

MASALA CHAI - ceai negru
Ceaiul indian pentru incălzire va fi apreciat atunci cand asteptati primavara sau dupa-amiaza lunga pe timp de toamnă. Compoziția sa specială poate pune sângele în mișcare, să încălzească întregul corp, să stimuleze imunitatea și să îndepărteze bacteriile și virușii. Este plin de condimente aromate, datorită cărora are un miros neinlocuit și un gust și mai original.Ceaiul Masala Chai poate fi aromatizat cu lapte, miere sau zahăr din trestie, conform Rețetei Ayurvedice.
Compoziție
Ceai negru 56%, Praf de cardamon 10%, Iarba de lamaie 10%, Cassie 9%, Ghimbir, Anason stelat, Cuișoare, Sâmburii de piper roz, Scorțișoară, NucșoarăInfuzie și gustul ceaiului
Infuzie tipica portocalie închisa, aromă puternică și bogată. Asa este Masala Chai. Baza ceaiului este ceai negru de calitate Assam completat cu sase tipuri de condimente si iarba de lămâie. Are un gust extrem de interesant și are efecte excelente asupra sănătății. Veți găsi in el anason, ghimbir ghimbir picant, scorțișoară dulce și citrice răcoritoare.
Originea ceaiului
Ceaiul negru din India este facut di frunze de ceai din arbuști de ceai chinezesti, specie Assamica. Ele cresc în valea râului Brahmaputra, unde clima este destul de caldă și umedă. Frunzele sunt destul de mari în comparație cu alte soiuri de ceai, au o culoare verde închis și un gust plăcut dulce. Acestea sunt recoltate din luna martie și prelucrarii lor se acordă atenție maxima. A Pentru fermentație,frunzele nu sunt macinate, doar intinse și lăsate la suprafața pentru procesul de oxidare a enzimelor chimice naturale. Acest lucru evidențiază culoarea și gustul lor. Fermentarea se oprește cu temperaturi ridicate, deci următorul pas este ca frunzele de ceai sa se usuce cu aer cald. Urmeaza sortare, eșantionare pentru testare și ambalare. Condimentele pe care le găsiți in Masala Chai sunt achiziționate de la partenerii noștri certificați din UE. De asemenea, iarba de lămâie provine din agricultura ecologica si nu contine metale grele sau alte substante nocive.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul negru se toarnă apă clocotită (100 °C) în proporție de 1 linguriță la 150 -200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 3-5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























1. 6.
18. 2.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Infuzor din bumbac L-1 buc.

Infuzor din bumbac M - 1buc

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

CARAMEL ENGLEZESC - ceai negru

IASOMIE - ceai verde
