075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro

De ce marfa de la noi?

  • Transport gratuit de la 189 lei
  • Clienții satisfăcuți
  • De obicei, livrare în 48 de ore

BIO

 

 

 Despre noi

Deveniți Manu

Cine este Manu? Suntem noi și acum și dumneavoastră. Nu credeți?

Privind aceste pagini veți fi întotdeauna tentat de culori, mirosuri și gusturi. Ori de câte vă gândiți la o ceașcă de ceai, materia cenușie va trimite un semnal: Ceai, sigur este Manu! Marca Manu Tea nu este o noutate timidă pe piață. Continuă să urmeze tradiția unui furnizor de ceaiuri premium din întreaga lume.

 

Pe etichetă are inscripția Manu.

Pentru că toate ceaiurile pe care le oferă au trecut prin mâinile oamenilor. Cu ajutorul mâinilor au cules frunze de ceai, plante și fructe. Le-au uscat, răsucit și sortat. Nici un fel de mașini, doar mâinile tinerelor femei și a bărbaților experimentați stau în spatele delicateței fiecărui sortiment. Nici un fel de sere automatizate, doar degetele și palmele fermierilor din întreaga lume au avut grijă de unicitatea fiecărei recolte. În latină cuvântul Manus înseamnă mână. Cuvântul Germanus înseamnă frate și Per humanus însemnă legătură de prietenie. Noi adăugăm doar UMANITATE. Prin aceasta tot insistăm asupra calității maxime.

 

Și astfel ...

Faceți clic, treceți de la plante la oolongs și de la ceaiuri albe la cele negre. Mergeți de la specialitățile chineze până la cele din America de Sud. Ieșiți din caruselul problemelor de disconfort stomacal, a problemelor cardiace, respiratorii și din stres.

Respirați mirosul munților cu ceață, ascultați sunetele pădurilor tropicale, absorbiți energia din ținuturile vulcanice. Descoperiți o lume în care calitatea este cu mult mai importantă decât cantitatea. Bine ați venit în lumea Manuacilor ceaiului.

 

PS: Manu a fost și primul om din mitologia Indiei. Povestea este dramatică. Regele și conducătorul a fost avertizat de un pește că va veni o inundație devastatoare. Imediat ce a construit corabia, s-a și întâmplat. Manu a legat corabia de plutitoarele peștelui și acesta a dus-o într-un loc sigur. După retragerea apelor a rămas singur pe pământ. El a adus mării, untul și laptele în semn de jertfă, iar după un an s-a născut în acel loc o femeie. Și lumea a fost salvată.

 

PS2: Încă un secret la sfârșit: Manu Tea are un frate ...

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »