

GINKGO FRUNZE - plantă
Acesta aparține plantelor preistorice și încă mai are multe de oferit. Arborele maiestuos este o sursă de frunze cu o aplicație farmacologică largă. Sun folosite pentru efectul pozitiv asupra memoriei, capacitatea de a putea ajuta circulația sângelui și a preveni dizabilitățile civilizației.În ginco cred oamenii din întreaga lume. Și știu bine de ce.
Compoziție
Frunze de ginkgo 100%Infuzie și gustul ceaiului
Acest ceai este în forma cea mai naturală pe care o poate avea infuzia pe bază de plante. Frunzele pure Ginkgo Biloba oferă o infuzie ușoară, cu o amprentă foarte proaspătă. Aroma este naturală, gustul este delicios, fără îndulcire.
Originea ceaiului
Frunzele uscate de Ginkgo biloba (ginkgo biloba) au fost aduse din China. Ginkgo este un copac național chinez, iar oamenii locali au un mare respect față de el. Nu numai pentru că este una dintre puținele specii supraviețuitoare care cresc deja în paleozoic, dar, de asemenea, pentru efectele benefice ale frunzelor sale. Ele sunt folosite de vindecătorii folk din întreaga lume. Ginkgo are frunze de petiol împărțite printr-o crestătură, astfel încât acestea se aseamănă cu inimile. Interesant, nu este o etapă de dezvoltare între conifere și copaci de foioase. Se dezvoltă relativ încet, creșterile anuale sunt de aproximativ 30 de centimetri. Ginkgo este un copac, cel mai vechi specimen viu care trăiește în lume este de 1200 de ani.
Frunzele de ginkgo sunt folosite atât în farmacii, cât și în medicina tradițională chineză. Conform studiilor științifice, acestea conțin până la 60 de substanțe biologic active, cum ar fi terpentinele, flavonoidele, acizii carboxilici și vitaminele. Sunt recoltate din primăvară până în vară. Ginkgo sunt, de asemenea, utilizate în - Asia de Est este considerată o delicatesă. Pregătiți-le prin ceaiuri sau adăugați la supe și piureuri.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- La ceaiul de plante se adaugă apă clocotită în proporție de 1 linguriță de ceai la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























8. 2.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor plante ø 62mm
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

Tulsi - planta (busuiocul sacru)

Colții babei - plantă
