075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro

De ce marfa de la noi?

  • Transport gratuit de la 189 lei
  • Clienții satisfăcuți
  • De obicei, livrare în 48 de ore

BIO

 

 

 Ceai nepalez

Nepalul este o altă țară din care nu trebuie să ratăm ocazia de a gusta ceaiul. Apropierea de Darjeeling și condițiile climatice similare se reflectă și în gustul ceaiurilor nepaleze - ca și cele din Darjeeling și acesta excelează printr-un gust puternic, cu o reverberație ușor dulce. Țara poate să… descriere completă

Filtrați după parametri
afisât 1 - 1 din 1

GOLDEN NEPAL FTGFOP 1 SECOND FLUSH - ceai negru
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

GOLDEN NEPAL FTGFOP 1 SECOND FLUSH - ceai negru

Deja prin numele sau este clar că acest ceai se afla in topul celor mai bune ceaiuri din lume. A crescut în munții înalți, a primit o îngrijire excepțională și produs din frunze de cea mai înaltă calitate. Nepal ceai negru are o un gust delicat, moale, fin floral. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Ceai proaspăt livrăm luni, 1. 6. 2020
Pachete mari:
324,8 Lei cu TVA
166,7 Lei cu TVA
101,3 Lei cu TVA
Pachete mici:
52,2 Lei cu TVA
31,0 Lei cu TVA
Produse pe pagină: 12 24 72

Ceai nepalez

Nepalul este o altă țară din care nu trebuie să ratăm ocazia de a gusta ceaiul. Apropierea de Darjeeling și condițiile climatice similare se reflectă și în gustul ceaiurilor nepaleze - ca și cele din Darjeeling și acesta excelează printr-un gust puternic, cu o reverberație ușor dulce. Țara poate să producă doar 16 mii de tone de ceai pe an.

Este un ceai foarte căutat. Principalele țări exportatoare sunt India, Pakistan, Australia și Germania. Nepalul o țară relativ săracă a început să cultive arborii de ceai chinezesc la sfârșitul secolului 19. Primele plante au fost aduse din Darjeeling și plantate pe plantațiile din Illam și Soktim. În prezent putem gusta ceaiuri din Panchthar, Dhankuta și alte locații. 60% dintre femeile din Nepal se dedică cultivării, recoltării și producției de ceai. Lucrează la ferme mici care sunt asociate în Asociația producătorilor ortodoxi de ceai din Himalaya (HOTPA).

Cultivatorii selectați se dedică cultivării ceaiurilor organice sau BIO și comerțului Fair Trade. Turiștii vizitează de obicei Nepalul, cu denumirea oficială Republica Democrată Federală Nepal, pentru natura sa unică, expediții în Himalaya, temple budiste și experiențe culinare.

Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »