075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro

De ce marfa de la noi?

  • Transport gratuit de la 189 lei
  • Clienții satisfăcuți
  • De obicei, livrare în 48 de ore

BIO

 

 

 Ceai de crețișoară

Crețișoara - este o plantă care se împodobește cu o picătură de rouă în fiecare dimineață. Veți recunoaște crețișoara ușor după rozeta cu frunze bazale cu puf, care sunt mari, rotunde și cu margine zimțată. Planta perenă din familia Rosaceae este răspândită aproape peste tot în Europa, crescând… descriere completă

Filtrați după parametri
afisât 1 - 1 din 1

CREȚIȘOARĂ - plantă
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CREȚIȘOARĂ - plantă

Cunoasteti piciorusul de gâsca? Și ce ziceti de cârma sau alchilic? Poate că ați auzit în copilărie că crește aproape peste tot și bunica o aduna pentru uscat. Poate că ați lipit-o în ierbarul școlii ... Oricum, merită să vă amintiți. Un medicament popular care ajută nu numai la probleme digestive și la multe altele. Batranicile cu ierburi o recomanda pentru rani si eczeme. Întotdeauna cu succes. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
50,2 Lei /250 g 20,1 Lei /100 g
Vom livra joi, 27. 6. 2024
Produse pe pagină: 12 24 72

Ceai de crețișoară

Crețișoara - este o plantă care se împodobește cu o picătură de rouă în fiecare dimineață. Veți recunoaște crețișoara ușor după rozeta cu frunze bazale cu puf, care sunt mari, rotunde și cu margine zimțată. Planta perenă din familia Rosaceae este răspândită aproape peste tot în Europa, crescând parțial și în Asia și America de Nord.

Crețișoara preferă pajiștile, pădurile umede, marginea drumurilor și a pârâurilor. Înflorește cu flori mici, verzi-gălbui, din luna mai până în septembrie. În scop medicinal se recoltează tulpina și frunzele plantei. Medicina naturistă profită de conținutul ridicat de taninuri, uleiuri esențiale și substanțe pentru funcționarea corectă a ficatului, rinichilor și vezicii urinare.

Crețișoara ușurează simptomele climacteriului la femei și este eficientă împotriva crampelor musculare. Extern este indicată pentru rănile, care nu se vindecă, pentru clătirea cavității bucale și probleme ale ochilor. De asemenea, se utilizează în amestecuri de ceaiuri pentru slăbit.

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »