

CEAI DRAGON - amestec
Atâtea bunătăți într-un ceai! Delicatețea dragonului a apărut intr-o dimineață innorată. Ar fi nevoie să reîncărcăm energia, o imbratisare călduroasa și alungam pesimismul în colț. Așa am făcut! Un amestec de ceaiuri cu bucăți de fructe si piper roz ne pune pe picioare. Este puternic ca un dragon.
Compoziție
Ceai verde 63%, Oolong 8%, Bucăți de fructe de dragon, Ceai alb, Ceai galben, Aromă naturală, Sâmburii de piper roz, Zmeură, Murele, Flori de mușețel, VanilieInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul verde, alb și galben produc o infuzie minunată, luminos portocalie. În culoarea sa se reflectă desigur și fructele roșii, care sunt prezente într-un număr cu adevărat suficient în ceaiul Dragonului. Gustul este în primul rând natural, delicat și echilibrat. Porumbele și coacăzele acrișoare evidențiază zmeura dulce. La final, recunoaștem vârful piperat și atingerea vaniliei. Ceaiul dragonului ni-l putem prepara atât iarna cât și vara. Fie pentru a ne încălzire, fie pentru a ne răcorire, întotdeauna are un gust bun și oferă energie.
Originea ceaiului
Ceaiurile premium din China excelează în delicatețe, sunt populare în special datorită abordării individuale față de cultivarea, recoltarea și producția lor. Ceaiul verde se oxidează foarte ușor, procesul de conversie naturală a enzimelor este oprit prin opărire. Ceaiul alb este în cea mai pură formă absolut - după recoltare frunzele de ceai sunt lăsate să se ofilească, iar apoi sunt uscate cu o grijă extraordinară. Ceaiurile galbene se numesc specii semioxidate - o specialitate chineză rară, cu un proces specific de producție. Acesta este similar cu cel al ceaiului verde, dar fermentația durează mai mult.
Astfel, frunzele îngălbenesc și capătă o aromă interesantă. Ceaiul galben este prăjit la sfârșitul procesului de producție. Toate fructele și condimentele pe care le-am folosit pentru amestecul ceaiuli Dragon provin din UE, de la furnizorii noștri verificați. Este vorba de materii prime din agricultura controlată care nu conțin metale grele sau alte reziduuri rezultate din fertilizarea sau tratarea chimică. Fructele sunt conservate prin liofilizare, deci uscare prin înghețare. Dupa infuzarea cu apa fierbinte, au aspectul, gustul și miroasul celor proaspete. În plus, nu pierde din vitamine sau antioxidanți. O picătură de aromă naturală echilibrează întregul amestec de ceai. Deoarece nu este o aromă sintetică, ceaiul Dragonului nu provoacă arsuri gastrice nici nu deranjează stomacul.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

























6. 3.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Ceainic cu infuzor - decor floral

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde

CELE NOUĂ COMORI ALE CHINEI - amestec
