

VIȘINE ÎN ROM - ceai negru
Toată lumea cunoaște vișinele în ciocolată, dar ați gustat vișine în rom? Credeți în experiența noastră și veți iubi acest ceai vrac! Ca bază, am folosit ceai negru popular din Ceylon cu bucăți de vișine și hibiscus. Asa am creat vișine cu rom, dupa care dimineata nu o sa vă doare capul dar veți obține energie de impartit.
Compoziție
Ceai negru Ceylon OP 1 , Hibiscus, Vișine 4%, Aromă de romMai mult despre ceai
Ceylon Ceaiuri sunt perfect ideale pentru a face amestecuri libere. Le dau o aromă minunată, cu o aromă ușoară de citrice. După turnare, ele creează o infuzie de aur, au un conținut ridicat de teină și, prin urmare, un efect stimulativ mare, nu sunt amare și pot face o mare surpriză.
Originea ceaiului
Ceaiul de calitate este colectat la Ceylon de mână. Este o chestiune pentru femei locale. Ele iau frunzele potrivite și le umple în coșuri mari care atârnă cu dungi largi de țesături pe capete. Ele trebuie să colecteze cel puțin 16 kg de frunze pe zi pentru a face aproximativ 4 kg de ceai. Prelucrarea are loc la proprietarii plantațiilor tradiționale imediat după colectare. Ciclurile trebuie încărcate mai întâi, apoi sunt curbate și fermentate. În timpul acestuia, își pierd culoarea verde și obțin o culoare tipică maro-negru. Fermentarea urmată de uscare, sortare și sortare. Întregul proces este monitorizat îndeaproape pentru că are o influență majoră asupra gustului și aromei ceaiului și asupra calității acestuia.Vișinele noastre din rom conțin frunze de ceai frumoase din plantațiile care furnizează ceai extrem de de dorit în întreaga lume.
Au călătorit departe de noi, așa că le-am dat cea mai mare grijă și ingredientele potrivite pentru acest ceai delicios pe care l-am ales să-l reparăm sincer. Am adăugat vișine pentru a da un gust dulce și dulce și un hibiscus cu un efect revigorant, acid. Ca rezultat, este un ceai de mic dejun echilibrat, neted și plăcut. Este potrivit pentru servirea într-o stare rece, în care tonurile proaspete de vișine și amărăciunea blândă a ceaiului negru Ceylon sunt grozave
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Instrucțiuni de preparare
- Ceaiul Vișine în rom se prepară cu apă de 100 °C în proporție de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului într-un ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CARAMEL ENGLEZESC - ceai negru

EARL GREY LEMON - ceai negru
