

-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru din clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Ceai de fenicul
Feniculul este o plantă erbacee, care crește în special în regiunea mediteraneană. Aspectul amintește de mărar, tulpina crește până la 2 metri, frunzele feniculului sunt sub formă de fire. Planta perenă cultivată deja în antichitate înflorește cu flori galbene. Poate fi confundată cu plante… descriere completă

VEȘNIC TINERI - AMESTEC DE PLANTE

AMESTEC DE PLANTE PENTRU UN SOMN DULCE - welness ceai

AMESTEC DE PLANTE PENTRU MAMICILE CARE ALĂPTEAZĂ

FENICUL - plantă

MIX DE PLANTE PENTRU FEMEILE ÎNSĂRCINATE ȘI CARE ALĂPTEAZĂ

Amestec de plante pentru femeile însărcinate
Ceai de fenicul
Feniculul este o plantă erbacee, care crește în special în regiunea mediteraneană. Aspectul amintește de mărar, tulpina crește până la 2 metri, frunzele feniculului sunt sub formă de fire. Planta perenă cultivată deja în antichitate înflorește cu flori galbene. Poate fi confundată cu plante similare din jur, unele dintre ele putând fi otrăvitoare. Prin urmare, experții recomandă colectarea feniculului doar din propria producție.
Fructele de fenicul se mai numesc și fructe de anason dulce. Au aproximativ 1 centimetru și culoare verde până la galben-maro. Se recoltează al doilea an după semănare prin tăierea umbelelor. Fructele excelează în conținutul de vitamine A, D, B12 și B6, potasiu, magneziu și calciu. Gustul și mirosul lor se datorează uleiurilor cu terpenoide. Datorită lor au gust de anason dulce, ușor înțepător. Semințele se utilizează pentru flatulență, spasme ale stomacului și intestinelor, precum și pentru prospețimea respirației. Feniculul este popular printre mamele nou-născuților, deoarece favorizează lactația. Din fructe de fenicul se poate prepara infuzie.
Desigur, feniculul se utilizează foarte des în bucătărie pentru aromatizarea mâncărurilor, conservarea legumelor sau pentru producerea de lichioruri.