

IASOMIE - ceai verde
Dacă încă nu știți care dintre cele mai minunate ceaiuri pe care le alegeți, pariați pe clasicul de iasomie. Specialitatea renumită a Orientului îndepărtat are un miros incantator ceresc, care este stins de astrigența interioară. Ceaiul de iasomie aparține culturii tradiționale chinezești de cel puțin o mie de ani. Când îl gustați, va deveni preferat.
Compoziție
Ceai verde, Floare de iasomie 1%, Aromă naturalăInfuzia și gustul ceaiului
Infuzia are culoarea galbenă, mirosul și gustul sunt foarte delicate, dulcegi și specifice. Tonurile de iasomie sunt de neegalat, astfel că se potrivesc minunat cu prospețimea și amăreala ușoară a ceaiului verde. Un strop de aromă naturală ajută la prelungirea mirosului amețitor și intensifică și mai mult experiența consumului de ceai. Ceaiul vrac de Iasomie este excelent și pentru prepararea de ice tea. Ceaiul călduț îl puteți turna într-un pahar plin 2/3 cu cuburi de gheață. Veți obține o băutură deosebit de răcoritoare!
Originea ceaiului
Ceaiul verde l-am adus din Yunnanul chinez, o provincie din sud-vestul Chinei, unde se dedică cultivării plantelor de ceai deja din secolul al X-lea. De ceaiuri unice îngrijesc familii întregi. Înțelepciunea și experiența le transmit din generație în generație. De aceea ceaiurile verzi din Yunnan aparțin celor mai alese sortimente de ceaiuri chineze.
Iasomia se adaugă ceaiurilor verzi pentru mirosul și gustul ei izbitor, care poate neutraliza aroma unor mâncăruri. De aceea ceaiul de iasomie este adesea servit cu bucate grele și cu gust intens. Interesantă este și metoda de procesare a florilor de iasomie - în mod tradițional sunt recoltate dimineața devreme și pe tot parcursul zilei sunt depozitate la rece. Seara, înainte de a se deschidere și a-și râspăndi mirosul, sunt așezate în apropierea lor frunze de ceai verde uscat, pentru a absorbi aroma puternică. Noaptea, când florile de iasomie sunt deja deschise, se amestecă cu ceaiul și se reîncălzesc și reamestecă în mod repetat. Înainte manual, astăzi în cea mai mare parte folosind mașini și uscătoare.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























26. 11.
6. 4.
10. 3.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde

GUNPOWDER TEMPLE OF HEAVEN - ceai verde
