

-
Ceaiuri după ierburile conținute
- Ceai albastru din clitoria
- Ceai de bambus
- Ceai de cătină
- Ceai de crețișoară
- Ceai de fenicul
- Ceai de iasomie
- Ceai de măceșe
- Ceai de mentă
- Ceai de mușețel
- Ceai de roiniță
- Ceai de salvie
- Ceai de sunătoare
- Ceai de tei
- Ceai de urzică
- Ceai de zmeur
- Ceai Tulsi
- Ceaiul de canabis
- Ceaiuri de ghimbir
- Ceaiuri Moringa
- Ginkgo biloba
- Goji chinezesc
De ce marfa de la noi?
- Transport gratuit de la 189 lei
- Clienții satisfăcuți
- De obicei, livrare în 48 de ore
Gyokuro ceai verde
Ceaiul Gyokuro este unul dintre cele mai bune și mai căutate ceaiuri verzi japoneze. Îl veți recunoaște cu ușurință datorită frunzelor sale foarte înguste, plate, de culoare verde închis și strălucitoare. Ceaiul are un gust dulce, delicat și îmbietor. Cu toate acestea, Gyokuro, sau Roua de jad,… descriere completă

JAPAN GYOKURO - ceai verde

JAPAN GYOKURO HISUI BIO - ceai verde

JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO

JAPAN GYOKURO SHINCHA KIWAMI BIO - ceai verde

JAPAN GYOKURO TAKUMI BIO - ceai verde

Japan Gyokuro Asahi - ceai verde
Gyokuro ceai verde
Ceaiul Gyokuro este unul dintre cele mai bune și mai căutate ceaiuri verzi japoneze. Îl veți recunoaște cu ușurință datorită frunzelor sale foarte înguste, plate, de culoare verde închis și strălucitoare. Ceaiul are un gust dulce, delicat și îmbietor. Cu toate acestea, Gyokuro, sau Roua de jad, poate revigora cu adevărat prin mângâierea sa delicată. Conținutul mai mare de teină, precum și de clorofilă, se datorează modului unic de cultivare a arborilor de ceai. Ultimele două-trei săptămâni înainte de recoltare sunt acoperiți cu rogojini de umbrire.
Ceaiul unic este cultivat în mod tradițional în regiunea japoneză Uji, mai recent s-au adăugat și prefecturile Fukuoka, Kagoshima și Miyazaki. Grădinile de ceai sunt situate într-un peisaj deluros, iar vizitarea lor este visul fiecărui iubitor de ceai care vizitează țara. Cultura ceaiului japonez se reflectă atât în artă cât și în arhitectură. Și chiar Gyokuro este ceaiul care inspiră. Numai pentru el japonezii au inventat cel de al cincilea gust - umami.