075 68 04 606 (Lu-Vi 7-16 ora)
0 Buc.
0,0 Lei
Coșul de cumpărături este gol. Să o rezolvăm!
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei

JAPAN MIYAZAKI GYOKURO BIO

Cod: 1471

Regele japonez din grădinile umbrite de calitate organică. Ceai verde cu gust rafinat, care vă va cuceri complet cu delicatețea și intensitatea sa totuși puternică. Datorită culorii sale bogate, și-a câștigat numele de lacrimă de jad și vă va lăsa cu o impresie de care vă veți bucura cu toate simțurile. Nu degeaba Gyokuro este considerat unul dintre cele mai bune ceaiuri japoneze, închinate doar de cei mai respectați oaspeți, iar cel din zona Miyazaki aparține printre unicate.

Pachete mari:
Pachete mici:
369,6 Lei /250 g 147,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 23. 4. 2024
Nu plătiți pentru transport! Mai adăugați 189,0 Lei și le aveți gratuit.
 
189,0 Lei
Țara de origine
Țara de origine:
Japonia
Regiune
Regiune:
Miyazaki
Gust
Gust:
Umami, Delikátní
Pentru copii
Pentru copii:
de la 12 ani
Colectare
Colectare:
Ultima recoltă
BIO
BIO:
Da

Compoziție

Ceai verde Japan Gyokuro BIO 100%

Infuzia și gustul ceaiului

Celebrul ceai verde japonez Gyokuro este de cea mai bună calitate bio. Infuzia sa are o culoare galben-verde și în gust vom simți a cincilea gust special umami combinat cu dulceață delicată.

Originea ceaiului

Prefectura Miyazaki se situează în sudul Japoniei, pe insula Kyoto. Este scăldată de apele oceanului pe două părți, de aceea predomină un climat blând, cu mult soare și cu un aer proaspăt de mare. Regiunea anterior neglijată s-a făcut cunoscută în ultimii ani și a câștigat premii unul după altul pentru ceaiurile sale. În grădinile locale se cultivă arbori foarte bătrâni și arbuști de ceai, din care se face apoi o adevărată raritate de ceai din această zonă - Miyazaki Gyokuro. Se pune accentul pe intervenția minimă în creșterea naturală a arborilor pentru a putea lua exact ceea ce au nevoie de la natură. Imediat după ce mugurii apar, arborii de ceai sunt acoperiți complet cu rogojini de paie și rămân ascunși de razele soarelui aproape trei săptămâni. Ca urmare, frunzele de culoare verde închis câștigă conținut bogat de teină și aminoacizi. Poate cel mai important dintre acestea este L-teanina, ale cărei efecte pozitive uimesc comunitatea științifică de mai mulți ani.

În plus, umbra eliberează în frunze substanțe care stau în spatele renumitului său gust umami. Acesta este denumit și „al cincilea gust” (după dulce, sărat, acru și amar) și cu greu poate fi descris fără echivoc. Dar dacă veți gusta, cu siguranță veți fi cuceriți. După douăzeci de zile de umbră urmează recoltarea care, prin selectarea atentă doar a frunzelor fără cusur, garantează că în ceaiul rezultat ajunge tot ce este mai bun. O poveste legendară este aburirea frunzelor și mugurilor și modelarea lor ulterioară manuală, conform metodelor tradiționale străvechi. Producția japoneză de Gyokura este redusă - doar câteva tone pe an - datorită condițiilor dificile de cultivare și producție ulterioară, ceea face să fie un ceai rar, având în vedere cererea mondială uriașă. Japan Miyazaki Gyokuro, ca și alte ceaiuri verzi, nu fermentează, de aceea își păstrează naturalețea pură și o cantitate mare de antioxidanți. Ceea ce îl situează peste alte ceaiuri din această categorie este însă delicatețea inconfundabilă și gustul mătăsos de la prima înghițitură până la fundul ceainicului.

Mostre de pachete de ceai

Ambalaj din aluminiu solid cu un fermoar care permite închiderea repetabile după deschidere. Ambalaje de calitate care păstrează caracterul de ceai. Ceai este întotdeauna închis ermetic pentru a rezista la umiditate, lumină și mirosuri străine. Ceaiul este extrem de înclinat la aceste trei lucruri și are o influență mare asupra calității a băuturii finale.

Prepararea ceaiului

Temperatură 70 - 80 °C Timp de pregătire 2 minute Cantitatea 1 linguriță la 1,5-2 dl

Instrucțiuni de preparare

  1. Puneți GYOKURO în proporție de 1 linguriță la 150-200 ml de apă. Pentru prepararea ceaiului în ceainic, adăugați 1 linguriță în plus.
  2. Peste GYOKURO turnați apă fierbinte de 70-80 °C. Prepararea de Gyokuro cu apă mai fierbinte poate avea ca rezultat un gust și un miros mai slab de ceai.
  3. Timpul de infuzare este de 2 minute (ceașcă acoperită), după care se strecoară.
  4. GYOKURO poate fi infuzat de 3 ori.
Gust și tonuri:
Intensitatea
Amărăciune
Cantitatea de teine
Calitate
Udare repetată

Aveți nevoie de ajutor?

Contactați pe Petra!
075 68 04 606
petruta@manutea.ro
Ajutați pe alții să aleagă:

Cele mai vândute accesorii pentru acest produs


Filtru de hârtie M - în cană și ceainice
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Filtru de hârtie M - în cană și ceainice

Un mare ajutor pentru pregătirea rapidă a ceaiului. Filtrul de ceai este făcut din material foarte fin. Acest material nu retine nici un fel de mirosuri și gusturi. Filtrul de ceai M este de până la 1 litru de apă. Pachetul contine 100 de filtre de ceai. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
21,7 Lei cu TVA
Vom livra marți, 23. 4. 2024

Filtru permanent pentru ceai mărime M
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

Filtru permanent pentru ceai mărime M

Sita specială dezvoltată, cu material constant, care nu atrage nici un fel de miros sau gust. Să vă bucurati de o bautura mai bună, sita are un capac care servește la acoperirea ceaiului in sita și in acelasi timp servește la scoaterea sitei. Sita este potrivită pentru spalare în mașini de spălat vase. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
46,5 Lei cu TVA
Vom livra marți, 23. 4. 2024

Căutați inspirație? Alții au cumpărat de exemplu asta:


JAPAN GYOKURO  - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN GYOKURO - ceai verde

Asta o să vă placă! Nou în oferta noastră găsiti ceaiul care este servit în Japonia numai oaspetilor prețioși. Se cultivă în condiții foarte speciale, se vinde pentru foarte mulți bani și are un gust deosebit de rar. Japan Gyokuro este cu adevărat special. Oferiți-vă acest lux și gustați ceaiul pentru care japonezii au inventat al cincilea gust. Gyokuro nu este dulce, sărat, acru sau amar. Este pur si simplu umami. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
227,3 Lei /250 g 90,9 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 23. 4. 2024

JAPAN GYOKURO HISUI BIO - ceai verde
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN GYOKURO HISUI BIO - ceai verde

Insula muntoasă Kyushu este renumită atât pentru vulcanul cel mai activ din Japonia, izvoare termale și istoria bogată, cât și pentru plantațiile extinse de ceai. Timp de secole, acestea au dat lumii frunze de o puritate perfectă, mirosuri și arome extraordinare. Japan Gyokuro de calitate BIO este unul dintre cele mai bune ceaiuri. Crește la umbra covoarelor de stuf, de ceea este delicat și are gust dulce de fructe. Acest ceai este denumit și „roua jade”. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
328,8 Lei /250 g 131,5 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 23. 4. 2024

JAPAN KUKICHA BIO
Sunteți o companie? Sa nu ratați condițiile de afaceri.

JAPAN KUKICHA BIO

Este o vorbă „să vezi Napoli și apoi să mori”. Dar îndrăznim s-o modificăm în „să vezi Napoli japonez și apoi să bei ceai”. Tocmai așa se numește paradisul iubitorilor de ceai verde japonez, din prefectura Kagoshima. Kukicha locală este binecunoscută și pentru că provine din plantațiile organice ale micilor cultivatori. Astfel o adevărată raritate vă așteaptă printre ceaiurile pline de gustul perfect. La detalii despre produs gasiti mai multe informatii
Pachete mari:
Pachete mici:
229,4 Lei /250 g 91,8 Lei /100 g
Ceai proaspăt livrăm marți, 23. 4. 2024
Vă puteți dezabona în orice moment. Vă vom trimite o dată la 14 zile un buletin informativ.
Înscrierea la evenimente, noutați și atracții sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

Cadou la comandă |   Transport gratuit de la 189 Lei | Reducere la prima achiziție »