

EARL GREY LEMON - ceai negru
Ceai negru aromat: Ceylon ceai negru de calitate, coaja de lămâie, aromă naturală. Acest ceai negru contine o infuzie cu gust placu si aroma cu ingredientul caracteristic al bergamotului condimentat cu lămâie. Numai materiile prime de calitate superioară sunt utilizate în amestec.
Compoziție
Ceai negru 90%, Coaja de lămâie 5%, Iarba de lamaie 2%, Aroma, BergamotaInfuzia și gustul ceaiului
Un ceai negru autentic dă o infuzie autentic închisă la culoare, cu un gust distinctiv autentic. Frunzele de ceai Ceylon fermentate, oferă băuturii culoarea cuprului închis. Gustul este astringent, dar cu toate acestea foarte răcoritor. Aceasta datorităt bergamotului și bucăților de coajă de lămâie. Earl Grey Lemon vi-l puteți de asemenea pregăti și ca ice tea. Asezonați-l cu fructele proaspete sau din compot.
Originea ceaiului
Republica Democrată Socialistă Sri Lanka, sau Sri Lanka, fostă Ceylon, este una din insulele căutate de turiști în număr mare. Asia de Sud-Est atrage prin splendoarea tropicală, captivează prin diversitatea animalelor și plantelor, fermecă cu monumente istorice străvechi. Ca și tuk-tukurile și piețele de pește, Ceylonul îl caracterizează plantațiile de ceai. Cel mai însemnat producător de ceai din lume cultivă arbori de ceai pe 220 mii de hectare, ceea ce reprezintă 3,3% din suprafața totală a statului. Recolta, prelucrarea și vânzarea angajează circa 600 mii de locuitori!
Este cert, că Ceylonul de astăzi, nu poate exista fără ceai. Ruhuna este o zonă situată în sudul țării. Ceaiul ei este întotdeauna prelucrat cu grijă, frunzele sunt mărunte, lungi și subțiri. Arborii de ceai sunt de obicei recoltați de trei ori pe an. Femeile din Tamil aleargă de-a lungul coastelor deluroase voioase și zâmbitoare. Limita lor zilnică sunt doi saci de ceai. Frunzele le culeg manual. De pe plantații, ceaiul merge la ferma de procesare, unde este întins și se lasă la oxidat pe cale naturală. Când procesul de fermentație este la final, frunzele sunt modelate în diverse forme, rulate, uscate și zdrobite.
Ceaiul Earl Gray autentic conține, în afară de ceaiul negru de înaltă calitate și bergamot - ulei esențial din fructele parfumate asemănătoare unor lămâi foarte mari. Aroma sa are o serie de efecte asupra sănătății, iar când îl întâlnești o dată, nu-l mai confunzi cu nimic altceva. Coaja de lămâie, care este parte a acestui ceai, provine din agricultura organică. Este conservată prin liofilizare. Își păstrează în acest fel marea majoritatea substanțelor benefice, dar și același gust și aromă.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 2-3 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 2 kJ / 0.4 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | <0,5 g |
din care zaharuri: | <0,5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Termometru pentru ceai în cutie de lemn
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

EARL GREY - ceai negru

EARL GREY - FLORI DIN RAI - ceai negru
