

-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru din clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Ceai verde aromatizat
Ceaiurile verzi aromatizate sunt o alegere excelentă pentru iubitorii unui stil de viață sănătos și iubitorii celor mai variate combinații de gusturi. Aromatizarea ceaiurilor verzi clasice se realizează fie prin adăugarea de fructe liofilizate, plante uscate sau mirodenii, mai rar folosim aromele… descriere completă
-
Afine (2)
-
Aloe Vera (1)
-
Ananas (2)
-
Bergamotă (1)
-
Bobulovitá (1)
-
Caisă (2)
-
Cireșe (1)
-
Citrice (1)
-
Condimentat (1)
-
Crema (2)
-
Căpșuni (3)
-
Cătină (1)
-
De plante (3)
-
Fin (1)
-
Floral (1)
-
Fructat (2)
-
Fructe (1)
-
Ghimbir (3)
-
Goji (1)
-
Granátové jablko (1)
-
Iasomie (6)
-
Lehce květinová (1)
-
Lípa (1)
-
Lămâie (5)
-
Mango (3)
-
Maracuja (1)
-
Mentă (3)
-
Merișor (3)
-
Miere (1)
-
Migdale dulci (1)
-
Mure (1)
-
Mușețel (1)
-
Papaya (1)
-
Pere (1)
-
Piersică (1)
-
Proaspăt (6)
-
Rybíz (1)
-
Scorțișoară (1)
-
Trnka (1)
-
Ușor condimentat (1)
-
Vanilka (2)
-
Vișine (2)
-
Zmeură (2)
-
de Iasomie (1)
-
Afine (1)
-
Albăstrea (4)
-
Ananas (7)
-
Anason (1)
-
Bergamota (1)
-
Caise (3)
-
Ceai alb (5)
-
Ceai negru (1)
-
Ceai verde (45)
-
Cireșe (2)
-
Coacăz negru (1)
-
Coacăz roșu (2)
-
Coaja de portocală (1)
-
Coajă de lămâie (7)
-
Cuișoare (2)
-
Căpșuni (4)
-
Cătină (1)
-
Floare de lavandă (1)
-
Floare de nalbă (2)
-
Floare de tei (1)
-
Ghimbir (4)
-
Ginseng (1)
-
Ginseng siberian (2)
-
Goji (4)
-
Guarana (1)
-
Gălbenele (6)
-
Hibiscus (2)
-
Iasomie (5)
-
Kiwi (1)
-
Lemn dulce (2)
-
Lemongrass (10)
-
Mango (3)
-
Matcha (2)
-
Mentă (1)
-
Mentă egipteană (3)
-
Mere (1)
-
Merișoare (5)
-
Migdale (1)
-
Moringa (1)
-
Mure (2)
-
Mușețel (3)
-
Măceș (1)
-
Oolong (2)
-
Papaia (5)
-
Piper (1)
-
Piper roz (3)
-
Portocală (1)
-
Păducel (1)
-
Păpădie (1)
-
Roiniță (2)
-
Scorțișoara (2)
-
Stafide (1)
-
Urzica (3)
-
Vanilie (1)
-
Vișine (1)
-
Yerba Mate (1)
-
Zmeură (4)

CAISE DULCI - ceai verde

BUNĂTATE CU VITAMINE-ceai verde

IASOMIE - ceai verde

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde

CEAI DRAGON - amestec

SENCHA MERIȘOARE - CĂPȘUNI - ceai verde

CELE NOUĂ COMORI ALE CHINEI - amestec

TUAREG - ceai verde

CEAI PENTRU SĂNĂTATE ȘI FRUMUSEȚE - amestec

Pentru bună dispoziție - ceai verde

MERIȘOARE ȘI CACTUS - ceai verde

CĂPȘUNI CU VANILIE - ceai verde

GHIMBIR MAGIC CU LĂMÂIE - ceai verde

BUDDHA FERICIT - ceai verde

ARIPI DE FLUTURE - ceai verde

FRUCTUL INGERILOR - ceai de fructe

ANANAS WITH MATCHA - ceai verde

AFINE - LĂMÂIE - ceai verde

SENCHA CU LĂMÂIE - ceai verde

TUAREG PREMIUM - ceai verde

ZMEURĂ CU TEI - ceai verde

CEAI DE IASOMIE BIO - ceai verde

SARITORUL VERDE - ceai verde

AMESTEC DE PLANTE MORINGA ȘI MATCHA
Ceai verde aromatizat
Ceaiurile verzi aromatizate sunt o alegere excelentă pentru iubitorii unui stil de viață sănătos și iubitorii celor mai variate combinații de gusturi.
Aromatizarea ceaiurilor verzi clasice se realizează fie prin adăugarea de fructe liofilizate, plante uscate sau mirodenii, mai rar folosim aromele naturale. Amestecarea delicată a ingredientelor are ca rezultat o gamă incredibilă de gusturi și arome. Puteți alege dintre ingredientele de fructe autohtone și exotice, condimente orientale sau plante fine.
Aceste delicatese au la bază întotdeauna ceaiuri verzi de calitate superioară din plantații mondiale selectate. Datorită acestui fapt, și a ingredientelor de calitate, foarte bine conservate, aduc o gamă largă de beneficii pentru sănătate.
DE UNDE VINE MIROSUL?
Cel mai tradițional mod de parfuma ceaiul este să se adauge flori aromate nedeschise peste frunzele proaspete de ceai. Astfel, s-au folosit și se folosesc mugurii de iasomie, care se întind peste ceai și se lasă să se deschidă. Procedura se repetă de mai multe ori până când frunzele de ceai absorb cantitatea necesară de aromă.
Ceaiurile de iasomie sunt tipice Asiei, în India se adaugă ghimbir și în Rusia se servește ceai verde cu nucșoară sau cuișoare.
Pentru aromatizare se poate folosi și aromă sintetică, care în cazul unui consum pe termen lung poate provoca complicații pentru sănătate. Ceaiurile de calitate sunt aromatizate fie cu plante uscate, fructe și condimente, fie cu uleiuri esențiale naturale. Acestea sunt mai scumpe și nu provoacă probleme, nu cresc aciditatea în organism și sunt substanțe medicinale naturale. Uleiurile sunt utilizate pentru așa-numita pulverizare - frunzele de ceai sunt închise în tobe mari în care este pulverizat un aerosol aromatic. O altă caracteristică excelentă a aromei 100 % naturale este că are nevoie doar de câteva picături pentru a parfuma o cantitate mare de ceai.