-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru din clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Ginkgo biloba
Ginkgo biloba este denumit popular „patru-bani”, „arborele templier japonez”, „caisă argintie”. Arborele preistoric, a cărui istorie datează din paleozoic, este răspândit în prezent în principal în China. Așa-numita fosilă vie crește până la 40 de metri înălțime și peste iarnă rămâne fără frunze.… descriere completă
GINKGO FRUNZE - plantă
GINKGO BILOBA - pulbere
Ginkgo biloba
Ginkgo biloba este denumit popular „patru-bani”, „arborele templier japonez”, „caisă argintie”. Arborele preistoric, a cărui istorie datează din paleozoic, este răspândit în prezent în principal în China. Așa-numita fosilă vie crește până la 40 de metri înălțime și peste iarnă rămâne fără frunze. Poate fi recunoscut ușor după frunzele sale speciale în formă de evantai. Botaniștii consideră acest pom mai degrabă un conifer, dar Ginkgo biloba este un fel de tranziție de la conifere la foioase. Faptul că frunza acestui copac este simbolul orașului Tokyo demonstrează atractivitatea sa. Poetul J. W. Goethe a fost inspirat de acest copac și de asemenea J. Foglar l-a inclus în cartea sa.
În scopuri medicinale se utilizează în principal frunzele de Ginkgo biloba. Conținutul de flavonoide, terpene, acizi organici și multe alte substanțe ajută la extinderea capilarelor. Importante sunt și proprietățile antioxidante. Din frunzele uscate de obicei se prepară decoctul și din cele proaspete tinctura.