075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Amestec de plante pentru femeile însărcinate

Cod: 1696

Dragostea maternă este ca o fântână, a cărei izvor nu seacă niciodată. Acest lucru l-a susținut o scriitoare irlandeză, iar milioane de mame din întreaga lume îl confirmă. Dar perioada de așteptare plină de bucurie pune la încercare corpul fiecărei femei. Ceaiurile din plante pot ajuta femeile gravide în disconfort ocazional, le pot oferi odihna de care au nevoie și pot susține o sarcină naturală.

Pachete mari:
Pachete mici:
74,5 Lei /250 g 29,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 24. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
De plante
Pentru copii
Pentru copii:
pentru sugari

Compoziție

Frunze de melissa, Rooibos, Coji de macese, Bucăți de mere

Infuzia și gustul ceaiului

Amestecul de plante pentru femeile însărcinate este un ceai foarte delicat, ușor și neiritant. Datorită compoziției sale, are un gust cu adevărat plăcut, este răcoritor, cu un indiciu de mere și dulceață de rooibos. Vă recomandăm să îl consumați călduț, dar întotdeauna proaspăt preparat.

Originea ceaiului

Roinița (melissa), rooibos, măceșe și mere - plante și fructe pe care le cunoaștem bine, dar nu întotdeauna le apreciem pe deplin. Să vorbim despre ele pe scurt. S-ar putea să vă surprindă cu originea, compoziția sau utilizarea lor.

Roinița (Melissa officinalis) este cunoscută de aproape fiecare locuitor al Europei Centrale. Planta perenă cu parfum de lămâie crește atât spontan - în special lângă Marea Mediterană - cât și în grădini. Atinge o înălțime maximă de 1,5 metri, are flori albe și, deoarece este clasificată în familia Lamiaceae, inflorescența este tipică acestei familii. Medicina naturistă i-a atribuit o serie de nume drăguțe, și o putem găsi sub denumiri ca lămâiță, melisă, iarba stupilor și, de asemenea, ceai pentru mame. Prin urmare, utilizarea sa frecventă de către viitoare și actuale mame este evidentă. Planta conține uleiuri esențiale liniștitoare și relaxante, cum ar fi citronelal, citral A și B, nerol, geraniol, ocimene și metilcitronelal. Frunzele de roiniță conțin aproximativ 4% acid rosmarinic, dar și alți acizi polifenolici printre care acidul cafeic, acid clorogenic, flavonoizi și triterpene. De asemenea, frunzele de lămâiță conțin și glicozizi monoterpenici și alte glicozide. Când răsfoiți cărțile vechi, aflați că aceasta joacă un rol în menținerea funcționării corecte a sistemului nervos, atenuarea epuizării, susținerea digestiei și ameliorarea stărilor de rău de dimineață în sarcină.

Să descriem și planta rooibos, frunze mărunțite de arbore Cape (Aspalathus linearis). Este un arbust care crește doar în Cederberg, una dintre provinciile din Africa de Sud. Deoarece doar acolo există o natură suficient de curată, sol hrănitor și umiditate ideală pentru ca plantele sensibile să prospere. Rooibos, așa cum îl vedem cel mai des, are o culoare maro-roșiatică, care este cauzată de procesarea frunzelor verzi asemănătoare acelor. Se mai numește ceai roșu și este popular datorită gustului foarte bun dulceag chiar de miere și a conținutului de antioxidanți și minerale. Datorită lor, băuturile preparate din rooibos ajută la calmarea psihicului, dar și a digestiei, contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, ale cărui tulburări se pot manifesta prin alergii și probleme astmatice.

Trandafirii ne sunt, de asemenea, foarte apropiați. Fructele de măceș (Fructus cynosbati) au făcut parte din medicina naturistă încă din secolul al XI-lea. Au un conținut ridicat de vitamina C, de asemenea vitamina K sau vitaminele din complexul B, conțin atât rutină, cât și calciu. Ele ajută la menținerea sistemului de apărare al organismului și, prin urmare, a capacității organismului de a face față infecțiilor și asigură toate procesele interne necesare, inclusiv purificarea sângelui, respirația sau digestia.

Și nu în ultimul rând descriem merele. Fructele unuia dintre cei mai comuni pomi fructiferi excelează prin gustul minunat, sunt împletite cu zeci de legende și aduc vitamine, antioxidanți și minerale atât de necesare în alimentație. Merii (Malus) trăiesc până la o sută de ani, se găsesc în zona temperată a emisferei nordice și, atunci când înfloresc, este o plăcere să ne uităm la ei. Toți cei care consumă mere vor obține o sursă uimitoare de vitalitate. Acestea contribuie la o bună de digestie și nutriționiștii recomandă consumul și pentru viitoarele mame.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 100 °C Timp de pregătire 8-10 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Preparați ceaiul de plante cu apă la temperatură de 100 ⁰C în raport de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
  2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  3. Timpul de infuzare 8-10 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Valoare nutrițională / infuzie de ceai de 100 ml
Valoarea energetică: 4 kJ / 2 kcal
Grăsimi: 0.1 g
din care saturați: 0.1 g
Carbohidrați: 0.1 g
din care zaharuri: 0.1 g
Proteină: 0.1 g
Sare: 0.01 g
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

Fără hibiscus și in calitate superioară! Acest ceai de fructe prețios este un vis nu numai pentru copii, dar și pentru părinții lor. Atât de multe lucruri sănătoase nu ati putea pune într-o gustare. Am făcut-o in locul dvs. și am amestecat ceaiul care poate scăpa copii de tusit, durere în gât și oboseală. Și ca bonus, le trece gustul de bomboane adus din greșeală de bunica. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
76,7 Lei /250 g 30,7 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 24. 4. 2024

AFINE - CACTUS - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

AFINE - CACTUS - ceai negru

Ceaiul negru în cea mai bună formă. Bunatatea dulceacrișoară din atelierul nostru vă va uimi imediat ce deschideți saculetul. L-am amestecat cu frunzele uimitoare a tufisurilor din Ceilon, fructe uscate de ger și flori de iasomie. Reimprospateaza nu numai cu mirosul, ci și cu gustul sau. Începeți ziua cu el sau prelungiți-va o după-amiază activă. Cu afine, ananas și ceai negru de pe insula, in care a fost prima plantație de ceai plantata în anul 1867. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
60,6 Lei /250 g 24,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 24. 4. 2024

MERIȘOARE ȘI CACTUS - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

MERIȘOARE ȘI CACTUS - ceai verde

Experienta și bucurie în același timp - astfel de emoții provoacă o înghițitură de ceai cu afine si flori de iasomie, benefice pentru sanatate. Ca bază, am folosit populara Green Sencha. Ca plăcerea voastra sa fie multiplicată cu o doză mare de antioxidanți, vitamine, oligoelemente și bineînțeles tein. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
63,3 Lei /250 g 25,3 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm miercuri, 24. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »