: Pu Erh ajută la descompunerea alcoolului mai rapid și atenuează simptomele de mahmureală.
 • Aduce o stare de spirit bună: deși Pu Erh conține mai puțină teină decât ceaiul negru sau verde, are capacitatea de a induce relaxare, deconectare și o dispoziție plăcută.
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »