

Pentru bună dispoziție - ceai verde
Am pus in el maxim! Fara momente slabe, nu există stări neplacute, nu există tensiuni nervoase. Pur si simplu fiti happy. Faceti-va cea mai mare cană cu ceai, puneti picioarele pe masă, aruncati grijile peste cap și cădeți în vraja viselor. Pentru o bună dispoziție, ceaiul este pentru oricine are nevoie de putere. La fel ca noi, prietenii noștrii, soțiile, părinții, colegii de clasă ... La fel si voi.
Compoziție
Ceai verde 77%, Coji de macese 5%, Păducel, Murele 4%, Aromă naturală, Mușețel, MelissaInfuzia și gustul ceaiului
Baza ceaiului Pentru o bună dispoziție este ceaiul verde Sencha. Prin urmare, este clar că aroma primară va fi proaspăt ierboasă, cu un dram de dulceață florală. Pentru că amestecul este plin de plante și fructe, în gust de reflectă și notele lor naturale - adică mușețelul și roinița (melissa) precum și aciditatea ușoară a murelor. Culoarea infuziei poate fi descrisă ca fiind verde optimistă cu adaos de galben cald.
Originea ceaiului
Ceaiul verde Sencha este un ceai care se servește peste tot în Japonia. Dacă doriți o băutură bună și de calitate, veți primi probabil Sencha.
Cel mai frecvent se cultivă pe plantații în regiunea Shizuoka, la poalele muntelui sacru Fuji. Primele grădini de ceai au fost plantate în anul 1241. De atunci, Shizuoka produce un ceai popular în întreaga lume. Acest lucru se datorează climei, disponibilității apei și a condițiilor de sol, dar, de asemenea, și portului situat în apropiere și a posibilităților de distribuire a ceaiului.
Ceaiul Sencha japonez este produs oarecum diferit decât cel chinezesc. După veștejire frunzele verzi se expun scurt la aburi (în cazul ceaiului Sencha chinezesc se prăjesc), apoi se rulează în ace fine și se usucă. Spre deosebire de Sencha din China, acesta nu are un gust de fum.
Celelalte ingrediente pe care le-am adăugat în ceaiul Pentru o bună dispoziție provin din țările UE. Fructele și plante aromatice sunt achiziționate exclusiv de la furnizori certificați, care respectă cerințe ridicate pentru conservarea și depozitarea acestor produse.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Cele mai vândute accesorii pentru acest produs
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde

CELE NOUĂ COMORI ALE CHINEI - amestec
