-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru din clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Ceai de Ceylon
Ceylonul nu mai este Ceylon, ci Sri Lanka. S-a întâmplat în 1972. Până atunci, insula și țările din sud-estul Asiei aveau denumirea comună Ceylon. Statul a suferit o dublă redenumire până când a fost ancorat în denumirea de Republica Socialistă Democrată Sri Lanka. Dar asta nu contează prea mult… descriere completă
-
Acrișor (1)
-
Aromatică (4)
-
Bergamotă (3)
-
Cactus (1)
-
Citrice (2)
-
Condimentat (2)
-
Căpșuni (1)
-
Dulce (1)
-
Dulceag (5)
-
Fin (1)
-
Fructat (2)
-
Fructe (1)
-
Fructe exotice (1)
-
Intens (1)
-
Lămâie (3)
-
Mandarine (1)
-
Mango (2)
-
Merișor (1)
-
Miere (1)
-
Migdale prăjite (1)
-
Picant (4)
-
Picant moderat (3)
-
Piersică (1)
-
Plin (2)
-
Portocală (1)
-
Proaspăt (1)
-
Pământos (1)
-
Rom (1)
-
Trandafir (1)
-
Ușor constrângător (1)
-
Vanilie (1)
-
Vișine (1)
-
Albăstrea (5)
-
Ananas (3)
-
Bergamota (3)
-
Caise (1)
-
Cardamom (1)
-
Ceai negru (29)
-
Ceai verde (1)
-
Coacăz negru (1)
-
Coacăz roșu (2)
-
Coaja de portocală (3)
-
Coajă de lămâie (2)
-
Cuișoare (1)
-
Căpșuni (1)
-
Floare de nalbă (1)
-
Ghimbir (1)
-
Ginkgo biloba (1)
-
Hibiscus (1)
-
Iasomie (1)
-
Lemongrass (1)
-
Mandarină (1)
-
Mango (4)
-
Mere (1)
-
Merișoare (1)
-
Oolong (1)
-
Papaia (4)
-
Piersică (1)
-
Piper roz (1)
-
Scorțișoara (1)
-
Sfeclă roșie (1)
-
Vișine (1)
-
Yerba Mate (1)
EARL GREY - ceai negru
CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru
EARL GREY - FLORI DIN RAI - ceai negru
CEYLON HIGH GROWN OP - ceai negru
EARL GREY LEMON - ceai negru
ENGLISH BREAKFAST - ceai negru
Pentru a obține energie - ceai negru
MANDARINĂ SPANIOLĂ - ceai negru
AFINE - CACTUS - ceai negru
CEYLON UVA PEKOE - ceai negru
CEYLON FBOPF SP KOPPAAKANDA - ceai negru
GRĂDINA PARFUMATĂ - ceai negru
GREEN CEYLON HIGHLAND BIO - ceai verde
VIȘINE ÎN ROM - ceai negru
CEYLON FOP CANDYMAN KANDY - ceai negru
MADAGASCAR - ceai negru
CEYLON OP1 FĂRĂ COFEINĂ - CEAI NEGRU
MANGO CU PIERSICĂ - ceai negru
MANGO ENERGIZANT - ceai negru
CEYLON OP HG LOVERS LEAP NUWARA ELIYA - ceai negru
CEYLON PEKOE RUHUNA - ceai negru
CEYLON OP 1 PETTIAGALLA - ceai negru
CEYLON DIMBULA OP I - ceai negru
CEYLON FBOPF SILVER KANDY - ceai negru
Ceai de Ceylon
Ceylonul nu mai este Ceylon, ci Sri Lanka. S-a întâmplat în 1972. Până atunci, insula și țările din sud-estul Asiei aveau denumirea comună Ceylon. Statul a suferit o dublă redenumire până când a fost ancorat în denumirea de Republica Socialistă Democrată Sri Lanka.
Dar asta nu contează prea mult pentru un Manuac. O veste mai importantă pentru iubitorul unui ceai de calitate este că producția locală se concentrează pe ceaiurile negre, fie că sunt din frunze întregi, mărunțite sau facute pudră. De asemenea, în funcție de altitudinea la care cresc, acestea diferă prin gust, conținutul de teanină și aromă. În orice caz, acestea sunt cele mai bune ceaiuri din lume, tăiate și tari. Ceylon exportă 300.000 de tone de ceai anual, ceea ce reprezintă aproximativ 90% din producția sa.
Principalele regiuni de cultivare din Ceylon sunt Dimbulla, Nuwara Eliya, Galle și Ratnapura. Ceaiul original de Ceylon are siglă cu un leu care ține o sabie. În povestea care descrie călătoria arborilor de ceai spre insulă, rolul principal îl joacă arborii de cafea, epidemiile de mucegai și coloniștii britanici. Povestea este ușor de ghicit. La final se află ceaiul livrat curții regale.