

CĂPȘUNI CU VANILIE - ceai verde
Dacă vă doriti căpșuni în timpul iernii, nu trebuie să o trimiteți pe Maruska după ele. În loc de expeditia la cele douăsprezece luni, comandați ceaiul nostru.Vă pompează excelent sângele, deschide mintea, încurajează și vă pregătește pentru noi aventuri. Este dulce ca căpșuna, plăcut floral și foarte răcoritor. Sencha pur și simplu nu dezamăgește!
Compoziție
Ceai verde Sencha 93%, Aroma de vanilie naturala, Căpșuni 2%, Floare de floarea soarelui, GălbeneleInfuzia și gustul ceaiului
Culoarea infuziei este de un galben pal cu o aromă puternică de fructe, care se imprimă și în gust. Baza acestuia o constituie, cu siguranță, ceaiul verde Sencha, de aceea gustul iniţial este dat de prospețimea plăcută a ierbii, astringența ușoară și o urmă florală. Pe cerul gurii va rămâne atingerea ușoară a căpșunilor.
Încercați acest ceai și cu gheață. Este suficient să turnați ceaiul călduț într-un recipient umplut în proporţie de 2/3 cu gheață și aveți un răcoritor rapid pentru verile călduroase.
Originea ceaiului
Japonia este renumită pentru producţia sa de ceai verde – care reprezintă mai mult de 50% din totalul mărfurilor exportate. De aceea este clar, că fermierii locali acordă o atenție sporită pregătirii acestuia. Sencha se găsește aproape în fiecare gospodărie japoneză. Tufele de ceai (Camellia sinensis) se cultivă pe plantații întinse. Pe tot parcursul anului au grijă de ele organizații de tip familial, astfel, arta pregătirii ceaiului se transmite din generație în generație. Recoltarea are loc dimineața devreme și în mare parte este responsabilitatea femeilor locale. Acestea pornesc în lanurile de ceai cu coșuri mari în spate. Foarte gentil desprind sau taie cel mult primele două frunzulițe din fiecare lăstar. Acestea sunt de cea mai bună calitate și cele mai bogate în substanțe valoroase și aromă. Cel mult după 10-20 de ore după recoltare, frunzele trebuie să fie întinse și lăsate să se ofilească. Apoi, acestea sunt aburite pentru aproximativ douăzeci de secunde, ceea ce duce la oprirea fermentației. Ulterior, frunzele se înfășoară și se pun la uscat. Căpșunile folosite în acest ceai provin de la furnizorul nostru certificat din UE. Sunt conservate prin liofilizare, metodă care utilizează congelarea rapidă şi, ulterior, uscarea prin sublimarea apei cu ajutorul vidului. Datorită acestui fapt, materiile prime își păstrează proprietățile senzoriale inițiale și nu pierd vitaminele și mineralele. De asemenea, am adăugat o picătură de aromă naturală pentru a echilibra toate gusturile și aromele. Niciodată nu folosim produse sintetice, de aceea puteți fi siguri că în ceaiurile noastre vărsate nu veţi regăsi chimicale dăunătoare sănătății. Aroma naturală nu produce aciditate în organism, nu provoacă arsuri la stomac nici alergii.
- Modul de preparare al ceaiului verde cu gheață Peste ceaiul verde, în proporție de 3 linguri de ceai la 0,5l apă, se toarnă apa fierbinte cu temperatura cuprinsă între 70-80°C.
- Se pune o cantitate mai mare de ceai, deoarece ceaiul se va amesteca cu gheață.
- Durata infuziei: 3 minute.
- Se poate adăuga zahăr brun. Pregătim un ceainic sau un recipient de 1 litru.
- Atenție! Recipientul trebuie să fie termorezistent.
- Jumătatea recipientului se umple cu gheață peste care se adaugă ceaiul preparat.
- Asezonăm cu felii de lămâie.
Prin acest mod de preparare se păstrează în ceai toate substanțele benefice sănătății.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Valoarea energetică: | 2 kJ / 0.4 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | <0,5 g |
din care zaharuri: | <0,5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

IASOMIE - ceai verde

CEAI DRAGON - amestec

CAISE DULCI - ceai verde
Ați vizualizat
