

BUDDHA FERICIT - ceai verde
Acest amestec de ceai este originalul nostru MANU REȚETĂ. Ceaiul Buddha fericit este pregătit cu dragoste, cu un simt pentru gust și miros de ceai verde. Singurul nostru scop în amestecarea acestui amestec uimitor a fost acela de a oferi iubitorilor de ceai un ceai uimitor, iar altora pentru a arăta cât de frumoase pot fi momentele la savurarea ceaiului. Vorbiti, meditati, lucrati - cu Buddha fericit totul merge mai bine.
Compoziție
Ceai verde 50%, Ceai verde Sencha 25%, Papaya confitata (papaya, zahar) 6%, Rădăcină de lemn dulce, Ananas (ananas, zahăr, acid citric), Lemn de santal, Aromă naturală, Piper roz, Flori de mușețel, Ananas, Lemnul dulce, Piper negruInfuzie și gustul ceaiului
De îndată ce deschideți saculețul, începeți să fiți curioși în privința felului în care ceaiul cu mirosul atipic gustă și arată. După infuzare, veți găsi că prima gură va avea gust de iarbă verde acrișoară Sencha și după va fi urmat de un accent dulce de fructe tropicale, cu porție de scorțișoară. În general, Buddha Ferict are un sentiment dulce, plăcut și exotic. E doar original. Infuzia are o culoare galben-verzui, cu o strălucire minunată.
Buddha fericit este grozav pentru a face ceai cu gheata. Încearcă ceaiul cald și toarnăl într-un pahar plin cu 2/3 cuburi de gheață. Veți primi o băutură răcoritoare delicioasă.
Originea ceaiului
Ca întotdeauna, chiar și în cazul acestui ceai vrac am pariat pe cea mai înaltă calitate a tuturor materiilor prime. Ceaiul de bază de la Sencha vine de la faimoasele plantații de ceai japoneze. În domeniul Shizuoka este în creștere și o selecție de ceai de fabricație dedicate mai multe secole, deci este întotdeauna o recoltă bogată și ceaiul este distribuit rapid pe toate continentele. Fructele, mirodeniile și ierburile rămase provin de la partenerii noștri de afaceri proveniți din UE. Le alegem cu cea mai mare grijă și manipulare, depozitare și transport de materii prime. Toți furnizorii noștri sunt certificați, astfel încât calitatea lor este la înalte standarde.Fructele sunt prelucrate prin așa-numitul liofilizare, care este un proces special, în care produsele sunt în șoc congelate și apoi uscate într-o cameră de joasă presiune. Apa sublimatelor de fructe, adică trece de la stare solidă la gaze. Nu rupe structura materiilor prime. Ele păstrează proprietăți senzoriale și, în multe cazuri, sunt greu de recunoscut dintre fructele proaspete.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Valoarea energetică: | 4 kJ / 1 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.3 g |
din care zaharuri: | 0.3 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

IASOMIE - ceai verde

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde
