

-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru din clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Ceai corean
Se presupune că în Coreea ceaiul este cunoscut de mai mult timp decât în Japonia vecină. Prima înregistrare istorică ilustrează utilizarea frunzelor de ceai în ritualul de sacrificiu în anul 661. Ceaiurile au aparținut mănăstirilor budiste, și astfel când domnitorul Coreei a dorit să le distrugă în… descriere completă

JOONGJAK PLUS BIO - ceai verde

KOREA JEJU OP BIO - ceai verde

Coreea Jeju Sejak Durin Bio - ceai verde

Coreea Jeju Jeoncha Gwarang Bio - ceai verde
Ceai corean
Se presupune că în Coreea ceaiul este cunoscut de mai mult timp decât în Japonia vecină. Prima înregistrare istorică ilustrează utilizarea frunzelor de ceai în ritualul de sacrificiu în anul 661. Ceaiurile au aparținut mănăstirilor budiste, și astfel când domnitorul Coreei a dorit să le distrugă în secolul al XIV-lea, a reușit să lichideze și cultura băutului de ceai. Plantațiile au devenit sălbatice, numai în unele locuri arborii de ceai erau păstrați pentru a pregăti ingrediente pentru ceaiul bătut. Cultivarea sistematică, producția și consumul de ceai s-au întors în țară în anii '80.
Din 1945, Coreea este împărțită politic în două țări - Coreea de Nord și Coreea de Sud. Dar trecem peste încercările moderne de a reuni și de a proclama relațiile de prietenie. Dacă privim zona din peninsula Coreeană și continentul adiacent din Asia de Est prin intermediul ceaiului, ne vom bucura mult mai mult. În prezent, pe plantațiile locale cresc arborii de ceai de origine japoneză.
Producția de ceaiuri coreene de selecție probabil copiază metoda antică de Chung-cha, unde frunzele veștejite sunt cufundate pentru o perioadă scurtă de timp în apă caldă. Acest lucru oprește oxidarea naturală a enzimelor. În același timp, din ceai se elimină teina, care este solubilă în apă caldă. A doua metodă este mai degrabă chinezească. Este o prăjire uscată a ceaiului verde, a ceaiului Bucheo-cha coreean sau Pucho-cha. Coreea produce în principal ceai verde și în cantități mici și ceai negru sau semi-fermentat.
Oricine a vizitat vreodată Coreea personal, trebuie să confirme că este o zonă muntoasă, incluzând, pe lângă partea continentală, și aproximativ trei mii de insule mici. Cu siguranță merită să vizitați atât marile metropole cu zgârie-nori moderni, cât și palate budiste, complexele de temple și natura frumoasă.