

EARL GREY - FLORI DIN RAI - ceai negru
Oare cum ar arata cerul inflorit? Ramanem fara respirație, totul este liniștit și toată lumea își ridică capul sa nu piarda splendoarea. Aceeasi sentiment ne produce Earl Gray clasic, completat cu frunze. La privire este splendid, la gust fascinant. Un sentiment puternic pentru toți cei care sunt deschisi la experiențe noi. Aplecați-vă - nu vedeți cumva Floarea Cerească?
Compoziție
Ceai negru 96%, Bergamota 3%, AlbăstreaInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul negru Earl Grey se caracterizează printr-o infuzie frumoasă de cupru și o aromă și un gust puternic de bergamotă. Ceaiul are un efect extrem de răcoritor, este puternic și astringent. Acest lucru îi conferă prospețimea dorită. Acest ceai este minunat și pentru prepararea ceaiului cu gheață. Puteți să adăugați în ceai și lapte, zahăr, miere, sau lămâie după gust
Originea ceaiului
Ceylon (din 1972 Sri Lanka) este renumit pentru producția de ceai negru. Majoritatea ceaiului este exportat în Europa și Asia ca materie primă pentru producția de ceaiuri clasice în pliculețe - în special English Breakfast și Earl Grey. Plantațiile de ceai ocupă aproximativ 190 de mii de hectare de teren local și sunt distribuite la diferite altitudini. Culegerea frunzelor are loc de trei ori pe an. Femeile și fetele pornesc spre plantații dimineața devreme, echipate cu coșuri mari. În majoritatea cazurilor, frunzele de ceai sunt rupte cu două degete. În termen de 24 de ore, vor deveni unul dintre ceaiurile de cea mai bună calitate din lume. Când ajung la fabrică, se întind pe grătare mari și se lasă să se oxideze în mod natural. Obțin astfel o culoare maro aurie delicată. Apoi urmează rularea, mărunțirea, uscarea și măcinarea. Este foarte important pentru întregul proces de producție să se monitorizeze temperatura, umiditatea și durata procesului. Orice abatere poate însemna distrugerea recoltei, ceea ce reprezintă o pierdere imensă pentru fermă. Ceaiul fin rezultat este ambalat în saci de 25 kg și dus la piață sau la bursă. Earl Grey conține uleiul esențial caracteristic de bergamotă. Este un extract din fructele asemănătoare cu lămâia și mandarina. O rețetă excelentă pentru o combinație de ceai negru și bergamotă a fost adusă din China la mijlocul secolului al XIX-lea de către prim-ministrul britanic Gray. A devenit foarte rapid populară și astăzi ceaiul numit Earl Grey este produs de marile corporații. Aroma pe care am adăugat-o la ceaiul din Ceylon este pur naturală. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la derivații de alcool sintetici, care provoacă arsuri la stomac și supraacidifiearea corpului.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 2 kJ / 0.4 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | <0,5 g |
din care zaharuri: | <0,5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

EARL GREY - ceai negru

EARL GREY LEMON - ceai negru
