

-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru din clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Ceai de măceșe
Măceșele și ceaiurile de măceșe au apărut în ierbare încă din secolul al XI-lea. Efectele lor sunt variate, la fel și disponibilitatea și posibilitatea de utilizare. Puteți testa proprietățile măceșelor în ceaiuri, gemuri, lichioruri și vin. Fructele trandafirului împreună cu alte plante pot fi… descriere completă

Măceșe - fructe

MĂCEȘE pulpă + sâmburi

Amestec de plante pentru femeile însărcinate
Ceai de măceșe
Măceșele și ceaiurile de măceșe au apărut în ierbare încă din secolul al XI-lea. Efectele lor sunt variate, la fel și disponibilitatea și posibilitatea de utilizare. Puteți testa proprietățile măceșelor în ceaiuri, gemuri, lichioruri și vin. Fructele trandafirului împreună cu alte plante pot fi turnate în apă fierbinte pentru a prepara o băutură plină de vitamine și antioxidanți. Indiferent dacă alegi această opțiune sau alta, întotdeauna veți face ceva pentru sănătatea și bunăstarea proprie.
Deși trandafirul nu este perceput ca o plantă medicinală, beneficiile fructelor sale sunt importante. Romanii le-au folosit împotriva turbării, în prezent sunt recomandate în infecții și inflamații sau chiar pentru a susține memoria. Măceșele uscate și zdrobite poate fi combinate cu succes cu plante, fructe și condimente în amestecuri de ceai.