075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

FRUCTUL INGERILOR - ceai de fructe

Cod: 1071

Cine știe, cum vă imaginați fructele angelice? Dupa noi ar putea avea cate ceva din fiecare. O palma de dulciuri, o lingură de prospețime acrisoara, putina astrigență și bratele pline cu aromă. Ceaiul pe care l-am amestecat și pe care îl numim fructul îngerilor îndeplinește aceste criterii. Pregătiți-l pentru relaxare, pentru integrame, sau in termos pe munti. A avea ingerul sau in apropiere este întotdeauna bine.

Pachete mari:
Pachete mici:
84,8 Lei /250 g 33,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
UE
Gust
Gust:
Mango, Papaya
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani

Compoziție

Ceai verde 77%, Bucăți de căpșuni, Pepene, Merișorul, Flori de malva, Floare de floarea soarelui, Aromă naturală

Infuzia și gustul ceaiului

Ceaiul vrac aromat Fructele îngerilor oferă o infuzie galbenă deschisă. În gust veți recunoaște astringența răcoritoare a ceaiului verde, dar bineînțeles, și tonurile dulci ale fructelor exotice.

Puteți pregăti ceaiul Fructele îngerilor sub formă de ceai cu gheață. Este excelent de răcoritor.

Originea ceaiului

China a dat lumii ceaiul verde, dar în prezent multe alte țări îl produc. În diverse variante, este vorba de frunze ale arborului de ceai chinezesc (Camellia sinensis) tratate special. Arbustul verde, care a fost inițial cultivat în sudul și sud-estul Chinei, este acum cultivat atât în grădinile tradiționale de ceai, cât și în noile plantații mari.

Producția clasică de ceai verde începe cu adunarea frunzelor de ceai. Se recoltează atât mugurii tineri cât și primele 1-2 frunze. Lucrătorii lasă ceaiul să veștejească timp de câteva ore, apoi îl rulează sau îl așează în diferite moduri și îl usucă. La final, ceaiul trebuie sortat și împachetat. Consumul regulat și de lungă durată a ceaiului verde face parte din cultura țărilor asiatice. Nu numai pentru că aduce liniște, motivul îl constituie și efectele asupra sănătății pe care i le atribuie medicina populară locală. Ceaiul verde conține antioxidanți, vitamine (B1, B2, niacină, C, E, P), substanțe minerale (calciu, zinc, fosfor, mangan, cupru) și teină.

Căpșunile sunt bine cunoscute din grădini și din pădure. Fructele roșii parfumate în afară de antioxidanți sunt o sursă bogată de vitamina C și de asemenea de vitamine A, B, E. Dintre substanțele minerale putem aminti potasiu și zinc. Căpșunile se găsesc și în Europa, cele mai mari plantații se află în SUA, Spania, Franța, Italia, Japonia, Polonia și Rusia.

În ceaiul vrac Fructele îngerilor veți găsi și merișoare, fructe roșii pline cu vitamina C. Ele cresc pe arbuști târâtori numiți arbuști de merișor, se coc în august-septembrie și medicina populară tradițională le acordă o mare importanță.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 80 °C Timp de pregătire 2 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

1. Peste ceai se toarnă apă clocotită de 80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. 
2. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus. 
3. Timpul de infuzare este de 2 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.

Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde

Asia este plină de secrete. Oamenii par să trăiască sute de ani, tot timpul zambesc, nu au probleme cu raceala și la final arata foarte bine. Cum o fac? Mediteaza foarte mult, fac exercitii, mananca sanatos și în principal - beau ceai verde zilnic. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
75,4 Lei /250 g 30,2 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

CELE NOUĂ COMORI ALE CHINEI - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CELE NOUĂ COMORI ALE CHINEI - amestec

O altă combinație de ceai căreia ne-am dedicat cu adevărat. Nouă comori de ceai în asediul ananasului, căpșunelor și floarea-soarelui aparțin bunurilor pe care le veți aprecia în după-amiaza fierbinte și în dimineața rece. Frunzele de ceai ajuta la minte agera, fructul are grija de buna dispozitie. Fiind a 9-a comoara fierbinte din China este cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru sanatatea dumneavoastra. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
87,0 Lei /250 g 34,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023

CEAI DRAGON - amestec
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

CEAI DRAGON - amestec

Atâtea bunătăți într-un ceai! Delicatețea dragonului a apărut intr-o dimineață innorată. Ar fi nevoie să reîncărcăm energia, o imbratisare călduroasa și alungam pesimismul în colț. Așa am făcut! Un amestec de ceaiuri cu bucăți de fructe si piper roz ne pune pe picioare. Este puternic ca un dragon. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
78,9 Lei /250 g 31,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 4. 4. 2023
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »