

ROYAL EARL GREY - ceai negru
Un alt aspirant pe masa regală! Clasicul ceai negru de top din China, îmbogățit cu bergamot, cu siguranță nu se face de rusine. Și suntem siguri că nu renuntati la ceai cu numele mândru de Royal Earl Gray. Acesta este făcut pentru un mic dejun de weekend liniștit și o după-amiază ocupata. Ori de câte ori doriți, vă reîmprospăteaza gandurile și incurajeaza corpul.
Compoziție
Ceai negru China Keemun Congu, Aromă naturalăInfuzie și gustul ceaiului
Royal Earl Gray dă o infuzie întunecoasă, roșie-maronie, care mirosează puternic bergamotul. Uleiurile esențiale naturale sunt completate frumos de negru tradițional China Keemun, astfel încât compoziția este dulce, foarte aromată și ușor orhidee.
Originea ceaiului
Chinezul Keemun, care dă baza ceaiului Royal Earl Grey, a fost recoltat în provincia Jiangxi. Datorită climatului subtropical și zorilor bogate și umede, pomul de ceai chinezesc (Camellia sinensis) se descurcă bine.
Keemun are o istorie destul de scurtă. Acesta a fost produs pentru prima dată în 1875, în esență, ca un funcționar public Yu această încercare Quianchena care a mers la Fujian să învețe secretele producției de ceaiuri locale. Rezultatele au depășit așteptările sale, iar Keemun a pătruns repede pe piața engleză, unde a devenit parte a amestecurilor tradiționale de ceai de mic dejun.
Frunzele de ceai mici pentru China Keemun sunt recoltate în cea mai mare parte pe dealuri la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai. Lucrătorii fac recolta manuală,și lasă frunzele la ofilit. În timpul acestei etape structura ceaiului este perturbată și sucul este eliberat. Acest lucru va crește umiditatea dintre frunze și va iniția oxidarea enzimelor naturale. Este, desigur, un proces controlat și supravegheat cu atenție. Se monitorizează temperatura procesului de fermentare, umiditatea și timpul necesar. Când atinge ceaiul aroma dorită și aroma dorită, se usucă în tava sau folosind aer cald.
Royal Earl Gray se face prin adăugarea de ulei esențial de bergamot în ceaiul din China Keemun. Este un ulei esențial obținut din fructe asemănătoare cu lămâile. Bergamot este utilizat în cosmetice și pentru aromatizarea ceaiurilor.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























5. 5.
5. 5.
5. 5.
16. 3.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

IASOMIE - ceai verde

CEYLON ORANGE PEKOE - ceai negru
