

SENCHA CU LĂMÂIE - ceai verde
Prospetimea citricelor și astrigența ceaiului verde - este un joc mare a aromei si a și a gustului. Sencha cu Lămâie îi va încânta pe toti care preferă un ceai simplu, dar in acelasi timp interesant. Comoara verde a grădinilor de ceai japoneze nu trebuie impodobita - de data aceasta au fost suficiente doar bucăți mari de lămâie. Aceste bucati de lamaie fac la Sencha un serviciu excelent. Gustati!
Compoziție
Ceai verde Sencha 93%, Coaja de lămâie 5%, Aromă naturală, Iarba de lamaieInfuzia și gustul ceaiului
Infuzia de culoare galben deschis vă va învălui cu mirosul ei imediat după infuzarea cu apă fierbinte. Se ridică din ea o aromă ușoară ca o briză, cu tonuri de iarbă proaspăt tăiată și lămâie tocmai stoarsă. Sencha cu lămâie are un gust echilibrat, ușor acru, al cărui element principal este prospețimea ierbii. Lămâile din conținutul lui sunt inconfundabile. Le recunoaștem imediat cu prima sorbitură. Ceaiul vrac Sencha cu lămâie este grozav pentru prepararea ceaiului cu gheață. Încercați să turnați ceaiul călduț într-un vas plin 2/3 cu cuburi de gheață. Veți obține o băutură răcoritoare delicioasă.
Originea ceaiului
Baza acestei bunătăți vrac este Sencha - cel mai popular ceai japonez, care se caracterizează prin frunzele fine de tipul acelor de conifere și culoarea verde smarald. Cel mai des este recoltat în regiunea Shizuoka, unde tufișurile arbuștilor de ceai chinezesc înverzesc văile râurilor și coastele munților înalți. Frunzele de ceai se lasă după recoltare la veștejit, după care sunt timp de câteva zeci de secunde supuse aburilor fierbinți. Acest lucru oprește fermentația - enzimele care determină oxidarea nedorită la ceaiurile verzi, sunt distruse de căldură. După aceea urmează rularea sub formă de acuri, uscarea și sortarea. Lămâia provine de la furnizori certificați din UE. Fructele sănătoase de cea mai înaltă calitate au fost tăiate în bucăți și conservate printr-un proces de liofilizare (congelare în vid). Fără nici un fel de substanțe chimice, s-a reușit păstrarea proprietăților senzoriale originale ale fructelor, dar și a substanțelor benefice sănătății.
Prepararea ceaiului verde cu gheață
- Peste ceaiul verde turnăm apa clocotită la temperatura 70-80 °C într-un raport de 3 linguri la 0,5 l.
- Este adăugată o cantitate mai mare de ceai vrac, pentru că ceaiul se amestecă cu gheață Timpul de infuzare este de 3 minute.
- Putem adăuga zahăr brun. Pregătim un ceainic sau un vas, cu volumul de 1 litru.
- Atenție, recipientul trebuie să fie rezistent la șocuri termice.
- Umplem vasul aproximativ jumătate cu cuburi de gheață, după care turnăm imediat ceaiul pregătit peste gheață.
- Decorăm cu felii de lămâie.
Prin această modalitate de pregătire, în ceai se vor păstra toate substanțele sale benefice sănătății.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Valoarea energetică: | 2 kJ / 0.4 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | <0,5 g |
din care zaharuri: | <0,5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

MERIȘOARE ȘI CACTUS - ceai verde

AFINE - LĂMÂIE - ceai verde
