075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Coreea Jeju Sejak Durin Bio - ceai verde

Cod: 1707

Ceai verde doar din Japonia sau China? Da unde. Chiar și în Coreea de Sud, veți găsi grădini cu arbori de ceai. Și cum să vă convingeți mai bine decât să gustații exclusivul și excepționalul ceai Coreea Jeju Sejak Durin BIO, în care o aromă proaspătă perfect armonizată se amestecă cu un gust minunat acoperit de umami glorios și intens.

Pachete mari:
Pachete mici:
174,5 Lei /250 g 69,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 22. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Corea
Regiune
Regiune:
Jeju
Gust
Gust:
Osvěžující, Umami, Plin
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Corea Jeju Sejak Durin BIO 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Culoarea aurie a infuziei este bogat pătrunsă de nuanțe verzi. Gustul este răcoritor și plin, cu note ierboase plăcute și astringență plăcută la final. Totul este încununat de gustul umami pronunțat care conferă ceaiului un farmec unic.

Originea ceaiului

Jeju, cea mai mare insulă din Coreea de Sud, are multe denumiri. În trecut, se numea, printre altele, Insula celor trei abundențe sau Insula fierbinte a păcii. Este o destinație populară pentru turiștii care vizitează în principal parcul național sau vulcanul premiat de UNESCO care iese din mare și sistemul de peșteri de lavă. Activitatea vulcanică asociată insulei este cheia cultivării ceaiurilor extraordinare aici.

Pe Jeju este situat Hallasan, un vulcan masiv și în același timp cel mai înalt vârf din Coreea de Sud. Acesta se află în spatele imensei bogății de minerale din sol. În combinație cu climatul blând și aerul mării, Jeju pare a fi un teren făgăduit nu numai pentru cultivarea ceaiului și, prin urmare, nu este surprinzător faptul că majoritatea producătorilor profită din plin de minunile naturii locale și preferă agricultura ecologică.

Deși prima mențiune a ceaiurilor coreene datează din secolul al IX-lea, acestea sunt considerate și în prezent o raritate în afara patriei lor. Ponderea pieței mondiale este de numai 0,1%, astfel încât obținerea ceaiului din Jeju este o sarcină dificilă. Un exemplu pentru toți este Coreea Jeju Sejak Durin BIO. A primit numele după asemănarea cu ciocul unei păsări cu limba care iese în evidență. Așa arată două frunzecu un mugur.

Recoltarea ceaiului are loc întotdeauna la limita lunilor aprilie și mai. Spre deosebire de multe alte ceaiuri coreene, există o puternică inspirație din Japonia. Frunzele sunt aburite ușor și rulate manual în spirale subțiri de culoare verde intens. Ceaiul Sejak este cunoscut pentru aroma sa proaspătă îmbătătoare și gustul ierbos delicios combinat cu umami incredibil de pronunțat. Acesta este probabil unul dintre motivele pentru care coreenii îl păstrează pentru ei înșiși și nu vor să-l împărtășească lumii. Este mare păcat, deoarece experiența cu acest ceai este pur și simplu perfectă.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2-3 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Ceaiul verde se pune 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
  2. Se prepară cu apă caldă de 70-80 °C. Prepararea cu apă la temperaturi mai ridicate poate înrăutăți gustul și mirosul ceaiului.
  3. Timp de infuzare 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


JAPAN GYOKURO  - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN GYOKURO - ceai verde

Asta o să vă placă! Nou în oferta noastră găsiti ceaiul care este servit în Japonia numai oaspetilor prețioși. Se cultivă în condiții foarte speciale, se vinde pentru foarte mulți bani și are un gust deosebit de rar. Japan Gyokuro este cu adevărat special. Oferiți-vă acest lux și gustați ceaiul pentru care japonezii au inventat al cincilea gust. Gyokuro nu este dulce, sărat, acru sau amar. Este pur si simplu umami. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
227,3 Lei /250 g 90,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 22. 4. 2024

JOONGJAK PLUS BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JOONGJAK PLUS BIO - ceai verde

De ce Joongjak-ul din Coreea de Sud este atat de placut, proaspat si parfumat? Caracteristicile sale unice le-a dobandit prin solul vulcanic fertil în care a crescut, apa limpede care la irigat și climatul plăcut care îl înconjura. Coreea este unul dintre producătorii de ceaiuri de calitate de lungă durată, iar în ultimii ani, producția sa a fost din nou printre cele mai căutate. Modul organic de agricultură a ceaiului joacă cele mai importante cărți! La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
123,9 Lei /250 g 49,6 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 22. 4. 2024

JAPAN GYOKURO HISUI BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN GYOKURO HISUI BIO - ceai verde

Insula muntoasă Kyushu este renumită atât pentru vulcanul cel mai activ din Japonia, izvoare termale și istoria bogată, cât și pentru plantațiile extinse de ceai. Timp de secole, acestea au dat lumii frunze de o puritate perfectă, mirosuri și arome extraordinare. Japan Gyokuro de calitate BIO este unul dintre cele mai bune ceaiuri. Crește la umbra covoarelor de stuf, de ceea este delicat și are gust dulce de fructe. Acest ceai este denumit și „roua jade”. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
328,8 Lei /250 g 131,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm luni, 22. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »