

-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru din clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Zahăr
Zaharul este foarte potrivit pentru unele ceaiuri. Atunci când este folosit cu moderație, acesta poate îndulci băutura și vă poate oferi un pic de energie suplimentară. Zahărul special candizat nu trebuie să lipsească în timpul unei serviri mai deosebite a ceaiului. Nu numai că este uimitor de… descriere completă

Zahăr brun Candel bucăți

Zahăr candel brun pe băț

Zahăr candel alb pe băț 1 buc
Zahăr
Zaharul este foarte potrivit pentru unele ceaiuri. Atunci când este folosit cu moderație, acesta poate îndulci băutura și vă poate oferi un pic de energie suplimentară. Zahărul special candizat nu trebuie să lipsească în timpul unei serviri mai deosebite a ceaiului. Nu numai că este uimitor de decorativ, dar se dizolvă încet în băutură, astfel încât degustătorul poate alege singur cantitatea de îndulcire.
Zahărul candizat se obține dintr-o soluție concentrată de zahăr. Dacă este brun, este zahăr dintr-o soluție care a fost caramelizată. Anterior, zahărul candizat a fost folosit nu numai pentru aromatizarea ceaiurilor, cafelei și a băuturilor alcoolice (punch sau vin fiert), dar și pentru îndulcirea sosurilor sau deserturilor.