CELE NOUĂ COMORI ALE CHINEI - amestec
O altă combinație de ceai căreia ne-am dedicat cu adevărat. Nouă comori de ceai în asediul ananasului, căpșunelor și floarea-soarelui aparțin bunurilor pe care le veți aprecia în după-amiaza fierbinte și în dimineața rece. Frunzele de ceai ajuta la minte agera, fructul are grija de buna dispozitie. Fiind a 9-a comoara fierbinte din China este cel mai bun lucru pe care il puteti face pentru sanatatea dumneavoastra.
Compoziție
Ceai verde Linyun White Snow, Ceai verde China Gunpowder, Ceai verde Lung Tseng, Ceai verde China Chun Mee, Ceai verde Sencha, Ceai alb Pai Mu Tan, Ananas confiate (ananas, zahăr) 5%, Oolong, Ceai galben, Aromă naturală, Căpșuni 2%, Floare de floarea soareluiInfuzia și gustul ceaiului
Acest ceai excepțional de armonios dă o infuzie portocalie închisă și o aromă fructată de bun gust. Gustul este plăcut astringent și revigorant, anunță prezența ceaiului negru, verde și alb. Continuă cu o urmă delicată de căpșuni și ananas. Ceaiul vrac Cele nouă comori ale Chinei are mare potențial - vă puteți pregăti din el o băutură fierbinte pentru a vă încălzi, dar la fel de bine va servi și ca băutură rece pentru a vă răcori. Încercați ambele variante!
Originea ceaiului
Să o luăm frumos în ordine: Sencha este clasicul ceai verde chinez. Frunzele de ceai nu sunt prăjite după oxidarea enzimelor, așa cum se obișnuiește în China, ci opărite la aburi. Are deci un gust foarte delicat, natural ierbos. Yellow tea sau ceaiul galben este numit ceai semioxidat. Nu trece prin fermentație ca ceaiul negru, dar nici nu este uscat repede ca cel verde. Procesul de producție este încă în parte secret, dar cert este că uscarea frunzelor de ceai are loc în straturi groase acoperite cu o pânză. Durează câteva zile iar rezultatul este un ceai cu o aromă dulce mieroasă, foarte interesantă. Pentru Gunpowder, este tipic aspectul bilelor de praf de pușcă. Ceaiul verde este rulat manual în mărgele aspectuoase. Cu cât sunt mai mici, cu atât calitatea ceaiului este mai înaltă.
Frunzele trec prin procesul de prăjire, de aceea Gunpowder are o aromă fumurie plăcută. Chun Mee sau Sprâncene prețioase are un gust plin, ușor dulce. Îl recunoașteți după formă - frunzele de ceai sunt modelate în arcade mici. Este un ceai verde, bogat în antioxidanți. Pai Mu Tan este preferat de toți iubitorii de ceai. Ceaiul alb extraordinar de fin și gustos este cea mai pură formă de ceai - frunzele și mugurii de ceai se lasă numai la uscat după recoltare, nu se rulează. Lung Tseng sau Puțul dragonului, Long Jing Xi Hu sau Lung Ching este un tip standard de ceai verde chinez. Frunzele de ceai sunt lucioase, cu gust dulceag de plante și netede. Pentru că sunt prăjite, au gust de nuci. Linyun White Snow aparține ceaiurilor verzi cu un conținut mare de perișori argintii. Are un gust delicat ierbos. Ceaiul negru, cu aromă de vanilie Pi Lo Chun are frunzele strâns rulate. Aparține ceaiurilor originale, recunoscute pe plan mondial. China Oolong este o specialitate elegantă. Frunzele de ceai sunt fermentate doar în proporție de câteva procente, din acest motiv Oolong este numit semioxidat, semiverde sau semialbastru.
Are un gust dulce intensiv și o aromă de nuci. Alte ingrediente sunt fructele uscate, prin așa numita uscare prin îngheț. Este vorba despre o tehnologie de conservare sofisticată, care păstrează până la 90% din vitamine și toate proprietățile senzoriale ale alimentelor.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
70 - 80 °C | 2-3 minute | 1 linguriță la 1,5-2 dl |
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceai se toarnă apă clocotită de 70-80 °C, în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi se strecoară.
Valoarea energetică: | 3 kJ / 1 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.2 g |
din care zaharuri: | 0.2 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
8. 6.
8. 6.