

TIMPUL ARMONIEI - ceai negru
Este doar momentul vostru, momentul vostru de armonie. Bucurați-vă de fiecare secundă, fiecare gust. Veți obține o stimulare delicată a ceaiului, o sărutare delicată de fructe și o sărutare picantă. Compoziția ceaiului și armonia se joacă cu tonuri de mere si de scorțișoară. Este excelentă atât în variantele calde, cât și cu gheață.
Compoziție
Ceai negru 78%, Ananas confiate (ananas, zahăr), Migdale, Cuișoare, Scorțișoară, Aromă naturală, Șofrănel, Bucăți de ghimbirInfuzie și gustul ceaiului
Ceai negru vrac Ceas și armonie are o aromă de fructe marzipan foarte atrăgătoare, care închide cățelul de scorțișoară. Infuzia este întunecată de mahon, mirosind plăcut.
Timpul de armonie este, de asemenea, mare pentru a pregăti ceai cu gheață. Pur și simplu se toarnă pe cuburi de gheață, împodobesc cu o crenguță de menta sau roiniță. Sănătosul ceai cu gheață fără arome, coloranți și zahăr este în lume!
Originea ceaiului
Ceaiul negru a devenit cunoscut în toată lumea la mijlocul secolului al XVII-lea. Odată cu dezvoltarea transportului maritim, faima sa sa răspândit mai ales în Anglia și apoi în Europa. Printre cei mai mari producători de ceai negru se numără India, China, Kenya sau Sri Lanka. Băutura populară este disponibilă în variante variate - de exemplu, în funcție de lungimea oxidării enzimei sau de tipul formării frunzelor. Ceaiurile negre sunt fabricate din frunze de ceai din China, care pot fi recoltate o dată și de mai multe ori pe an. Frunze și bobocii sunt lasați la ofilit, apoi tratate manual sau mecanic (defilare, filetare, ciobire ...) și în condiții de temperatură și umiditate controlate strict pentru a oxida (fermenta corect). Odată ce oxidarea atinge viteza dorită, ceaiul se usucă. În cele din urmă, trebuie să o sortați și să o înfășurați.
Disputa îndelungată privind efectele asupra sănătății ceaiului negru a dus la o concluzie - ceaiul de calitate este alimentat cu antioxidanți, vitamine și minerale benefice. În plus, conține tein. Deci, băutura lui poate preveni multe boli și reîmprospătează atât mintea, cât și corpul.
Fără îndoială despre beneficiile oricăror ingrediente. Ananas, fructe exotice disponibile în Europa, este popular în principal pentru conținutul bromelaină, o enzimă care susține digestia și defalcarea grăsimilor. Se dezvoltă în rozete de pământ cu cununa de ciocolată. Ele sunt acasă în tropice din America de Sud, dar astăzi sunt cei mai mari producători de ananas Thailanda, Filipine și Brazilia.
Să menționăm scorțișoară. Este ea care eliberează ceaiul timpului de armonie la picanta dorită. Este coaja recoltat de scorțișoară - pomi care cresc pe Sri Lanka (Ceylon scorțișoară) sau în China și Indonezia (scorțișoară chineză). Condimente aromatice sunt celebre pentru aroma lor plăcută. Îți încurajează apetitul și se reîmprospătează.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 3-4 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Valoarea energetică: | 4 kJ / 1kcal |
Grăsimi: | 0.1 |
din care saturați: | 0.1 |
Carbohidrați: | 0.2 |
din care zaharuri: | 0.1 |
Proteină: | 0.1 |
Sare: | 0.01 |
1. 3.
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MASALA CHAI - ceai negru

EARL GREY - FLORI DIN RAI - ceai negru
