

-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru cu Clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Ceai chinezesc
China este cu mult înaintea altor puteri ale ceaiului. Miile de ani în care a treia țară ca mărime din lume s-a dedicat cultivării, recoltării și procesării frunzelor de ceai s-au reflectat în aspectul, gustul și mirosul lor perfect. Ceaiul verde chinezesc, negru, alb, galben și albastru-verde,… descriere completă
-
Anhui (3)
-
China/Zhejiang (1)
-
Darjeeling (1)
-
Dongting Mountain (1)
-
Fuding (1)
-
Fujian (39)
-
Guangdong (2)
-
Guangxi (7)
-
Huang Shan (7)
-
Hubei (3)
-
Hunan (1)
-
Jiangsu (2)
-
Jiangxi (1)
-
Provincia Yunnan (3)
-
Sichuan (3)
-
Simao (2)
-
UE (1)
-
Wenshan (2)
-
Wu Liang Shan (2)
-
Xishuang Banna (1)
-
Yunnan (41)
-
Yunnan, Guangxi (1)
-
Zhejiang (21)
-
Zhejiang, Huang Shan (1)
-
Acai, scorțișoară (1)
-
Amărui (1)
-
Bergamotă (2)
-
Bogat, ușor (1)
-
Bylinná, přírodní (1)
-
Castan și pin (1)
-
Catifelat dulce (1)
-
Ciocolată, caramel (1)
-
Cireșe (2)
-
Cireșe negre, nuci (1)
-
Citrice (1)
-
Condimentat (1)
-
Căpșuni (1)
-
Căpșuni, ananas (1)
-
De fructe, complet (1)
-
De fructe, dulceag (1)
-
De fructe, proaspăt (1)
-
De lapte, pământos (1)
-
De plante cu lămâie (1)
-
De plante, picant (1)
-
Delicat, iasomie (3)
-
Dude (1)
-
Dulce (4)
-
Dulce amăruie (1)
-
Dulce amăruie, de plante (2)
-
Dulce și delicat (1)
-
Dulce, de plante (1)
-
Dulce, delicat (3)
-
Dulce, proaspăt (1)
-
Dulceag (8)
-
Dulceag floral (2)
-
Dulceag floral, ierbos (1)
-
Dulceag moderat (1)
-
Dulceag, afumat (2)
-
Dulceag, condimentat (3)
-
Dulceag, cu note de fum (2)
-
Dulceag, floral (2)
-
Dulceag, fructat (1)
-
Dulceag, pământos (5)
-
Fin (1)
-
Fin, bogat (1)
-
Fin, caise (2)
-
Fin, dulceag (6)
-
Fin, proaspăt (1)
-
Fistic (1)
-
Floral (2)
-
Floral - fructat (1)
-
Floral delicat (1)
-
Foarte delicat, dulce (1)
-
Fructe (1)
-
Fructe cu flori (1)
-
Fructe de porumbar, coacăze (1)
-
Fructe exotice (1)
-
Ghimbir (1)
-
Ginseng (1)
-
Grapefruit (1)
-
Guava și căpșuni dulci (1)
-
Iasomie (3)
-
Iasomie - zmeură (1)
-
Iasomie și prune galbene (1)
-
Iasomie, flori (1)
-
Iaurt, lămâie (1)
-
Intens cu tonuri de fructe (1)
-
Jahodovo - rybízová (1)
-
Jasmín, ovoce (1)
-
Jemně mléčná (2)
-
Komplexní (1)
-
Lehce květinová (1)
-
Lămâie (1)
-
Mango s borůvkou (1)
-
Merișor (1)
-
Miere dulceag (1)
-
Miere, dulceag (1)
-
Migdale dulci (1)
-
Moale, melodic (1)
-
Moderat dulce (1)
-
Mírná, lehce orchidejová (1)
-
Măr și scorțișoară (1)
-
Natural (3)
-
Natural, cu note de fum (2)
-
Natural, delicat, neastringent (1)
-
Natural, dulceag (2)
-
Nucă (3)
-
Nucă subtext (2)
-
Osvěžující (1)
-
Ovocná (6)
-
Pară, piersică (1)
-
Picant cu fructe tropicale (1)
-
Picant, prăjit (1)
-
Piersică, iasomie (2)
-
Piersică, lychee (1)
-
Plin cu tonuri dulci (1)
-
Plăcut, floral (1)
-
Portocală, grapefruit (1)
-
Proaspăt (1)
-
Proaspăt cu tonuri de fructe (1)
-
Proaspăt de mentă (1)
-
Proaspăt, delicios (2)
-
Proaspăt, dulce (1)
-
Proaspăt, floral (3)
-
Proaspăt, moderat picant (1)
-
Proaspăt, neted (1)
-
Pronunțat, ierbos (2)
-
Prăjitură cu brânză (1)
-
Puternic, ușor afumat (1)
-
Pământos (7)
-
Pământos, de nuci (1)
-
Revigorant, picant (1)
-
Smântână - fructe (1)
-
Svěží, ovocná (1)
-
Tóny ovoce a ořechů (1)
-
Ușor amar (1)
-
Ușor condimentat (1)
-
Ușor dulce, natural (1)
-
Ușor fructat (1)
-
Ușor, floral (6)
-
Vanilie delicioasă (1)
-
Vanilkově mléčná (1)
-
Vișine (2)
-
Vișine, rum (1)
-
de Iasomie (2)
-
nasládlá, mírně stahující (1)
-
Acai (1)
-
Afine (1)
-
Albăstrea (2)
-
Ananas (4)
-
Anason (1)
-
Astragalus (1)
-
Bergamota (1)
-
Brusture (1)
-
Caise (2)
-
Cardamom (1)
-
Ceai alb (30)
-
Ceai negru (25)
-
Ceai verde (84)
-
Chlorella (1)
-
Cireșe (2)
-
Coacăz negru (1)
-
Coacăz roșu (5)
-
Coaja de portocală (5)
-
Coajă de lămâie (7)
-
Curcumă (1)
-
Cânepă Finola (1)
-
Căpșuni (5)
-
Floare de lavandă (2)
-
Floare de nalbă (1)
-
Ghimbir (2)
-
Ginkgo biloba (3)
-
Ginseng (4)
-
Ginseng cu cinci foi sau jiaogulan (2)
-
Goji (3)
-
Guarana (1)
-
Guava (1)
-
Gălbenele (8)
-
Hibiscus (4)
-
Iasomie (6)
-
Kiwi (1)
-
Lemn dulce (1)
-
Lemongrass (5)
-
Mango (4)
-
Matcha (4)
-
Mentă (1)
-
Mentă egipteană (1)
-
Mere (4)
-
Merișoare (5)
-
Migdale (2)
-
Mure (1)
-
Mușețel (1)
-
Oolong (21)
-
Papaia (5)
-
Piper roz (1)
-
Pohanka (1)
-
Portocală (2)
-
Pu Erh (25)
-
Păpădie (2)
-
Scorțișoara (4)
-
Stafide (1)
-
Urzica (2)
-
Vanilie (1)
-
Verbină (1)
-
Vișine (5)
-
Yerba Mate (3)
-
Zmeură (4)

GUNPOWDER TEMPLE OF HEAVEN - ceai verde

ROYAL EARL GREY - ceai negru

PI LO CHUN - ceai verde

YIN XIANG - ceai verde

SHAPE TEA (CEAI DE SLĂBIT) - amestec

IASOMIE - ceai verde

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde

CEAI DRAGON - amestec

PU ERH STD

CHINA GUNPOWDER SUPER - ceai verde

TUAREG - ceai verde

CELE NOUĂ COMORI ALE CHINEI - amestec

LUNG CHING - FÂNTÂNA DRAGONILOR - ceai verde

CHINA GUNPOWDER - ceai verde

CEAI PENTRU SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE - amestec

MATCHA CHINA - ceai verde

CHINA PAI MU TAN - ceai alb

PU ERH MINI TOU CHA - vechime 15 ani

GUANGXI PENE ALBE - ceai alb

YUNNAN BLACK PREMIUM - ceai negru

GINKGO FRUNZE - plantă

CHINA GUNPOWDER GOLDEN TEMPLE - ceai verde

YUNNAN GREEN SUPERIOR - ceai verde

PERLE ARGINTII - ceai alb
Ceai chinezesc
China este cu mult înaintea altor puteri ale ceaiului. Miile de ani în care a treia țară ca mărime din lume s-a dedicat cultivării, recoltării și procesării frunzelor de ceai s-au reflectat în aspectul, gustul și mirosul lor perfect. Ceaiul verde chinezesc, negru, alb, galben și albastru-verde, precum și ceaiul Pu Erh sau ceaiurile cu formă și cele care înfloresc sunt renumite în întreaga lume.
Grădinile de ceai, îngrijirea acestora, recoltarea frunzelor, producția ceaiului și prepararea băuturilor sunt însoțite în China de o serie de ritualuri. Ceaiul a întrat artă, în caligrafie, muzică și literatură. Este asociat cu legende. El a modelat și modelează încă cultura nu numai a oamenilor din China, dar aproape a tuturor națiunilor. Este elixirul vieții, elimină oboseala din corp și tristețea din minte.
Legătura strânsă dintre China și ceai este evidențiată și chiar de cuvântul ceai - în chineză Ccha. Și de unde a venit cuvântul „tea”? Cum altfel decât din China. În dialectul min ceaiul este te. Desigur, producția de ceai chinezesc fluctuează. Ne putem face o idee despre cantitatea pe care o furnizează în fiecare an „Țara din centrul lumii” după informațiile din 2010 - la acea dată, China reprezenta 79 la sută din producția mondială de ceai verde.
Interesantă este și metoda de etichetare a ceaiurilor. Țara a introdus standarde numerice în care un număr mai mic descrie ceaiul de calitate superioară. Desigur, nu este întotdeauna posibilă menținerea sistemului. Cele mai cunoscute provincii din care provin ceaiurile rare chinezești sunt Yunnan, Zhejiang, Anhui, Sichuan, Fujian, Jiangsu, Guandong.