

-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru din clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Ceai alb
Cele mai obișnuite ceaiuri albe provin din producția chineză. Dar cuvântul obișnuit nu este complet adecvat. Ceaiul alb chinezesc se găsește rar pe piață, este foarte prețios și, de asemenea, scump. Motivul este evident - a fost pregătit exclusiv pentru împărat și curtea sa. De aceea, atinge cea… descriere completă
-
Ananas (1)
-
Caisă (1)
-
Cireșe (1)
-
Crema (1)
-
Căpșuni (3)
-
Delikátní (1)
-
Dulce (2)
-
Dulceag (7)
-
Fin (7)
-
Fina cu lapte (1)
-
Floral (4)
-
Fructat (2)
-
Granátové jablko (1)
-
Guava (1)
-
Iasomie (3)
-
Lychee (1)
-
Miere (1)
-
Natural (3)
-
Piersică (2)
-
Proaspăt (2)
-
Příjemná (2)
-
Rybíz (2)
-
Trnka (1)
-
Tóny bylin (1)
-
Tóny ovoce (1)
-
Uzená (1)
-
Vișine (1)
-
Ananas (4)
-
Caise (2)
-
Ceai alb (28)
-
Ceai negru (2)
-
Ceai verde (9)
-
Coacăz roșu (2)
-
Coaja de portocală (1)
-
Coajă de lămâie (1)
-
Căpșuni (4)
-
Floare de nalbă (1)
-
Goji (1)
-
Guava (1)
-
Iasomie (1)
-
Kiwi (1)
-
Lemongrass (1)
-
Mango (2)
-
Merișoare (1)
-
Migdale (1)
-
Mure (1)
-
Mușețel (1)
-
Oolong (2)
-
Papaia (3)
-
Piper roz (1)
-
Portocală (1)
-
Scorțișoara (1)
-
Vanilie (1)
-
Vișine (3)
-
Zmeură (1)

CEAI DRAGON - amestec

CELE NOUĂ COMORI ALE CHINEI - amestec

CHINA PAI MU TAN - ceai alb

GUANGXI PENE ALBE - ceai alb

PERLE ARGINTII - ceai alb

SECRETUL MIC LUI BUDDHA - ceai alb

CEAI ALB CU VIȘINE - ceai alb

FUJIAN WHITE PEONY - ceai alb

TEMPLUL ZEILOR - ceai alb

BAI MU TAN - ceai alb

KING MAO FENG - ceai alb

TORNADO LU - ceai alb

CHINA OP - ceai alb

CIREȘE DELICATE - ceai alb

LONG ZHU WHITE - ceai alb

COACĂZE ROȘII CU CĂPȘUNE - ceai alb

LONG ZHU WHITE MILK - ceai alb

WHITE MOON - ceai alb

RODIE CU PARFUM DE IASOMIE - amestec

GUAVA FINĂ - ceai alb

SILVER SCREW - ceai alb

BIG JADE EARRING - ceai alb

CHINA WHITE BUTTERFLY - ceai alb

GOJI CU MERIȘOARE - amestec
Ceai alb
Cele mai obișnuite ceaiuri albe provin din producția chineză. Dar cuvântul obișnuit nu este complet adecvat. Ceaiul alb chinezesc se găsește rar pe piață, este foarte prețios și, de asemenea, scump. Motivul este evident - a fost pregătit exclusiv pentru împărat și curtea sa. De aceea, atinge cea mai înaltă calitate și este considerat de cunoscători o adevărată delicatesă printre ceaiuri.
Denumirea nu a fost obținută după culoarea infuziei, care este deosebit de galbenă până la galben-maro, ci datorită prezenței lăstarilor pufoși albi, care îl caracterizează. Ceaiul alb are un gust extrem de delicat și ușor dulce. Recoltarea frunzelor de ceai și a mugurilor, la fel ca întregul proces de producție, este un lucru cu adevărat complicat.
Deși China este cel mai mare furnizor de ceai alb din lume, volumul său este doar un procent din toată producția de ceaiuri locale. Cele mai populare sunt ceaiurile albe din provincia Fujian, cultivate excepțional în Yunnan sau Guangxi.
ELEGANȚA ȘI GINGĂȘIA NU SUNT GRATUITE
Secretul ceaiurilor albe nu constă în soiuri speciale ale arborilor de ceai chinezesc sau rețete secrete pentru fertilizarea lor. Dimpotrivă, grădinile de ceai sunt aproape sacre în China, așa că nici o substanță chimică industrială nu poate trece dincolo de porțile lor imaginare. Magia este în altă parte - în munca cinstită, recoltarea atentă și o abordare foarte blândă a producției.
Pentru ceaiul alb se recoltează numai lăstarii mari și bine dezvoltați, uneori chiar și muguri nedeschiși. După cules, care se efectuează manual de către femei și fete, ceaiul nu este nici rulat, nici încălzit. Esența prelucrării este uscarea foarte lentă într-o cameră răcoroasă și ventilată. Acest lucru nu va declanșa oxidarea enzimelor, ceaiul nu se închide la culoare și nu-și va modifica gustul inițial. Desigur, nu se poate preveni un grad mic de oxidare și asta este bine. Datorită acestui fapt, ceaiul are o aromă atât de delicioasă. Orice presare sau creștere bruscă a temperaturii ceaiului va duce la degradarea acestuia.
Consumul ceaiului alb este o chestiune de bunăstare și contemplare. Îl puteți consuma ori de câte ori vreți. Dar cele mai bune nuanțe de gust le puteți savura în liniște. Ceaiul alb vă va încânta cu o aromă dulce până la miere, gust neted, reverberație lungă, uneori și amărăciune nobilă și aromă florală delicată.
Experții recomandă prepararea ceaiurilor albe cu apă la o temperatură de 75-80 ⁰C. Ceaiul alb se poate infuza în mod repetat. Vă va recompensa cu mai multe variante de aromă și gust.