

MERIȘOARE ȘI CACTUS - ceai verde
Experienta și bucurie în același timp - astfel de emoții provoacă o înghițitură de ceai cu afine si flori de iasomie, benefice pentru sanatate. Ca bază, am folosit populara Green Sencha. Ca plăcerea voastra sa fie multiplicată cu o doză mare de antioxidanți, vitamine, oligoelemente și bineînțeles tein.
Compoziție
Ceai verde Sencha 86%, Bucăți de ananas, Aroma de cactus 3%, Aromă naturală, Merișorul 2%, Floare de iasomie, AlbăstreaInfuzia și gustul ceaiului
Sencha în captivitatea merișoarelor și cactușilor are o aromă minunată și un gust și mai bun. După infuzare începe să elibereze aroma sa dulceag proaspătă cu o ușoară briză de prospețime ierboasă naturală. Imediat după prima degustare, este clar că acest ceai este favorit nu numai iarna - când încălzește, ci și ca răcorire de vară. Infuzia galben-verzuie cu o scânteie frumoasă este plăcut astringentă la prima gustare, după un timp însă, pe cerul gurii se eliberează o melodie de iasomie cu un gust dulceag.
Acest ceai verde este excelent pentru prepararea de icea tea. Încercați să turnați ceaiul călduț într-un pahar plin 2/3 cu cuburi de gheață. Veți obține o băutură răcoritoare delicioasă.
Originea ceaiului
Ceaiul verde Sencha, care este ingredientul principal al acestui ceai, provine din faimoasele grădini de ceai japoneze. De calitatea frunzelor de ceai se îngrijesc cultivatorii pe tot parcursul anului. Plantele de ceai Camelia sinensis sunt plantate de-a lungul pantelor dealurilor înalte și văilor de râuri nesfârșite. Sencha, pe care am folosit-o de data aceasta în ceaiul vrac, este din regiunea Shizuoka.
Frunzele verde închis sunt recoltate imediat după ivirea zorilor. Când sunt lăsați să veștejească, trec printr-o expunere scurtă la aburi pentru a fi oprit procesul de fermentație. Iată diferența fundamentală dintre Sencha din Japonia și China. Cultivatorii și procesatorii chinezi, în timpul producerii ceaiului verde, opresc fermentarea prin prăjire. Ceaiul are ca urmare un gust fumuriu, pe care nu îl regăsim la Sencha japoneză. Ceaiul din amestecul nostru a trecut, după expunerea la temperaturi înalte, prin comprimarea în ace fine, uscare și sortare.
Noi i-am adăugat merișoarele și florile de iasomie de la furnizorii certificați din UE. Datorită tehnologiei de liofilizare, cu ajutorul cărei au fost prelucrate ambele ingrediente, și-au păstrat maximul de vitamine și alte beneficii pentru sănătate. În plus, au o culoare naturală și un miros extraordinar.
Mostre de pachete de ceai
Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.
Prepararea ceaiului
|
|
|
Instrucțiuni de preparare
- Peste ceaiul verde turnați apă fierbinte de 70-80 °C (aproximativ 2 minute după ce fierbe apa), în proporție de 1 linguriță la 150 - 200 ml de apă.
- Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
- Timpul de infuzare este de 2-3 minute (ceașcă acoperită), apoi strecurați.

























Valoarea energetică: | 9 kJ / 2 kcal |
Grăsimi: | 0 g |
din care saturați: | 0 g |
Carbohidrați: | 0.5 g |
din care zaharuri: | 0.5 g |
Proteină: | 0 g |
Sare: | 0 g |
Cele mai vândute accesorii pentru acest produs

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Filtru permanent pentru ceai, mărime L

Filtru din hârtie S - pentru ceașcă

Filtru de hartie L - pentru ceainic

Termometru pentru ceai în cutie de lemn

Teekanne mit Sieb - oriental Motiv IV.

Ceainic cu infuzor - decor floral
Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:

SENCHA MERIȘOARE - CĂPȘUNI - ceai verde

ELIXIRUL VIEȚII VEȘNICE - ceai verde
