CAISE DULCI - ceai verde
Pregătiți cel mai bun ceai cu gheață din jur imprejur. Sau folositi ceaiul Caisul dulce pentru a vă încălzi după o plimbare de toamnă. Sau il folositi pentru altceva de ce aveti nevoie. Dar sa stiti că intotdeauna vă va bucura compoziția lor de caise cu miere. Am amestecat-o cu ceaiului verde din plantatii de ceai, bucăți mari de caise uscate, câțiva morcovi și câteva linguri de miere. Nu este nevoie sa adaugati nimic. Încercați singuri!
Compoziție
Ceai verde 76%, Bucăți de caise (caise, făină de orez) 10%, Fulgi de morcov, Aroma, Polen de miere, ȘofrănelInfuzie și gustul ceaiului
Cum altfel poate gustul caisei dulci decât plăcut. Pentru că conține ceai verde, veți găsi o prospețime ușoară și clară. Caisele furnizează amestecurile de ceai cu dulceața fructului preferat și mierea închide întreaga compoziție frumos. Infuzia este galbenă.
Cum să faci ceai de gheață sănătos din ceai dulce? Faceți ceai după cum vă obișnuiți. Umpleți paharul (rezistent la șocul termic) cu cuburi de gheață și turnați cu o băutură fierbinte. Apoi, trebuie să decorați cu mentă și chiar să umpleți cu bucățile de caise proaspete.
Originea ceaiului
Ceaiul verde este fabricat din frunze de ceai din China, care sunt arbuști veșnic verzi din sudul și sud-estul Chinei. Astăzi sunt cultivate de întreprinderi familiale sau de întreprinderi mari în tropice și subtropice, cel mai adesea în China, Japonia, India, Indonezia, Sri Lanka și Caucaz sau Africa de Sud. Frunzele sunt colectate manual și mecanic, în funcție de accesibilitatea plantațiilor și de felul de ceai. Acestea sunt permise să intre în aer și sunt procesate prin rulare, traducere, tăiere sau altele asemănătoare. În cele din urmă, ceaiul trebuie să fie uscat, sortat și ambalat.
Caisele vin ca un ceai din China. Copacii din genul slivovitz dau fructe portocalii, dulci și suculente. Sunt utilizate atât pentru consum direct, cât și pentru producerea de blocaje, pentru uscarea sau distilarea băuturilor alcoolice. Caisele sunt bogate în potasiu, fosfor și calciu și conțin vitamina C. Consumul lor poate fi promovat, de exemplu, prin somn sau prin buna funcționare a metabolismului.
Morcovul este acasa si in Asia. Botanicii cred că inițial au crescut în regiunile Iranului, Pakistanului și Afganistanului. Este o plantă veche de doi ani apreciată în special pentru rădăcina puternică. Aceasta este ceea ce se utilizează în prepararea multor feluri de mâncare. Acesta poate oferi beneficii de sănătate a potasiului, calciului și sodiului, precum și a vitaminei C și a carotenului, care este cauza colorării roșii a rădăcinii.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
80 °C | 3 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Valoarea energetică: | 4 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0.1 g |
din care saturați: | 0.1 g |
Carbohidrați: | 0.1 g |
din care zaharuri: | 0.1 g |
Proteină: | 0.1 g |
Sare: | 0.01 g |
28. 2.
6. 4.