

Coreea Jeju Sejak Durin Bio - ceai verde
Ceai verde doar din Japonia sau China? Da unde. Chiar și în Coreea de Sud, veți găsi grădini cu arbori de ceai. Și cum să vă convingeți mai bine decât să gustații exclusivul și excepționalul ceai Coreea Jeju Sejak Durin BIO, în care o aromă proaspătă perfect armonizată se amestecă cu un gust minunat acoperit de umami glorios și intens.
Compoziție
100%Infuzia și gustul ceaiului
Culoarea aurie a infuziei este bogat pătrunsă de nuanțe verzi. Gustul este răcoritor și plin, cu note ierboase plăcute și astringență plăcută la final. Totul este încununat de gustul umami pronunțat care conferă ceaiului un farmec unic.
Originea ceaiului
Jeju, cea mai mare insulă din Coreea de Sud, are multe denumiri. În trecut, se numea, printre altele, Insula celor trei abundențe sau Insula fierbinte a păcii. Este o destinație populară pentru turiștii care vizitează în principal parcul național sau vulcanul premiat de UNESCO care iese din mare și sistemul de peșteri de lavă. Activitatea vulcanică asociată insulei este cheia cultivării ceaiurilor extraordinare aici.
Pe Jeju este situat Hallasan, un vulcan masiv și în același timp cel mai înalt vârf din Coreea de Sud. Acesta se află în spatele imensei bogății de minerale din sol. În combinație cu climatul blând și aerul mării, Jeju pare a fi un teren făgăduit nu numai pentru cultivarea ceaiului și, prin urmare, nu este surprinzător faptul că majoritatea producătorilor profită din plin de minunile naturii locale și preferă agricultura ecologică.
Deși prima mențiune a ceaiurilor coreene datează din secolul al IX-lea, acestea sunt considerate și în prezent o raritate în afara patriei lor. Ponderea pieței mondiale este de numai 0,1%, astfel încât obținerea ceaiului din Jeju este o sarcină dificilă. Un exemplu pentru toți este Coreea Jeju Sejak Durin BIO. A primit numele după asemănarea cu ciocul unei păsări cu limba care iese în evidență. Așa arată două frunzecu un mugur.
Recoltarea ceaiului are loc întotdeauna la limita lunilor aprilie și mai. Spre deosebire de multe alte ceaiuri coreene, există o puternică inspirație din Japonia. Frunzele sunt aburite ușor și rulate manual în spirale subțiri de culoare verde intens. Ceaiul Sejak este cunoscut pentru aroma sa proaspătă îmbătătoare și gustul ierbos delicios combinat cu umami incredibil de pronunțat. Acesta este probabil unul dintre motivele pentru care coreenii îl păstrează pentru ei înșiși și nu vor să-l împărtășească lumii. Este mare păcat, deoarece experiența cu acest ceai este pur și simplu perfectă.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul verde se pune 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Se prepară cu apă caldă de 70-80 °C. Prepararea cu apă la temperaturi mai ridicate poate înrăutăți gustul și mirosul ceaiului.
- Timp de infuzare 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JOONGJAK PLUS BIO - ceai verde

KOREA JEJU OP BIO - ceai verde
