

CEAI DE IASOMIE BIO - ceai verde
Dacă doriți să atrageți soția dvs printre iubitorii de ceai sau dacă vreți să impresionați o mămică cu ceva aromat, folositi acest ceai. Bunătatea verde, sărutată de flori de iasomie și în plus, în calitate bio, termină pe fiecare dintre ele. Asta tine cont și la bărbați. Uneori pur și simplu nu aveți gust pentru un "ucigaș" negru. Pentru astfel de cazuri, păstrați ceaiul de Iasomie în stoc!
Compoziție
Ceai verde Yunnan China FOP Green Tea 100%, Aromă naturalăInfuzia și gustul ceaiului
Veți recunoaște iasomia de la început. Nu este necesar să descriem mirosul. Poate doar să menționăm că, în combinație cu ceaiul verde chinezesc, va crea o băutură răcoritoare, dulce și foarte puțin astringentă. Doar atât cât să vă facă să doriți să pregătiți o altă ceașcă de ceai de culoare gălbuie. Ceaiul de iasomie are un gust minunat atât cald, cât și sub formă de ceai cu gheață. Încercați să preparați un ice tea.
Originea ceaiului
Aromatizarea ceaiului verde cu iasomie este o tehnică străveche. Frunzele de ceai absorb foarte bine mirosurile, de aceea se adaugă flori de portocale, magnolie, trandafir, hibiscus sau crizanteme. Modul tradițional de aromatizare a ceaiului este următorul: ceaiul verde parțial procesat se amestecă cu mugurii aromați și se lasă totul într-o încăpere caldă. Astfel, mugurii se deschid și își transferă parfumul la ceai. Provincia chineză Yunnan este renumită pentru producția de ceai.
Experiența pe care și-au construit-o cultivatorii și procesatorii de-a lungul mai multor milenii este incontestabilă. Frunzele de calitate sunt recoltate și prelucrate numai manual, de mai multe ori pe an. Calitatea ceaiului depinde nu numai de data recoltării, ci și de localizarea plantațiilor de ceai și de modul de producție.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

JAPAN SENCHA BIO - ceai verde

CEAI DRAGON - amestec
