

MANDARINĂ SPANIOLĂ - ceai negru
Cum arata o zi din viața iubitorului de ceai? Dimineața ceai, ceai de după-amiază, ceai de seară. Și între timp? Ceai! Pregătiti-vă ceai bun ori de câte ori doriți. Vă recomandăm să încercați Mandarină spaniolă. Se bazează pe clasicul ceai negru din Ceylon. Am adăugat coaja de mandarină, fructe confiate și petale de trandafir. Rezultatul? Un ceai exceptional pe care îl puteți savura toată ziua.
Compoziție
Ceai negru Ceylon OP 1 78%, Papaya confitata (papaya, zahar) 8%, Aroma, Coaja de lămâie, Floare de floarea soarelui, Petale de trandafir, Mandarină confiată (mandarină, zahăr), Coaja de portocalaInfuzia și gustul ceaiului
O infuzie frumoasă având culoarea chihlimbarului închis și o aromă bogată de fructe - asta este Mandarina Spaniolă. În gust său veți recunoaște ceaiul negru puternic cu astringența lui tipică. Gustul este reglat cu fructele dulci și desăvârşit cu florile trandafirilor. Datorită acestui fapt, ceaiul aromat are un efect revigorant. Nu renunțați la ceaiul negru nici măcar în timpul verii! Încercați ceaiul de Mandarină Spaniolă, cu gheață. Cu siguranță, veți aprecia efectele sale revigorante și stimulative.
Originea ceaiului
Ceaiul negru aparține Ceylonului (Sri Lanka) de la mijlocul secolului al XIX-lea, perioadă când a înlocuit cafeaua eradicată de pe insulă din cauza unei epidemii de rugină. Camellia sinensis se cultivă începând de la depresiunile cele mai joase până la zonele muntoase. Plantațiile se întind pe 180 de mii de hectare iar producția acestora clasează țara printre cei mai cunoscuți jucători de pe piața ceaiurilor. În Ceylon, ceaiul se cultivă în șase zone principale - Galle, Ratnapura, Kandy, Nuwara Eliya, Dimbulla și Uva. Datorită condițiilor climatice favorabile, recoltarea se poate face de trei ori pe an. De recoltare au grijă femeile, care culeg frunzele ceaiului manual adunându-le în coșuri mari. Acestea sunt transportate în fabrici, unde se desfăşoară procedurile de ofilire, oxidare, uscare şi rupere. Ceaiul cu frunze întregi nu se produce aproape deloc în Ceylon. Mandarina Spaniolă este îmbogățită și cu coaja de portocală, fructe confiate și flori de trandafiri.
Acestea sunt aduse de la furnizorii certificați din UE, care garantează pentru calitatea acestora cu certificat de calitate. Astfel, putem fi siguri că materia primă nu conține substanțe dăunătoare sănătății. Conservarea se face prin liofilizare, un proces complicat de uscare prin congelare. Datorită acestui proces, toate proprietățile senzoriale sunt păstrate iar după prepararea ceaiului gustul, aroma și aspectul sunt asemănătoare celor proaspete. Aroma utilizată este naturală. Agenţii aromatizanţi nu conţin substanţe sintetice pe bază de alcool, de aceea nu trebuie să vă îngrijorați de aciditate provocată la stomac sau în organism.
Prepararea ceaiului negru cu gheață
- Peste ceaiul negru, în proporție de 3 linguri de ceai la 0,5l, se toarnă apa fiartă de 100°C.
- Se pune o cantitate mai mare de ceai, deoarece ceaiul se va amesteca cu gheață.
- Durata infuziei: 3 minute.
- Se poate adăuga zahăr sau zeama de lămâie. Pregătim un ceainic sau un recipient de 1 litru. Atenție! Recipientul trebuie să fie termorezistent.
- Până la jumătatea recipientului se pune gheață, peste care se adaugă ceaiul preparat.
- Asezonăm cu felii de lămâie. Prin acest mod de preparare se păstrează în ceai toate substanțele benefice sănătății.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























Valoarea energetică: | 9 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.5 g |
din care zaharuri: | 0.5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

AFINE - CACTUS - ceai negru

EARL GREY LEMON - ceai negru
