

PENTRU RĂCEALĂ - ceai de plante
HAPCIU! Pe măsură ce zilele se scurtează și temperatura scade, nasurile roșii apar tot mai frecvent. Uneori nu ajută nici căciulile călduroase nici șalurile lungi. Atunci are cuvântul puterea plantelor. Vă puteți bucura de un ceai cald cu mere, frunze de soc, melissa, mentă, fenicul și anason. Este ideal în toamna răcoroasă sau în primăvara ploioasă.
Compoziție
Frunze de zmeură, Frunze de pătlagină, Frunze de căpșuni, Nana menta, Frunze de mure, Fenicul, Mere, Scoarță de măceșe, Anason 9%, Flori de socul negru, Floare de floarea soarelui, Frunze de melissa, Petale de trandafir, Aromă naturală, Flori de lumânăricăInfuzia și gustul ceaiului
Ceaiul are o culoare roșie intensă pe frig. Anasonul cald și miere va crește imediat la nas atunci când este turnat. Aroma este o plantă plăcută, un gust dulce, cu o aromă ușoară.
Originea ceaiului
Frunzele de zmeură, jitrocel, căpșuni, mure și multe alte ingrediente din acest ceai se dezvoltă relativ frecvent în Europa Centrală. Feniculul, dimpotrivă, este mai puțin cunoscut pentru latitudinile noastre, dar îl cultivă în Moravia de Sud. Anasonul este acasa in Marea Mediterana si Asia Mica. Nu este fără interes că aceasta este una dintre cele mai populare condimente din lume. Toate materiile prime au fost achiziționate de la un furnizor cu care am colaborat de foarte mult timp. Ingredientele sale provin din agricultura controlata, astfel incat sa putem fi siguri ca nu contin substante care ar putea dauna sanatatii dumneavoastra. Metalele grele, nici spray-urile chimice și îngrășămintele în ceaiurile noastre nu vor fi găsite. De asemenea, am acordat o mare atenție alegerii aromei. Am evoluat într-o natură pură, armonizând gustul și aroma ceaiului cu aroma naturală. Spre deosebire de înlocuitorii sintetici, nu face organismul mai acid, nu produce acididtate stomacului.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul din plante turnați apă clocotită de 100 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timp de infuzare 5 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.

























6. 3.
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Infuzor mic, clește 45mm

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

CEAINIC CU INFUZOR - MOTIV ORIENTAL II
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

VIS DE COPIL NATURAL - ceai de fructe

PERLA GASTRICĂ - ceai din pante
