

SENCHA MERIȘOARE - CĂPȘUNI - ceai verde
Dacă vrem să fim directi, scriem: Cerul în gură! Sencha afine-căpșuni este cea potrivită pentru iubitorii ceaiului verde. Aduce plăcerea pura și proaspăta de Sencha cu fructe roșii senzaționale. Căpșunile dau o notă dulce, afinele subliniaza ceaiul cu un gust acrisor. Împreună creaza o simfonie plină de vitamine, antioxidanți și oligoelemente.
Compoziție
Ceai verde Sencha 93%, Aromă naturală, Căpșuni, MerișorulInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul vrac Sencha de merișoare-căpșuni vă va ameți în momentul în care deschideți săculețul. Aroma sa este foarte proaspătă, dulceagă, ușor iarboasă și fructată. Vă veți bucura de aceeași delicatețe când infuzați ceaiul la temperatura corespunzătoare.Pe cerul gurii se răsfrânge o prospețime naturală ierboasă, astringență ușoară, toate cu reverberația fructelor dulci.
Infuzia are culoarea galben-verzuie cu o strălucire frumoasă.
Originea ceaiului
Baza acestei comori vrac este Sencha, ceaiul pe care în Japonia îl găsiți în fiecare gospodărie. Se recoltează în multe locuri din Japonia. Experții ceaiului pot recunoaște, în funcție de gustul ceaiului Sencha, locul unde a crescut. Proprietățile sale senzoriale sunt dictate de altitudine, condiții climatice, compoziția solului, condiții de lumină și modalitatea recoltării și prelucrării. Noi am adus ceaiul Sencha din regiunea Shizuoka, renumită pentru grădinile tradiționale de ceai și secole de experiență în cultivarea ceaiului. Recoltarea plantelor de ceai (Camellia sinensis) are loc dimineața devreme. De obicei este privilegiul femeilor locale, care rup, cu mâinile lor agile, cele mai tinere 2 până la 3 frunze. Acestea conțin maximul de teină și antioxidanți pentru care ceaiul verde este atât de apreciat. După veștejire, frunzele de ceai sunt expuse la aburul termic pentru un timp scurt dar intens. Este vorba despre un proces de 10-30 de secunde, care se repetă de câteva ori. Datorită lui oxidarea este oprită, ceaiul își păstrează culoare frumoasă de smarald și până la 90% din toate substanțele importante. Ulterior, frunzele sunt modelate în bețișoare, uscate și sortate.
Și căpșunilor și merișoarelor din acest ceai le-a fost acordată o mare atenție. Provin de la furnizori certificați din UE, care se bazează pe cea mai înaltă calitate. Bucățile mari de fructe, majoritatea din agricultura ecologică, sunt prelucrate prin liofilizare blândă (congelare în vid). După infuzare astfel, în ceai găsim fructe care arată, miros și au gust ca cele proaspete.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Valoarea energetică: | 2 kJ / 0.4 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | <0,5 g |
din care zaharuri: | <0,5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
18. 1.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde

CEAI DRAGON - amestec
