

CIREȘE DELICATE - ceai alb
Fructele moi compuse din pulpă dulce și sambure au o culoare roșie, o formă rotundă și o tulpină lungă. Datorită conținutului ridicat de apă este foarte suculentă. Zaharul din fructe, vitaminele și mineralele îl fac o delicatesă preferată. Vă facem poftă? Cireșele plac tuturor. Și când este completat cu ceai alb fin din munții chinezi, se creează o bunatate de ceai regal.
Compoziție
Ceai alb Pai Mu Tan 85%, Muguri de trandafiri 8%, Aromă naturală, Bucăți de vișine 3%Infuzia și gustul ceaiului
Culoarea acestui ceai este moderată la fel cum este gustul și aroma. Cu toate acestea, este plin de prospețime și atractiv. Finețea ceaiului alb oferă o bază excelentă pentru cireșe. Pe această bază stă o urmă suculentă cu o atingere acrișoară și fără niciun indiciu de astringență. Cireșele delicate sunt de asemenea potrivite pentru prepararea ceaiului cu gheață. Experimentați puterea lui revigorantă!
Originea ceaiului
Ceaiul tradițional alb Pai Mu Tan este produs în principal în provincia Fujian, în sud-estul Chinei. Grădinile de ceai se recoltează ]n principal la sfârșitul lunii martie și începutul lunii aprilie. Recoltarea frunzelor de ceai se efectuează de către femeile și fetele locale, dimineața devreme înainte să cadă roua. Frunzele se rup cu degetele sau se culeg cu mișcările repetate. Pentru producerea de ceaiuri albe se folosesc în principal mugurii nedeschiși și doar câteva frunze adiacente. Deoarece mugurii sunt acoperiți cu puf argintiu, ceaiul alb este delicat si extrem de fin. Frunzele sunt lăsate să se ofilească și apoi se usucă la temperaturi scăzute. În același timp, acestea se scutură și se presează ușor. Oxidarea scurtă a enzimelor este oprită prin aburire sau prin uscare. Cireșele și mugurii de trandafiri sunt furnizați de partenerii certificați din UE. Aceștia furnizează întotdeauna fructe proaspete și coapte, care sunt conservate prin liofilizare. Este o uscare prin înghețare, ceea ce face ca ingredientele să păstreze toate proprietățile senzoriale și până la 90% din vitamine. Acestea nu conțin reziduuri din îngrășămintele industriale, și după infuzarea cu apă fierbinte au aspectul, gustul și mirosul de fructe proaspete. De asemenea, alegem foarte atent aroma. Pentru a da ceaiului o aromă echilibrată și a nu împovăra corpul cu metale grele, alegem întotdeauna o aromă pur naturală. Nu provoacă arsuri la stomac, nu irită stomacul și nu este alergică.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul alb turnați apă fierbinte de 70-80 °C în proporție de la 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

IASOMIE - ceai verde

CEAI ALB CU VIȘINE - ceai alb
